Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
6.11.15 15:48

Ahoj, včera jsem si koupila třítýdenní program od ketofitu. Je to celkem hnusné všechno, vůli mám…ale dnes mi bylo tak slabo po ránu, špatně od žaludku a byla jsem tak bez energie, že mě to vyděsilo. Jsem už ti roky vegetarián, stravuji se zdravě a pravidelně cvičím, přibrala jsem po hormonální léčbě 15 kg a chci je sundat. Nejsem zvyklá na mastné a tučné, a nejím ani maso ani ryby… jedině mléčné výrobky a vejce. Tak nevím, možná to je pro moje tělo šok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
6.11.15 18:36

Tezko rict, ja nezazila zadne negativni vedlejsi ucinky ani stavy. A jedla jsem predtim bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.11.15 19:10

@Lufili Myslím,že to bývá běžně, první 3 dny jsou náročné, zkus je vydržet, pokud ti ty stavy nepřejdou ani cca po 5 dnech, zvážila bych, zda pokračovat. Nejhorší je doba, než tělo dostanneš do ketózy(cca ty 3 dny),pak už je to opravdu lepší…mě taky bylo slabo, ěpatně a měla jsem migrénu, pak vše odeznělo a dokonce přišla i dobrá nálada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.11.15 19:35

Děkuji, to zní povzbudivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.15 09:13

Nováčik

Pekný dník prajem všetkým. Od dnes sa pokúsim zaradiť medzi vás chudnúcich. Takže môj prvý deň… No uvidíme… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.11.15 11:33

Držím palce Maminaina! Já držím dnes čtvrtý den, už jsem v ketóze, a už jsem zhubla trochu. Nevím kolik, nemám váhu :-). Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.15 14:30

Lufili, ďakujem za podporu, budem ju potrebovať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avoblok
10.11.15 16:38

keto koktejl

Holky, tady na bazaru přidám koktejly - nabídku, protože tady mi to smažou, výborná cena za keto, mrkněte tam :)

• Citovat
  • Upravit
7
10.11.15 17:00

avoblok

Dobrý den, za kolik máte ketokoktejli? mohu porosit na meil :) nnuri@seznam.cz děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.11.15 15:10

Zjistila jsem že mě Cola zero, káva rozpustná i černá vyhazují z ketózy… Máte s tím někdo zkušenosti? Zvádnu 30 dní jít třeba hlínu, ale kafe, které jsem omezila z pěti denně na jedno malinké ráno, to je na mě moc… Držím to osmý den, a dole jen tři kila, dodržuji přesně podle Ketofit, jen jsem si dávala to malinkaté kafíčko po ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.11.15 16:44

@Lufili piješ ketofit koktejl s mlékem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.11.15 16:44

@Lufili To se mi opravdu nezdá, nemáš třeba jiný koktejl, nebo něco prostě jinak, i třeba zeleninu? Kafe samo o sobě tě prostě z ketózy nevyhodí, pokud si neděláš nějaké 3v 1…Já pila kafe, dokonce s mlékem, klidně 3× denně, colu zero taky(v létě vychlazená byla můj doping. Ještě mě napadá, pokud si děláš koktejl jen s mlékem, možná to dělá ten, ředila bych si ho vodou, mléka bych dávala jen trochu na zlepšení chutě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.11.15 16:45

@viccca předběhla jsi mě :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.11.15 16:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.11.15 16:52

@Lufili pokud delas Ketofit koktejl podle návodu na krabici a davas si 200 ml mléka a 140 ml vody a das si ty koktejly třeba tři za den, je jasný že v ketoze nejsi.. s počítej si kolik cukru má 200 ml mléka. Takže koktejl jen s vodou a nebo max jeden za den. Zero Cola a kafe s trošičku mléka te z dobře rozjete ketozy nevyhodí.. Počítej sacharidy a vy sleduj si kolik můžeš, každý to má jinak. Já jsem do 40 gramů za den v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková