Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, žádný jojo se u mě teda nekonná. jedu s váhou dolu. ale je fakt, že proteinovka mě převedla na jinou cestu co se týče jídla a pohybu
Tak mám první den za sebou. Jsem překvapená, že mi polévky i omelety chutnají a tyčinky? Tak s těma opravdu mít problém nebudu, jsou výborné…omeletu jsem doplnila brokolicí vařenou v parním hrnci…fakt mňamka…už se těším na zítřejší skořicovou kaši ![]()
Druhý den…vse ok, ale silene me boli hlava a to uz jsem vypila skoro 2l vody…co mam delat???
@RIBKA63 výdrž. Jedu 5 den a už nebolí. Jeden den jsem dokonce musela ibac..
@glorča píše:
@Madel Ahoj,ty jsi borec,30 kg, to tě, kdo tě dlouho neviděl, ani nepozná, že?Fakt dobrý
A zdravotně jsi to ustála bez potíží? Já dala dolů 12,ale to mě stačilo, víc jsem nechtěla, ale ty 2 už jsou zase nahoře, musím se držet. Taky jsem si říkala, že si kdyžtak dám další kolo na konci zimy…Teď jsem se docela naštvala, chtěla jsem si od KETOFIT objednat příchuť. tablety, zvykla jsem si s nimi sladit jogurty, kaše, navíc ještě občas dám místo svačiny zbytek koktejlu a oni mi nechtějí poslat víc, jak 4 platíčka. Jako chápu, že je mají hlavně ke koktejlům, ale byla jsem zákazník, navíc bohužel když přičtu poštovné, tak mě těch pár tablet vyjde vcelku draho, ach jo! teď přemýšlím, co najít jako variantu, nemáte nějaký tip? Mám vyzkoušené kapky flavodrops od Myprotein, nejsou špatné, ale ty tablety mě vyhovovaly víc, mají hodně příchutí…
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, budu muset zpravidelnit účast …
To je fakt, lidi, který nevídám tak často, docela koukají. Co si budem povídat, je to příjemný slyšet, že je ta dieta znát
Zdravotně uplně v pohodě. Nebyla jsem teda na žádným vyšetření před ani po, ale sama na sobě nic nepociťuju.
Váhu už dva měsíce držím, a to se nijak extra neomezuju. Ale zase začnu, at zas nenaberu. Jinak to pečivo mají i v Abertu, taky si ho kupuju, když jsem tu o něm četla.
A s těma tabletama, na Ketodiet taky omezují počet platíček na prodej? Mají teda velký balení, ale možná by byl i mix, dlouho jsem tam nekoukala. Taky je právě používám pořád do tvarohu nebo jogurtu. Nebo ještě skořici, kokos, oříšky …
@lhasa píše:
@Madel a mužů se zeptat z jake váhy jste zhubla..
ze šílený… 112kg/180cm ![]()
@Vendle..... tak to budu ráda, když se tady budeme navzájem motivovat. Hlava už nebolí, ale musela jsem si vzít ibalgin…hlad nemám…ale ty chutě
A jak ty si vedeš? Piješ jenom koktejl nebo i kaše, polévky aj. A vidíš už nějaké změny?…tak se držme ![]()
@Madel Ahoj
,já si právě objednala tablety od Ketodiet, beru tam ještě tyčinky na svačinu, nebo když mě honí mlsná, takže mi je poslali, ale Ketofit mě vyhovovaly trošku víc, mají opravdu hodně příchutí, ty ovocné jsou fakt výborné, navíc se dají v prstech rozdrtit a jen zamícháš, ale objednávat po pár kouskách se mi nechce…Jak prosím tě rozpouštíš ty Ketodieťácké třeba v jogurtu? Jsou tvrdé, nějak nevím, jak na ně
Jo a mají právě i mix, můžeš si objednat 5 příchutí, takže to jde.
@glorča píše:Ahoj, dávám si na dno malé skleničky trošku vody a hodim tabletu. Když se rozpustí, tak to celý zamíchám do jogurtu nebo tvarohu. Kupuju si pořád ty řecký jogurty od MIlko, tak jak jsou samy o sobě hustý, tak to nevadí.
@Madel Ahoj,já si právě objednala tablety od Ketodiet, beru tam ještě tyčinky na svačinu, nebo když mě honí mlsná, takže mi je poslali, ale Ketofit mě vyhovovaly trošku víc, mají opravdu hodně příchutí, ty ovocné jsou fakt výborné, navíc se dají v prstech rozdrtit a jen zamícháš, ale objednávat po pár kouskách se mi nechce…Jak prosím tě rozpouštíš ty Ketodieťácké třeba v jogurtu? Jsou tvrdé, nějak nevím, jak na ně
Jo a mají právě i mix, můžeš si objednat 5 příchutí, takže to jde.
Od Ketofit jsem si taky chtěla objednat tablety s příchutí podmáslí, ale nechce se mi objednávat jenom 1-2 platíčka ![]()
Pořád zvažuju, že si ještě objednám nějaký hotovky od jiných firem, třeba na obědy, když jsem doma jen s malou a nechce se mi vařit jídlo jen pro sebe. Ale ještě jsem se k tomu nedostala.
Jak řešíš teď obědy? Už jíš normální jídla třeba s malou přílohou nebo pořád nějak podle „pravidel diety“? ![]()
@Madel Já už jedu v normálních jídlech, teda dávám si maso, malinko přílohy, nebo zeleninovou přílohu, ale už to nehrotím. Jinak mám doma ještě jídla z Dietalegre a Victusu a když je nouze a nemám čas nic dělat, dám si tohle.Taky ještě v práci svačím tyčky Ketodiet, doma ne, to si dám jogurt nebo něco normálního. Objednávala jsem si nedávno z Victusu doplňky, když mě honí opravdu hodně mlsná mají luxusní sušenky(v kategorii po dietě),beru si i arašídové kuličky, normální sladké věci ještě nejím. Mají tam nově i musli s bezva složením, takže teď až budu objednávat sušenky tak zkusím i musli. Jinak snídám už normální nepřislazované kaše, nebo ovesnou kaši, nebo právě musli s Milko jogurtem, ten taky pořád kupuji a už u něj zůstanu.
Díky za tip s tabletama, jak jsem byla zvyklá na ty druhé, tak jsem čučela jako puk, že jsou tak tvrdé ![]()
Ahoj holky, prodam ketodiet cca 87 porci, nemuzu ze zdravotnich duvodu uz drzet, jento kura cca na 2 tydny a 3 dny, cena 3000, omelety, polevky, kaše, porcovany koktejly a cca pul baleni neporcovaneho koktejlu + prichute. Jestli mate nekdo zajem napiste na alecienoore@seznam.cz.
dietu uz jsem drzela pred 2 lety, to byl jeste jen koktejl a zhubla jsem 10 kg za 2 mesice, ted js mela zase nejaky zachvat, ze chci jeste, bohuzel ale nemuzu, tak nez to susit doma, urco to vyuzije nekdo jiny a ja si to zas objednam az budu moct
![]()
Ahoj, máte někdo zkušenosti s proteinovými koktejly PhD Diet Whey? Dalo by se to užít namísto keto koktejlu? Mám to doma, tak nevím, jestli by se to nedalo využít. Nevyznám se v nutričních hodnotách potřebných pro keto (vím, že nesmím víc, jak 40 g sacharidů, to je vše) děkuji předem za rady a tipy. jinak mám keto diet a zřejmě pojedu jen na koktejlech, tyčinkách a kaši. Polévky ani omelety nejsou k jídlu. to si je raději udělám doma sama…
@glorča Ahoj, zkus tyhle tablety
http://www.nu3tion.cz/…node/tablety
@Ayowaris Ahoj, narazial jsem na tvůj příspšvek v diskuzi a chci se zeptat, zda se ti podařilo najít levnější ekvivalent k nápoji Keto? Děkuji
Holky, nektere z vás tady psaly, že si kupujete pečivo v Kauflandu se snizenym obsahem cukru.. Jak prosim vypadá, nebo jak se jmenuje? Vyhodí vás jeden ks z ketozy? Rada bych si jednou týdne dala ![]()
@viccca Ahoj,je to normálně v oddělení s pečivem(dopékaným),jmenuje se to nízkosacharidové pečivo, mají to i pod názvem večerní pečivo, je to takový tmavý nevzhledný obdelníček, posypaný slunečnicí, chutná stejně jako chleby, co prodávají ve Victusu nebo Dietalegre, akorát kus stojí cca 8Kč
.Z ketózy by tě vyhodit nemělo, dívala jsem se na složení na stránkách Kaufu a je to shodné opravdu s tím drahým dietním. Pokud ale ještě držíš ketózu, dala bych si pozor na gramáž, zkus to zvážit a mrknout se, kolik se vlastně může sníst. Já mám po dietě, takže jím ho normlně celé…