Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
16.8.15 14:26

@Radka68 Mě by ta Paleo taky vyhovovala, je to podobné tomu, co jíme teď, ale přeci jen potřebuji nějaké obiloviny, miluju kaše, musli atd, toho se úplně vzdát nechcui, koketuju s myšlenkou, najít si nějakou dietoložku a nechat si udělat jídelníček, co jíst, něco jak je u Ketodiet, povolené, zakázané, prostě aby mě to bylo jasné :lol: Našla jsem jedny stránky, co mě zaujaly, paní napíšu a uvidím (preferuje nízkosacharidovou stravu, zkoušela i Paleo, takže s tím má osobní zkušenost),jen te'd nevím, jak se stránky jmenují, musím se podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.8.15 14:42

@glorča

ty obiloviny mi taky asi ze vseho nejvic chybi - to pecivo…
Ja jsem pred lety drzela Matabolic Ballance. Jiste znas. Neni to spatna dieta, ale nic pro me. Byly to vyhozeny penize (rozbor krve, navrh jidelnicku..), bylo to moc slozity v praxi. Pro me osobne zcela nevyhovujici.

Pro me je to az k nevire, jakou roli hraje v tom vsem psychika. Ja jsem tak silene rada ze mam tech 10kg dole, citim se jak znovuzrozena. Proste uplne jina nalada. Predtim me to porad stvalo, furt jsem se citila vyzrana, to me cely dny kazilo naladu. Tak to je pro me motivace nejak trvale neco zmenit.
Ale taky nemam zlaty reseni do budoucna. Jenom vim ze uz nechci za zadnou cenu zpet!

Obed jsem v pohode prezila, 3 tycky sparglu, 2 platky sunky, zadne prilohy a omacka, nic. Na taliri to vypadalo srandovne :(, ale to je mi fuk! Na doraz jsem si ted dala koktejl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
17.8.15 00:06

Holky, pokud by jste měli zájem mohu vám na maily poslat dokument který jsem vypracovala o ketóze - mohla by to pro vás být inspirace co jíst „při přechodu“ :) K tomu třebas přidávat trochu ovoce, trošku rýže, jáhlů atd…
@Radka68 Také přemýšlím o tom zůstat u paleo - jíst hlavně ovoce, zeleninu, sýry, maso a třeba si sem tam dát i jáhly, rýži apod. ale s mírou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
17.8.15 00:08

Jo a pečivo :)
Dělám:
100g lněná semínka rozmixovaná
50g chia nebo jiná či i lnění semínka rozmixovaná
1/3 prášku do pečiva špetka soli
10g psillium namoči do 150ml vlažné vody

• vše smíchat a uplácat na pečící papír asi 1,5cm vysoké placičky a pak péct na 180st asi 40 minut - super náhrada za pečivo. Mažu na to různé pomazánky.)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 11:54

dokument

Zdravím, já bych měla o zaslání dokumentu zájem. s Ketodiet začínám dneska. bratr ji drží druhý měsíc a má dole 18kg. U chlapů to jde lépe. Mamka drží dva týdny a má dole 7kg. děkuji za zaslání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.8.15 13:00

Glorčo, tak jsem si tu psala něco pro sebe :-)))

Ty těstoviny - zkus buď ty Šmakoun štíhlé nudle, nebo konjakové, ať se připravíš na další možnosti :-) A cesta bezlepková taky není úplně špatná!!!

Pečivo mi vůbec nechybí, případné chutě řeším proteinovým chlebem nebo těmi plackami z otrub atd., na netu je spousta receptů. Ale dělala jsem to asi dvakrát, vůbec se mi nestýská, to bude i těmi Vita Plackami, suplují mi pečivo tak dvakrát do týdne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
24.8.15 18:53

Měli by jste to mít na mailu :)

Jinak já dělám šmakounové nudle a nebo taky ze zdravé výživy zeleninové nudle, ale ty šmakounové vyjdou levněji a jdou jíst jen se zeleninovou omáčkou, protože jsou plné bílkovin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.8.15 18:57

@matiee
mas nejaky recept na vhodnou omacku atd. na ty konjakove nudle? Koupila jsem jich balik, ale nemam moc ideu co s nimi… diky!
Jinak vse perfektni, mam dnes rano presne 11kg dolu, teda od 1.cervna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
25.8.15 10:51

Radko já dělám např. omáčku ze žampionů, cibule a rajčat a když je chuť třeba ještě s tuňákem nebo s mletým masem. Zahustím to trošku takovým bílým práškem ze zdravé výživy (tuším že je to nějaký kořen rozemletý) a nebo hraškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
25.8.15 10:51

@matiee Kde sháníš ti Vita placky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.8.15 11:11

Radko, na nudle si dělám zeleninovou omáčku z trochy rajčat, cukety, zahustit se dá třeba proteinovým práškem :-). Hlavně koření, ať to má chuť. A někdy si k tomu dávám nadrobno nakrájené a osmahnuté krůtí maso.

Vita placky jsou tyhle: www.lifefood.cz Zkus se podívat, kde je v okolí prodávají, nebo se dají objednat z eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.8.15 14:18

@Terkams @matiee
diky holky. Od pristiho tydne mam po dovolene, pravidelny rytmus, tak to chci zkusit k veceri s tema nudlema. To bude hlavni jidlo dne.. Pres den koktejl a tycky a vecer neco „normalniho“…Jinak jak se drzite? Ja zatim fakt dobre, ani tomu nechci verit… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 15:19

Dokument o ketoze

Ahoj Terkams, i já bych měla zájem o tvůj dokument. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.15 15:50

Ahoj, jsem tady nová. V pondělí jsem začala s ketodiet a musím se pochlubit mám dole 3kg. Vím, že jsem odvodněná, ale i tak to potěší když se podívám na váhu. :-) Je to těžké, piju nápoje plus jím zeleninu + polévky zeleninové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.8.15 21:26

Ahoj holky, ja jsem v první fázi od čtvtka… cítim se docela oslabená a hodně spím??? hlad moc nepocituji, jsem zvedavá kolik to za týden bude? potřebuji dát dolu 5kg snad to dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková