Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ráno. Holky tak jsem trochu smutná, dneska ráno 200g nahoře
Ale zase jsem 10.den a po prvních 5 dnech se mi stalo to samé, 5.den 200g nahoře tak to zase šlo po skoro pulkile dolu. Tak jestli to tak ma byt každých 5 dni tak to snad přežiju. Ale zarazilo mě to to ano, myslíte, že mohl mít vliv ten kedluben v devet večer?
@1903 děkuju, přiznam se, že toho občas mam plnou… Hlavně ted co se tyce školy, ale nechci to vzdat.
@glorča já na cole ujíždím hodně i ted v zime, nevím proč, ale ma to na mě nejaky psychologický efekt, mám i díky tomu lepší pocit v puse, nevím jak to říct jinak ![]()
Holky a ještě jedna věc, co děláte, když je vam spatne a je čas si dát koktejl, ale prostě víte, že ho do sebe nedostanete? Mám od rana žaludek na vodě, kaši na snídani jsem do sebe dostala, dělam si k tomu vždy silné kafe a každé sousto kaše musím zapít, jinak bych to nezvladla. Na svačinu mám sice ještě tak hodinu čas, ale uz ted si nedokazu představit to vypít ![]()
@nicolletta30 A ty máš Ketodiet nebo Ketofit? Hele, pokud máš doma colu, dej si pár lžiček před jídlem a pak to zkus, cola se dává i při zvracení, ale efekt má po lžičkách ![]()
Jinak na značku diety se ptám záměrně já začínala s Ketofitem, ale nezvládala jsem jejich kaše a to vůbec, musela jsem si je hodně naředit a vypít, polévky mě dělaly taky problémy. Koktejly jsem si dělala alespoň z jedné třetiny z mléka, bez mléka se téměř nedaly vypít a navíc Ketofit se dle výrobce má míchat s mlékem. Pak jsem zkusila objednat kaše a nějakou polévku z Ketodiet a byl to opravdu chuťový rozdíl, normálně jsem si pochutnala. Takže nakonec jsem diety kombinovala(ptala jsem se v poradně a lze to).Koktejly a příchutě a omelety jsem měla Ketofit, polévky a kaše a také tyčinky(ty jsou boží)Ketodiet.
Ahoj holky, tak já dneska ani dkg dole, váha stojí. Jsem 8.den a první zásek. Nedá se svítit, asi to půjde skokově jak minule u mě
jj kdyby jsme na váhu lezly jednou týdně…ale kdo to má vydržet ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak já dneska ani dkg dole, váha stojí. Jsem 8.den a první zásek. Nedá se svítit, asi to půjde skokově jak minule u mějj kdyby jsme na váhu lezly jednou týdně…ale kdo to má vydržet
asi jsem omylem zmáčkla vložit anonymně ![]()
@glorča čau borkyně, jsi inspirací a doufám, že budeme všechny brzy takhle prudce krásné
Ptala jsi se na jídla…chtěla bych začít první fázi na kokteilech 3× denně a k tomu svačiny svoje (salát s bílkem, s tofu, s půlkou bílého jogurtu) Bude to pro mě lehčí než jíst omeletky, polévky houstičky… ty mám schované na 2 fázi a už teď se na ně těším.
Vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila proteiňák v DM-ku, nutričně je stejný, nízkosacharidový, balení 300g za 176 Kč, dopiju a najedu na koktejl od ketofitu, který snad do té doby dorazí.
Začínám zítra ![]()
@Papaya moc hezky si užij poslední den bez dietky a hlavně pěkný romantický večer s manželem! A zítra hurá do toho
![]()
@glorča ketofit a mam stejné pocity, koktejly super ale kase a polivky humus
@1903 to mas dobre ja uz podruhe skok směrem nahoru
tak snad zitra se to zitra zas pohne dolu
Holky jeste by me zajimalo, kolikrat denne v te prvni fazi „jite“? Ketofit pise, pot ty jejich produkty 6-7× denne, to v zadnem pripade nezvladam, davam akorat tech petkrat - v 6, 9, 12, 15, 18 a nekdy ale to jen vyjimecne treba pred 9 vecer. Mensi ucinky by to mit nemelo, kdyz to nepiju tak casto jak doporucuji, ne?
@nicolletta30 ketodiet doporučuje 5× denně ketojídlo plus zelenina i mezi jídly. Snažím se dodržovat pět jídel, v týdnu bez problémů-vstávám o půl šestý a hned dělám drink. Víkend je horší dnes drink o půl deváté, pak druhý drink, pak polévka zeleninová s bílky, pak pár kousků sýra a okurku -měli jsme návštěvu, matlala jsem jednohubky, tak jsem si ten kousek sýra povolila
a teď tam ještě lupnu drink, ale už se mi do něj ani moc nechce. Můj názor je, že když nedáš 6 a 7 jídlo, že to na hubnutí vliv nemá
Dobré ráno všem. Holky co jte to už jednou držely, jsem docela v depresi
V ketoze jsem, včera mi to skočilo nahoru a dneska to tam zustalo, ani gram dolu
A mám docela hlad, ale je pravda, že končím s koktejlem někdy kolem té šesté a spat chodím tak v deset, asi zkusím teda před spaním zařadit ještě jedno „jídlo“. Taky se vám stalo, že to nekolik dní stalo a pak se zas vaha pohla? Hubnout mám ještě dost, dole mám 4,5 kg za 11 dni z plánovaných 30, myslela jsem, že to pujde rychle, když je tolik z čeho brát
@nicolletta30 dobré ráno, nebuť v depresi-já vím to k vztek a na palici, člověk drží vše jak má těší de na min. Půl kg dolů a ono nic-NEBOJ ale váha se pohne, u Tebe nejspíš skokově-stejně jako u mě. To co popisuješ je podle mě ukàzkový stav před menstruací. Nemáš jí dostat? Jo a pozor já jsem jí loni dostala v ketóze i dříve a silnější než před hubnutím. Dolů klidně i o 1, 5 až 2 kg to šlo až tak druhý třetí den po tom co jsem to dostala. Tělo zadržuje vodu a měla jsem taky hlad. Co ty otoky-je to trochu lepší?
Holky, mě se hubnutí zastavilo během mé diety několikrát, bývá to hlavně před menstruací, jak psala @1903 občas se stalo i normálně během diety.Asi se s dietkou pere tělo a nechce uvolnit žádná kilča
.Ne, chce to vážně vydržet, vždy po pár dnech, jednou dokonce až po týdnu to zase začalo rychle klesat.
@nicolletta30 Rozhdně bych dávala max.5 jídel za den(opravdu bílkovin je v té dietě hodně, tak aby sis nezpůsobila nějaké zdrav. problémy).Ketofit (jako firma)na mě celkově působil trošku méně důvěryhodně než ostatní firmy,7 jídel s jejich složením už je fakt extremní nálož bílkovin…
@nicolletta30 je to úplně normální.. Proto se u dietovani nedoporučuje vazit každý den.. Já tedy takhle skokove hubnu bezne.. Muže to byt I tou MS.. ![]()