Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ráno, tak dneska váha opět o půl kg dolů
ten začátek je super
pěkný hubnoucí den všem!
Taky zdravím, taky o pul kila dolu ale jsem nějaka naročná, dneska mám sedmy den a dole 3,8kg přijde mi to strašně málo
I když někteří jsou rádi, že mají takový ubytek za měsíc, tak se to snažím brát tak, že je to super. Ale co mě trápí je fakt šilená zimnice, holky dělate si přes den nejake bylinkové čaje na zahřátí?
Holky a ještě jedna věc, pozorujete na sobě některá třeba psychicke změny? Vykyva nalad atd?
@nicolletta30 teplý čaj popíjím z konvice po celý den-jinak bych umrzla. Právě jsem místo drinku dala na sváču horkou polívku. Byla mi zima i v létě při držení
3, 8 kg za týden je přece super:potlesk:
Dekuji
holky cítím se výborně hlad nemám musím se nutit hlava nebolí a zima neni spis horko, ale my mame doma 24 až 25 a ja chodím v medvedovi ![]()
Brokolicovou, včera sem si do ni ndala dávku proteinu a myslela sem, ze se
takze protein zvlášť a polivka taky ![]()
@1903 děkuji za tip na placičky, zrovna si pochutnávám, sice jsem nesehnala květák, ale brokolice se smesí na omeletu byla vynikající, přidala jsem jeden bílek a i to krásně drží tvar a je to opravdu lahoda, lepší než omeleta s vařenou brokolicí ![]()
@1903 hm tak mam dotaz, jak jsi to zvladla snist včetně květáku? Ja delala z jedné 500 g brokolice a zustaly mi dve placky, už nemuzu, myslela jsem že si necham na zítřek, ale zas je v tom ta omeleta a to by mělo byt jedno proteinové jídlo, tak ted nevím, přecpávat na silu se zas nechci
@nicolletta30
jé tak to jsem ráda, že Ti placičky chutnají! No s s tou porcí-kluci mi včera ujedli a dvě mi zbyly na zítra na chuťovku
takže jsem tedy nedala celou porci ketojídla, ale dietní a dobré to bylo ![]()
@1903 už mi trošku odfouklo tak jdu dojíst ten zbytek jen si pak nejsem jistá v kolik dát svačinu, ale asi klasicky jak jsem zvyklá