Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
14.9.15 11:48

@lussu ketózu si nezastavíš, ale vypadneš z ní. Tělu všeobecně trvá se do ketózi dostat cca 3 dny. Takže když si dáš něco nepovoleného, tak z ketózi vypadneš a pak se do ní budeš zase tři dny dostávat. Ale to, že z ní vypadneš taky nemusí být pravda. Záleží co a kolik toho sníš. Na to jsou dobré ty papírky, kterými si může člověk tu ketózu kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
14.9.15 13:27

Ahoj, chci se zeptat, jak jste snášeli první dny tuto dietu? Piju druhý den nápoje a je to pro mně fakt utrpení. vždy když to piju tak se mi z toho zvedá žaludek a navíc mi to vůbec nechutná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
15.9.15 07:08

@Téčko1 ahoj, mě to teda nedělalo absolutně problém. Ale holky tu psaly, že v rámci přechodu do ketózi bolela hlava a nebylo jim úplně dobře. Ale jestli se ti z koktejlu zvedá kufr, tak to za pár dní lepší nebude dle mě. Nezačne ti to najednou chutnat. Maš k tomu dochucovací tablety? Jestli ano a máš svoji oblíbenou příchuť a přesto ti to nejede, tak to asi nebude dieta pro tebe. Můžeš jíst i omelety, polévky, tyčinky, ale těm koktejlům se tam prostě nevyhneš stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.9.15 10:26

@areca S bolestí hlavy já naštěstí problém nemám zatím, ale co se týče tý chuti to teda nezvládám. Příchuťový tabletky mam, zkoušela jsem si dát na jednu porci i dvě jestli to nebude lepší, ale bohužel. Asi to vážně neni dělaný pro mě. :zed: Snažím se to překonávat, ale představa, že to budu pít ještě tak dlouho mi to znechucuje ještě víc. Asi se na to vyprdnu a to co mám prodám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.9.15 19:30
@Téčko1 píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak jste snášeli první dny tuto dietu? Piju druhý den nápoje a je to pro mně fakt utrpení. vždy když to piju tak se mi z toho zvedá žaludek a navíc mi to vůbec nechutná :(

Já to dělám tak, že si koktejl udělám vždy když ho dopiji a dám do lednice na ty zhruba tři hodinky. Pak je opravdu super a naopak, je dobrý. Nesmí se udělat a hned pít, pak se to fakt nedá. Pokud ho ale uděláš alespoň půl hodiny předem a znovu protřepeš, bude daleko lepší, uvidíš. A ta lednice z něj udělá opravdu lahůdku, alespoň mě se to osvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.9.15 19:32
@Téčko1 píše:
@areca S bolestí hlavy já naštěstí problém nemám zatím, ale co se týče tý chuti to teda nezvládám. Příchuťový tabletky mam, zkoušela jsem si dát na jednu porci i dvě jestli to nebude lepší, ale bohužel. Asi to vážně neni dělaný pro mě. :zed: Snažím se to překonávat, ale představa, že to budu pít ještě tak dlouho mi to znechucuje ještě víc. Asi se na to vyprdnu a to co mám prodám. :think:

A s tabletama naopak. Já dávám jen půl, nebo čtvrt tablety. Není to tak nechutně sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.9.15 20:46

@Hedvika68 máš to prodané? ja bych si to vzala ale moc mi ty omelety nechutnají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.9.15 13:38
@areca píše:
@lhasa ne. :( Ale jako můžeš si ho dát. Ale je to porušení diety. Takže se zstavi hubnutí na pár dní. Take jsem to řešila, když jsme měli školní sraz. Z keto poradny mi bylo zakázané a abych nebyla jen o vodě, tak mi povolili colu light/zero.

Suché bílé víno LZE při dietě, i sám Rýc to několikrát psal. Kvalitní, v malém množství, psal 2× týdně 2dcl by nemělo vůbec vadit rozběhnuté ketóze.
Každá z nás reaguje jinak, já si dávám víno i 4× týdně, dělám si vinný střik a dietila jsem naprosto v pohodě. Váha šla dolů i s vínem ;)

Takže vyzkoušet a uvidíš ;)

ad Cola light - obecně můžeš cokoliv, co je slazené Stévií nebo umělým sladidlem, vadí pouze cukr. Takže ochucené vody, slazené stévií, které jsou určitě lepší volbou než cola, klidně zařaď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.9.15 13:41
@Téčko1 píše:
@areca S bolestí hlavy já naštěstí problém nemám zatím, ale co se týče tý chuti to teda nezvládám. Příchuťový tabletky mam, zkoušela jsem si dát na jednu porci i dvě jestli to nebude lepší, ale bohužel. Asi to vážně neni dělaný pro mě. :zed: Snažím se to překonávat, ale představa, že to budu pít ještě tak dlouho mi to znechucuje ještě víc. Asi se na to vyprdnu a to co mám prodám. :think:

Téčko, tak se vykašli na koktejly a nastav si jiné složení diety. Dneska je obrovské množství variant. Pokud máš Ketodiet, můžeš mít omelety, polévky a tyčinky, pokud jsi rozhodnutá jet vlastními silami, zkus třeba jídla nebo další výrobky od Dietalegre nebo Medidiet, jsou i další firmy a jídla jsou výborná. Koktejl je jen jedna z variant, není jediná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.9.15 16:31
@lussu píše:
@Hedvika68 máš to prodané? ja bych si to vzala ale moc mi ty omelety nechutnají?

Ahojky, zatím nemám, ale slíbila jsem jedné slečně, že jí počkám do výplaty do 28.9. Tak doufám, že mi pak neřekne, že už je nechce:-). Já mám asi jiné chutě, mě tyhle chutnaly, ale dost jsem je přidávala třeba do brokolice s houbami atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.9.15 21:16

@Hedvika68 ok., kdyby to nevyšlo dej vědet dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.9.15 12:35

Ahoj, mohla bych taky poprosit o zaslání Vašeho článku. Snažím se udržovat v ketóze a tak nějak stále bojuji. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.9.15 12:38

@Terkams
Ahoj, mohla bych taky poprosit o zaslání Vašeho článku. Snažím se udržovat v ketóze a tak nějak stále bojuji. Díky moc. Doufám, že teď už je správně adresováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.9.15 15:43
@matiee píše:
Téčko, tak se vykašli na koktejly a nastav si jiné složení diety. Dneska je obrovské množství variant. Pokud máš Ketodiet, můžeš mít omelety, polévky a tyčinky, pokud jsi rozhodnutá jet vlastními silami, zkus třeba jídla nebo další výrobky od Dietalegre nebo Medidiet, jsou i další firmy a jídla jsou výborná. Koktejl je jen jedna z variant, není jediná :-)

Moc děkuji za radu! Je to rozhodně lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.9.15 15:27
@lussu píše:
@Hedvika68 ok., kdyby to nevyšlo dej vědet dík

Fajn, určitě bych ti dala vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit