Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, včera jsem si koupila třítýdenní program od ketofitu. Je to celkem hnusné všechno, vůli mám…ale dnes mi bylo tak slabo po ránu, špatně od žaludku a byla jsem tak bez energie, že mě to vyděsilo. Jsem už ti roky vegetarián, stravuji se zdravě a pravidelně cvičím, přibrala jsem po hormonální léčbě 15 kg a chci je sundat. Nejsem zvyklá na mastné a tučné, a nejím ani maso ani ryby… jedině mléčné výrobky a vejce. Tak nevím, možná to je pro moje tělo šok?
Tezko rict, ja nezazila zadne negativni vedlejsi ucinky ani stavy. A jedla jsem predtim bezne.
@Lufili Myslím,že to bývá běžně, první 3 dny jsou náročné, zkus je vydržet, pokud ti ty stavy nepřejdou ani cca po 5 dnech, zvážila bych, zda pokračovat. Nejhorší je doba, než tělo dostanneš do ketózy(cca ty 3 dny),pak už je to opravdu lepší…mě taky bylo slabo, ěpatně a měla jsem migrénu, pak vše odeznělo a dokonce přišla i dobrá nálada ![]()
Pekný dník prajem všetkým. Od dnes sa pokúsim zaradiť medzi vás chudnúcich. Takže môj prvý deň… No uvidíme… ![]()
Držím palce Maminaina! Já držím dnes čtvrtý den, už jsem v ketóze, a už jsem zhubla trochu. Nevím kolik, nemám váhu
. Hodně štěstí!
Holky, tady na bazaru přidám koktejly - nabídku, protože tady mi to smažou, výborná cena za keto, mrkněte tam ![]()
Dobrý den, za kolik máte ketokoktejli? mohu porosit na meil
nnuri@seznam.cz děkuji
Zjistila jsem že mě Cola zero, káva rozpustná i černá vyhazují z ketózy… Máte s tím někdo zkušenosti? Zvádnu 30 dní jít třeba hlínu, ale kafe, které jsem omezila z pěti denně na jedno malinké ráno, to je na mě moc… Držím to osmý den, a dole jen tři kila, dodržuji přesně podle Ketofit, jen jsem si dávala to malinkaté kafíčko po ránu.
@Lufili To se mi opravdu nezdá, nemáš třeba jiný koktejl, nebo něco prostě jinak, i třeba zeleninu? Kafe samo o sobě tě prostě z ketózy nevyhodí, pokud si neděláš nějaké 3v 1…Já pila kafe, dokonce s mlékem, klidně 3× denně, colu zero taky(v létě vychlazená byla můj doping. Ještě mě napadá, pokud si děláš koktejl jen s mlékem, možná to dělá ten, ředila bych si ho vodou, mléka bych dávala jen trochu na zlepšení chutě…
@Lufili pokud delas Ketofit koktejl podle návodu na krabici a davas si 200 ml mléka a 140 ml vody a das si ty koktejly třeba tři za den, je jasný že v ketoze nejsi.. s počítej si kolik cukru má 200 ml mléka. Takže koktejl jen s vodou a nebo max jeden za den. Zero Cola a kafe s trošičku mléka te z dobře rozjete ketozy nevyhodí.. Počítej sacharidy a vy sleduj si kolik můžeš, každý to má jinak. Já jsem do 40 gramů za den v pohodě ![]()