Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Magdoslava @lussu Ahoj holky, gratuluji k rozhodnutí držet dietu, držím palce, ať dáte dolů, co potřebujete! Ze začátku je to těžké, ale zvyknete si, hlavně moc nehřešte, pak si hubnutí zpomalíte. @lussu Taky jsem se prvních pár dní cítila hrozně, unavená, bolest hlavy…ale přešlo to(v první fázi je únava znát hlavně při pohybu),proto se cvičení nedoporučuje, ale v ketóze mě přešly chutě a je to divné, ale měla jsem víc energie na normální fungování a tím, jak jdou kg dolů, tak jsem byla skoro v euforii
!Ale už teď můžu říct, že držet dietu je to jednodušší, ale návrat k nějakému systému běžného stravování je pro mne oříšek! Už se člověk musí víc hlídat, chutě se vrátí…
ahoj holky, tak nam nejak ta diskuse tady slabne… ![]()
Kdo chce zase intenzivne zvladnout mesic? Jsem dnes poprve po dovolene zpatky, tak si rikam ze zari jeste dame, ne?
Ta denni podpora tady me fakt zachranila!!!
@glorča
jak to vypadá? Drzis se? Ja dam jeste jeden mesic dietu naostro…
Teda pokud vydrzim, ale myslim ze jo, ta euforie je jeste tady
![]()
@lhasa
vitej v klubu!
![]()
Kolik chces shodit? Jak dlouho planujes?
Koupila jsem balíček na tři týdny…začínám na 73.8..dolů chci deset kilo
@lhasa
ja mam dole 10,5kg - teda bylo to uz 11kg, ale ono to trochu kolisa. Ale je fakt, ze to drzim uz od 1.cervna, teda 3 mesice s minimem chrichu… ![]()
Ale fajn ze jsi zacala, je to perfektni, alespon pro me, prvni dieta co u me zabrala, ale je fakt, ze jsem nikdy nebyla tak pilna a motivovana jako ted. Ale nejak me to chytlo, a to pak jde „lehce“…
A jak dlouho držíš jednotlive fáze..je to tedy finanční narocny…gratuluji k výsledku..super..na jake váze jsi začínala
@lhasa
zacinala jsem na 72,4kg. Dnes rano 62,1kg. Ja to nedrzim na faze, asi to bude ta prvni. Piju pres den ty koktejly asi (3-4) a jim 1-2 tycky a vecer jedno velmi dietni jidlo. Pokud mozno zcela bez sacharidu. Tot vse.
Pohyb mam prumerne, i kdyz teda cely den sedim v praci, tak se snazim alespon vecer nebo o vikendu.
Takže vůbec nejis ty polévky a omelety…dostala jsem rozpis.
Jak co jist…
@lhasa
ja to nejim, ale to je jenom moje rozhodnuti, mne to vyhovuje tak, ponevadz jsem cely den v tydnu v praci, tady jde jenom koktejl a tycka. Uz jsem si na to zvykla. O vikendu vajicka k snidani atd. A to jedno jidlo vecer se snazim obmenovat, abych mela zmenu, to je moje odmena vecer.
@Radka68 Ahoj,říkal jsem si, kde jsi
!Já hodlám držet stravu dál, nízkosacharidově se stravovat asi pořád, zatím jedu ještě 2 jídla jejich a zbytek svoje, občas už si i pořádně zahřeším, trošku zmrzky, nějaká dobrota, ale vše s mírou. Bohužel jsme taky byli na dovolené(teda bohudík za dovču)ale zase jsem si tam uvolnila mravy
!Navíc po návratu zase narozky v rodině, ale dala jsem si 1 den první fáze pak 2 dny druhé a normální pokračování a dala jsem se do latě
Vážím kolem 59kg, dávám si limit 60kg, pak zse dietka!
@lhasa Ahoj,v pohodě se drž rozpisu, já jedla polévky i kaše i omelety později i tyčinky…Nemusíš jíst přímo dle rozpisu, ale dle toho, na co máš chuť, jen v první fázi nedoporučují v jeden den zařazovat kaše i tyčinky, jinak je to jedno a kaši nebo tyčky jen 1× za den. Omelety, polévky, koktejly můžeš kombinovat, jak chceš. ![]()
@glorča
![]()
Tak mám 3 týdny dovolené za sebou. A snad poprvé v životě jsem se nevrátila do práce vyžraná… ![]()
Já bych chtěla dokázat se dostat pod 60. Vím že je to ambiciózní cíl, ale to už několik desetiletí (…
) jsem mu nebyla tak blízko! Tak si říkám že to září sakra ještě zvládnu… ![]()
dnes jsem ujela??? kousek buchty, kterou se upekla? dnes uz nejsem tak unavená, uvidíme zítra kolik mi ukaže váha???
@Radka68 nevím nevím…jestli už to u tebe není moc
? Dietu v takovém složení držís dle mě celkem dlouho a aby se to nejak nepodepsalo na tvém zdraví. 4 mesice na jednom normálním jídle není dle mě moc rozumné. A zhubnout vecne se také nedá. Aby sis nezadelala na nějakou poruchu… ![]()