Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
9.9.15 21:40

@Magdoslava A ty máš něco s játry, že jíš Essencial? Dívala jsi se, zda to není v kontraindikacích diety? Taky jsi mohla jen dostat virózu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.9.15 07:25

Ahoj holky, ty, co už jste s dietou dál, mám pro vás tip na nízkosacharidové pečivo, dovedla mě k němu @areca (díky!).Jsou to takové hranaté bochánky s posýpkou zrníček, prodávají se v Kauflandu za 7.90Kč, nazývají to večerní pečivo, koukla jsem na stránky na složení a je to pro nás bomba, na 100g(1 houska má 75g) to má jen 9 g sacharidů, kolem 20 bílkovin! To skvěle konkuruje i pečivu, co prodávají za šílené peníze v různých ketodietách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.15 07:49

@glorča Ahojky, jsi šikulka, děkujeme za typ. Já k dnešnímu dni 8,5 kg dole. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.9.15 09:15

@glorča Ted jsem koukala na to pecivo a nechtelo se mi tomu moc verit, ale mas pravdu :mrgreen:. Asi to bude tim, ze je to pecivo pro diabetiky. Ale mam z toho fakt radost, protoze zrovna dnes jsem si na snidani zaradila uz i dva platky Rivercote Wholegrain Crispbread z Lidlu. Jeden platek ma cca 6 g sacharidu, takze taky OK. Diky za tip :palec:.

Příspěvek upraven 16.09.15 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
11.9.15 09:24

@glorča ze jo? Už jsem myslela, že ty housky ani nezkusis. Pořád jsem ti je tak meuspěšně prosazovala :mrgreen:
Tak jsem raada, že ti chutnají a snad i ostatnim budou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.9.15 09:35

@areca Chichi,to víš, že jsem je chtěla vyzkoušet, jen jsem si vždycky zapoměla na ráno rozmrazit a nechtělo se mi to dávat do mikrovlnky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.9.15 10:45

Muze se pit bílé suche vino při keto dietě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
11.9.15 12:40

@lhasa ne. :( Ale jako můžeš si ho dát. Ale je to porušení diety. Takže se zstavi hubnutí na pár dní. Take jsem to řešila, když jsme měli školní sraz. Z keto poradny mi bylo zakázané a abych nebyla jen o vodě, tak mi povolili colu light/zero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.9.15 21:22
@Terkams píše:
Jinaj holky já posledních 14dní obden hřešila (a to ve velkém) a váha se ani nehla ;) občasného dnu mimo netřeba se bát, naopak - pozvedne psychiku a nakopne spalování. Jen se ze dnu nesmí stát 3-4-týden-dva týdny… :D já sice za ty dva týdny následky nemám - bylo to plánované, ale i tak mi bylo několikrát po sladkém tak blbě, že už na to ani nemám chuť :-/

Ahojky holky, jsem zpět z dovolené. Terkams, s tebou musím souhlasit. Hřešila jsem také a vydadila koktejly (tyčinky, ani omelety a polévky) jsem téměř nikdy nejedla. Snažím se bílkoviny, zeleninu a i s tím že jsem docela hřešila, jsem tento týden zhubla další kilo a půl. Vůbec to nechápu. Jím normálně, bez koktejlů, ale i bez cukrů a krásně hubnu dál. Z první fáze(dost striktní) jsem najela hned na třetí, vůbec nic se nestalo a hubnu dál. :dance: Můžu tě také poprosit o tvůj jídelníček? Děkuji a držím všem pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.9.15 21:27

Volné omelety a polévky

Kdyby jste měla některá zájem, prodám dva balíčky omelet. Jeden balíček sýrové a jeden balíček slaninové omelety. Dále dva balíčky polévek - jeden se zeleninovou a sýrovou příchutí, druhý se zeleninovou a houbovou příchutí. Všechny balíčky jsou nerozbalené. Dále zdarma přidám příchuťové tablety, také nepoužité. Celekm 5 platíček - vanilka, mandle, čokoláda, karamel a kokos. PC 1520,– kč, Nyní 1000,–. Nakoupila jsem si toho najednou hodně a nakonec pila téměř jen koktejly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.9.15 09:21

Měla bych zájem o článek o ketoze, snažím se keto držet měsíc, hubnu, ale ještě jsem nikdy nebyla v plné, fialové- podle ketoproužků, ketoze takže bych uvítala jakékoliv rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.9.15 19:46
@lveenrkcaa píše:
Měla bych zájem o článek o ketoze, snažím se keto držet měsíc, hubnu, ale ještě jsem nikdy nebyla v plné, fialové- podle ketoproužků, ketoze takže bych uvítala jakékoliv rady :)

Od zdravotní sestry vím, že plně fialová ketoza už by ani nebyla vhodná pro ledviny a játra. Naprosto stačí světlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.9.15 20:58

@lveenrkcaa taky jsem se vždycky mela svetlounce fialovou a to staci.. Hubla jsem paradne. Myslím si že tmave fialovou mel málo kdo :nevim: Je pravda, že jsem se v ketoze udržovala hlavně normálním jídlem, koktejly jen v časovém presu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.9.15 09:20

Prosím mužete mi napsat váš jídelníček, trochu v tom tápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.9.15 11:31

Ahoj, taky bych chtela od nekoho jídelníček?
muzete mi to vysvetlit-kdyz poruším ketozu na kolik dni se zastaví ketoza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková