Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
19.10.15 17:52

@Madel Ahoj,ty jsi borec,30 kg, to tě, kdo tě dlouho neviděl, ani nepozná, že? :lol: Fakt dobrý :palec: A zdravotně jsi to ustála bez potíží? Já dala dolů 12,ale to mě stačilo, víc jsem nechtěla, ale ty 2 už jsou zase nahoře, musím se držet. Taky jsem si říkala, že si kdyžtak dám další kolo na konci zimy…

Teď jsem se docela naštvala, chtěla jsem si od KETOFIT objednat příchuť. tablety, zvykla jsem si s nimi sladit jogurty, kaše, navíc ještě občas dám místo svačiny zbytek koktejlu a oni mi nechtějí poslat víc, jak 4 platíčka. Jako chápu, že je mají hlavně ke koktejlům, ale byla jsem zákazník, navíc bohužel když přičtu poštovné, tak mě těch pár tablet vyjde vcelku draho, ach jo! teď přemýšlím, co najít jako variantu, nemáte nějaký tip? Mám vyzkoušené kapky flavodrops od Myprotein, nejsou špatné, ale ty tablety mě vyhovovaly víc, mají hodně příchutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.10.15 12:11

@Madel a mužů se zeptat z jake váhy jste zhubla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.10.15 12:56

Ahoj, tak já dnes jedu také první den.Jen se bojím, že se zapomenu a olíznu ze zvyku třeba lžičku od jogurtu po dětech, vařečku atp.. jak jste to zvládaly vy?
@Jogrr také běhám na WC každou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
21.10.15 21:48
@Vendle píše:
Ahoj, tak já dnes jedu také první den.Jen se bojím, že se zapomenu a olíznu ze zvyku třeba lžičku od jogurtu po dětech, vařečku atp.. jak jste to
zvládaly vy?
@Jogrr také běhám na WC každou chvilku.

To wc tak od tretiho dne se srovnalo vicemene do normalu :-) drzim paty den a zatim vse funguje jak ma, kila jdou dolu a je to uz znat na obleceni. Poctive dodrzuju jak rozmezi mezi jidly, tak piti, sportovni aktivitu. Nicmene omelety mi vubec nechutnaji, polivky jsou ok, ale stejne nejvic mi chutna ten drink. Mam prichut visen, kokos a ananas a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.10.15 22:26

Po dlouhé době se hlásím, byla jsem na dietě od konce kvetna do poloviny září. Mám dole 17 kg. Už měsíc jím téměř vše ale s mírou. Přílohy málo. Spíš maso zelezinu. Ráno adopoledne ovoce. Pečivo jsem měla jen asi 2 krát. Váha je stejná jako po dietě. Začala jsem na 90 kg teď 73.Někdy i 72.Je to nejlepší dieta jakou jsem vyzkoušela. A že jsem jich vyzkoušela. Proto všem přeji at vydrží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
22.10.15 13:42

@Jogrr super, já jen krátím rozmezí mezi jídly, nebo spíš prokládám zeleninou, jinak bych se zbláznila hlady. Takhle to mám po cca 2-2,5 hod a je to dobrý. Polívka mě dnes čeká po prvé. Omelety do sebe nasoukám a ten drink, no.. na mě moc umělýho sladidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
22.10.15 17:27

Tak já držela od února do června a dole 20 kg. přes léto jsem jedla asi jako osttatní tady, tzn zdravě, troška přílohy, troška pečiva tmavého atd. a začala jsem běhat, cvičím. dolu šlo asi jen kilo ale postava se mění. teď začínám znova ale vlítnu rovnou do druhé fáze.
Kamarád je masový a první fázi nedal, skočil hned do druhé a má výsledky krásné. ale je to chlap. Ty mají lepší metabolismus. Jinak já z proteinu chodím taky více na záchod. ale vůbec mi to nevadí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
22.10.15 21:26

Holky, nemam proteinak ketodiet ale jiny. Slozeni ok, ve 100g je 3g sacharidu, porce 25g. Chapu to spravne, ze 5× denne koktejl a plus povolena zelenina? A nevite jestli tato dieta nejak brzy pozmeni vysledky krve v laborce? Jdu pristi tyden na predoperacni kvuli 15min pochrupkani v kratkodobe narkoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
22.10.15 21:28

@Janule34 krasny vysledek, gratuluju. Jak dlouho jsi byla v prvni fazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
22.10.15 21:44

@JanduleD já mám protein taky jiný. takže to nevadí. v 1.fázi by jsi teda měla pít protein plus povolená zelenina. Jási třeba dělala brokolicovou polívku., Protože potřebuju teplé jídlo.
v první fázi jsem byla měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.10.15 08:55

Ahoj, holky kde si kupujete protein? muže být z dm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.10.15 11:05

@lussu s dm nemám zkušenost. Já kupuju na netu. www.nu3tion.cz

http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80

jsou tam různý příchutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.10.15 14:35

Také kupuji nu3tion, nejlepší příchut bejlís, ještě jsem se chtěla zeptat zda někdo nemáte zkušenost s matche tea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
23.10.15 14:54

@lussu ja ten z dm mam a lip vyjde ten co holky davaji odkaz. Za 300g jsem dala 180kc. Je bez prichuti, maji i vanilku ale tu nepozru. Budu z odkazu objednavat asi tu mlecnou coko. Ten z dm teda nic moc, ale slozenim ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.10.15 16:58

@lveenrkcaa mám teď taky ten a chutná mi. Já čaj piju z Vietnamu.tak neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie