Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já už chci ten svůj objednanýýýýý. Chci začít v neděli. V sobotu jdeme s manželem vybrat noční stolky do ložnice, do indické restaurace na večeři (máme voucher od ježíška) a do kina. Dětičky jsou přes noc u babičky. Těším se a zároveň bych chtěla, aby to byla takova pěkná tečka za těma prasárnama, který tady už nějaký pátek provozuji. No a od neděle šup na keto
Krásné dobré ráno, tak dalších 400g dole, ketoza krásně jede, ráno byl papírek naprosto jasny tak mám radost
@Papaya užijte si s mužem večer pro sebe, není nic lepšího, než takový klid zakončený nerušeným spánkem
Pečená dýně zní skvěle určitě vyzkouším
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?… co na to říkate holky? Hlavně ta diskuze je vyzivna. Já teda nejsem odborník, ale přijde mi, že si pan novinář plete ketozu s ketoacidozou a lidi mu na to skáčou, protože taky neví o tom zhola nic. Hlavně že na konci článku je reklama na hormonální jogu ![]()
No mně to moc nejde, jedu od úterý a jen 1,5kg…
no ale třeba se to rozjede… gratuluji všem úspěšným… ![]()
@Toscav a píšeš dost? Ja výpiju i vic jak 3 litry denně
me ta voda vždycky moooooc pomohla
@Toscav píše:
No mně to moc nejde, jedu od úterý a jen 1,5kg…no ale třeba se to rozjede… gratuluji všem úspěšným…
Myslím že za 3 dny je i 1,5 kg úspěch… ono se to ještě rozjede, uvidíš že ti to třeba poskočí i o kilo. A i kdyby ne tak tímhle tempem za měsíc 6 kg ![]()
Teď mi volalai z Ketofitu, že jsou kokoti a poslali mojí objednávku někomu jinému takže přijde nejdříve v pondělí
A to já už jsem v práci, takže fakt nevím jak si ji vyzvednu.
Asi to nvyřeším tak, že zajdu do posilovny, koupím si proteiňáky v lahvičkách, už namýchaný. Jestli budou mít a začnu v neděli a v pondělí s nimi, a pak přejdu na Ketofit
Ještě mám doma balíček od Victusu, tak můžu začít třeba i těmito ket. jídli. Nevím co je lepší
Ale vím, že musím začít v neděli, aby mi to vyšlo do těch hor… 2 měsíce a pak udržovačka
Danuda, no piju, fakt 3 litry, minimálně, no uvidíme, a děkuji za podporu… Moc mě to motivuje, jak vám to jde, tak si říkám, sakra, přece to musí jít taky… Moc děkuji… ![]()
Holky máte moc pěkné výsledky. Já dnes ráno o půl kg méně. Jedu sedmý den a celkem 3,5kg.jsem spokojenà
byla jsem s klukama na dni otevřených dveří základní školy-mám doma dva předškoláky. Pak jsem vzala rodinku na oběd do restaurace-sama nic, neboť tamnic vvhodného nebylo-tak jen vodu s vodouu
kluci hranolky a řízek-no trochu chuť byla ale jsem ráda že jsen to zvládla a nemusela vařit oběd a ještě jsem si cestou nakoupila spoustu zeleniny. akorát jsem zapomněla safra ten oliv.olej. nevíte nůžu o víkendu použít i slunečnicový? Snad ta troška na vaření nebude vadit…
@Toscav mě přijde taky za 3 dny 1, 5 kg pěkný výsledek! Tzn.za 6dní 3kg když Ti tak půjde dál a to je super
taky záleží z jaké váhy hubneš-možná jsi to psala promiñ. Každopádně vydrž a ať Ti to jde pěkně dál ![]()