Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, prosim potřebuji zahodit 19 kilo
a Ježíšek mi slíbil Keto dietu
mam v tom totální zmatek tak mooooooc prosim o radu kterou??? Klidně prosím do zpráv moc a moc dekuji ![]()
Zdravím všechny, už pár dní pročítám vaši diskuzi (od začátku to dalo celkem fušku, ale zvladla jsem
a rozhodla jsem se napsat taky. KetFit jsem si nadělila na narozeniny, měli akci a 3tydenní kura vychází ted na 4500,– kc, takže dnes jsem třetí den. Dodržuju to, jak mám, ale docela mě vyděsilo, jak jste tady psaly, že pokud se koktejly pijou s mlékem, tak že ketoza není. Teprve dnes si jdu koupit kontrolní proužky, byly svátky tak jsem neměla možnost. U KetoFitu se v podstatě vše dělá z mléka. Omelety, polévky, kaše koktejly… Dělala jsem přesně podle navodu, jen teda omelety jsem dělala s vodou ne s mlékem a jeden koktejl denně jsem taky dělala vždy jen z vody. A co tedy hřeším je že si davam kafe s trochou mlíka, ve kterém mixuju ten koktejl. Koukala jsem na krabici od mlíka a fakt ve 100 ml je 4,9 sacharidu, tak to by mě zajímalo, jak to mají teda spočítané, když se jedná o ketodietu a přitom doporučujou takovou spotřebu mlíka? Nic, od ted dělám teda všechno ve vodě, já potřebuju dát dolu dobrých 30 kg, tak snad to pomuže nastartovat. Ted jsem třetí den a mám dole 1,5kg, tak snad to pujde dolu hezky dál. Přeju všem krásný víkend ![]()
@nicolletta30 pokud máš velkou nadváhu, tak prej nevadí když si to mléko davas.. ptala jsem se na to přímo v ketofit poradne.. Můžeš jim zkusit napsat.. Každopádně ty proužky na testování ketozy doporučuji i tak.. Preju pevnou vůli při dietovani ![]()
@nicolletta30 začínám v pondělí s tím samým můžeš mi sem tam pisnout jak tozvládas? Potřebovala bych parťáka ![]()
@Danuda zatím dobře, jsem třetí den a je mi teda dost hrozně, ale já jsem nejspíš nemocná, tak je to kombinace nedostatku cukru a nemoci, kdyby mi nic nebylo zdravotně, vím jistě, že jsem ok. Zatím mi všechno moc chutná, měla jsem zatím příchutě koktejlu malinu, banan, ananas a mango, mám pak ještě další, na ty jsem se zatím nedostala. Koktejly jsou dobré, mě chutnají, omeleta vynikající, horší ty polívky. V balíčku mi došly 3 druhy - syrovo porkova, tak z té mě navalovalo, žampionová - ta je relativně v pohodě, dá se vypít a rajskou budu zkoušet dnes odpoledne. Ted jsem si koupila colu zero, tak popíjím a dávám si každý den dvě kávy s troškou mleka, říkam si, že pokud si nedávám mléko do všech koktejlu ale některé dělám jen s vodou, že snad to mléko v kave nevadi. Jinak co je užasné, opravdu nemam hlad a chutě, lehky hlad vždycky začínám citi po těch třech hodinách, dám si jídlo a zas je dobře. Zatím jsem hodně spokojená.
@viccca děkuji ![]()
@nicolletta30 tak to je super me dieta přijde až v pondělí neb mi ji dcera nevyzvedla v úterý jak tu byl geis. Polívky sem si nechala vyměnit tu parkovou za druhou a omelety taky. Uz se mooc těším až začnu mam 80
a 20 chci dolu a ty?
Ahoj holky, taky se chystam od pondeli!!!Tak snad to pujde co nejrychleji dolu ![]()
@Danuda já chci dolu 30kg. Měla jsem dost nadvahu před prvním těhotenstvím, po porodu prvního syna jsem najela na zdravou životosprávu, cvičení a dala dolu 25kg. Měřím temer 180 cm, takže i při vaze 84 kg jsem vypadala dobře, byla jsem mezi vel 40-42. Bohužel s druhým tehu přišly velké nevolnosti, nemohla jsem celých 9 měsicu vubec pozřít ovoce ani zeleninu, voda letela obloukem takže jsem se vrátila k pití štáv a slazenych minerálek, fungovala jsem na bramborákách, pečených bramborech, sladkém, hruza. Všechno, co jsem pracně shazovala jsem měla zpět a po porodu druhého syna nejnže nic nešlo dolu, ale ještě mi tři kila naskočila. Cvičení nezvládám, jsem ko kluci jsou nespavci, vypadá to, že se to k lepšímu začíná lámat až ted, co měl mladší rok. Takže ted začínám s váhou 109kg a mym snem je mít 75, ale pokud se dostanu na těch 84 znovu, tak budu moc vděčná
@Beruska-Jane to je super, doufala jsem, že tady najdu sparing partnera ![]()
@Beruska-Jane vítej
ja mam 159
takze za 60 budu vděčná
Mladej ma 2,5 a ja 43 takze je to někdy dobrej zahul ![]()
Ja mam taky trojciferne cislo
…takze super, ze nekdo zacina taky
…
@Danuda @Beruska-Jane pujde nám to, dneska jsem měla na oběd omeletu a udelala jsem si k tomu trošku salátu ledového s ředkvičkou a okurkou, bylo to moc dobré, odpoledne nejspíš vyzkouším koktejl s jahodovou příchutí, tu jsem ještě neměla. Až mi dojde ten jejich proteinak nebudu už kupovat další ale začnu spotřebovávat, co si kupoval manžel a leží nám tady ladem, tak je mi líto vyhazovat peníze, i když ten jeho asi nebude tak dobrý
Ty peníze jsou docela velká pálka
Tak dneska mám čtvrtý den a jsem v šoku, mám dole další kilo a pul, takže za tři dny zatím 3 kg dole. Včera mi bylo hrozně, myslím, že se palily poslední cukry a startovala ketoza, slabá jak moucha, zle hnusný pocit v puse, ale kolem osme večer se to přelomilo, začala jsem citit naval energie, nemohla jsem usnout, dnes ráno mi nedelalo takový problém vstat, jsem zvedavá, jak to budu na sobě pocitovat dál ![]()
Ahoj holky, taky začínám s Ketodiet, můžu se přidat? Jedu druhý den, zatím zvládám, ale pobolívá mě hlava, snad zítra nastoupí ketóza a bude líp-doufám, musím do práce. Jelikož jsem držela už loni(zhubla jsem 15 kg) tak nějak vím/tuším co čekat
![]()