Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nejlepší je, jak o tom vědí nejvíc ti, kdo to nikdy nedrželi
Já jsem na ketodietě zhubla 21kg, ze 76 na 55,jsem maximálně spokojená a právě proto, že to šlo tak rychle, byla to obrovská motivace, impuls, změna, ted žiju zdravě,5× týdně cvičím a běhám, udržuju si váhu a musím se obrovsky hlídat, ale kdo si myslí, že se po ukončení jakékoliv diety může vrátit k nezdravému přežírání a nepřibere, je naivní, takže jojo efekt hrozí u každé, je to vždy jen na nás. Keto jsem začala i prodávat a moje kamarádky a okolí si to stejně jako já nemůžou vynachválit. Posudte sami jestli by jste vás to uspokojilo nebo ne. Já se cítím skvěle ![]()
Kdo potřebuje poradit, ráda pomůžu, vím o cenách, nabídkách, co se může, nemůže u diety apod, moje fotkypřed a po jsou v albu ![]()
Jo super, děkuji, oni tam mají i kolikrát denně to mám konzumovat a mě to prostě do keto nevychází, podle nich bych měla vypít na jejich věcech litr mléka denne, což je 5,5 sacharidů. Díky za radu.Na proužku se do plusu v sacharidech nedostanu nikdy, ale jen mi vybledne ten keto čtereček. Dnes ráno jsem si udělala kaši z vody, a malé kafe s mlíkem, nic víc, v ketóze jsem byla, a ted už zase nejsem. Nechce se mi věřit, že mě vyhodí jedno malé kafe za den.
@Lufili Kafem to opravdu nebude.Jsi ještě v 1 fázi, nebo už dál? Ty proužky na měření z moče jsou jen orientační, ráno po probuzení bývají hodně syté v první fázi, ale během dne blednou, někdy jsou jen světlounce růžové…Zkus si pročíst poradnu v Dietalegre, odpovídá tam lékař přímo na dotazy o ketodietě, o měření ketózy tam už taky něco proběhlo. Jinak já ze začátku držela taky Ketofit, ale musela jsem opravdu snížit množství mléka(dávala jsem si max. polovinu a až dál v dietě),prostě ředit jen mlékem, šla kg dolů velmi pomalu…Např, u Ketodiet se mléko (je tam cukr laktóza)nesmí vůbec a parametry výrobků(porovnávaly jsme je tu někdy dříve)jsou velmi podobné, takže proto i já jsem tenkrát mléko velmi omezila.
@avoblok Gratuluji,krásná změna vizáže
!Akorát sem chodí ty, kdo dietu držely, proto odpovídáme… ![]()
Děkuji za info, už jsem na to koukala. Začala jsem si kaše a koktejly dělat z vody.
Mám zájem o nějaké podrobnější info o ketodietě
druhy, ceny a nabídku klidně do zprávy
Děkuji!!!
Daruji tři polévky ketofit, jsou otevřené ale z každé jsem ochutnala jen jednou. Myslím, že mi to stačio
jsou objednané a doručené tento listopad. V případě zájmu, mi napiště na email uchty@seznam.cz
Ahoj všem,
ráda bych se zeptala, zda někdo držel proteinovou dietu pomoci firmy Victus…ja tyden jedu na ketofitu koktejlech a narazila jsem na jejich stranky a celkem me ty jidla zaujaly, tak jsem se chtěla zeptat, zda to mohu kombinovat nebo zda mohu prejit na jejich verzi…Dekuji moc za rady!
@Beruska-Jane Ahoj,já si kpovala i od Victusu. Firma sama nechce kombinaci diet, prý mají jiné složení výrobků(méně bílkovin),ale já diety kombinovala, ale až od druhého a spíš více až ve 3 kroku.Ale pokud někdy ještě do dietu půjdu znovu, začnu rovnou s Victusem nebo Dietalegre jídly, chuťově jsou nesrovnatelné. Jen mě mrzí, že právě nenabízí koktejly, ty mě vyhovovaly nejvíc…
Zdravím, přemýšlím, že bych zkusila tuto dietu. Jak a s čím mám začít? Kde se to kupuje? Nepotřebuju shodit moc, max. 8 kg, nevím, zda by to pro mě bylo vhodně? Díky moc za rady.