Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
12.1.16 17:30

@serania moc děkujeme za krásný a motivující příspěvek! fakt krásný výsledek a taky bez přibrání - 1 kg přes vánoce to je nic a navíc už ho máš dole. gratuluji moc a přeji hodně štěstí Tobě i manželovi při hubnutí. bude bezva když dáte vědět jak se dál daří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.16 17:33

@majdulacek výborně, no tak hurá do toho. Hubneš s ketodiet poprvé? Kolik by jsi ráda shodila? TAk se hlavně drž a piš jak se daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.1.16 17:35

@1903 vino by me asi z ketozy vyhodilo co? :-D dneska dalsi jobovka, potrebovala bych se opit. Dneska me ty chute drží, dala jsem si platek sunky a mam co delat at nesezeru cele baleni, tak chroustam okurku a modlim se at uz je vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.16 18:52

@nicolletta30 mě bílé suché víno z ketózy loni nevyhodilo. Oslavovala jsem narozeniny s kamarádkama asi po 3 týdnech diety, dala jsem 3 skleničky-dost jsem to cítila smířená že budu ketózu znovu startovat a ráno růžová a jemnà opice :mrgreen: ve druhé fázi jsem si občas skleničku dopřàla-spíš střik. Ty jo taky bych si dala. Copak se Ti přihodilo?  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.1.16 19:15

Hubnu s KetoDiet a ráda bych dala dolů, těch 15kg. Když by to bylo méně, taky budu ráda. Jinak houbová omeleta mi moc chutná :) ovšem teď večer jsem si dala polévku a snědla jsem to z donucení - na mě strašně slaná. Koktejly jakš takš :) možná vynechám ty tablety, i když ozkouším ještě další příchutě - malina byla strašně umělá. Jinak na sobě pociťuju, že mám takový náběh na bolení hlavy, ještě mě nebolí, ale myslím, že stačí málo a bude bolet. Snad to přejde. Ráno jsem se zvážila a řekla jsem si, že se zvážím za týden. Ale nevím jestli to vydržím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.1.16 05:44

Dobré ráno holky dalších 400g špeku pryč :lol: pohodový den vám přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.1.16 06:19

@1903 dobré ráno ja si tu poskakuju, kilo dole! ale mam strach se radovat at to zítra zas neskočí nahoru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.1.16 06:53

rekapitulace po 14 dnech

Zeny asi omdlim :-D Takze dnes presne po dvou tydnech ze 109kg na 103, 3kg, pres pas minus 5cm, pres bricho minus 6 cm a kazde stehno 2, 5 cm dole. Jak ja jsem vdecna ze jsem vydrzela ty ctyri dny, snad to zitra zas nevyskoci nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.1.16 07:49

Holky prosim jaky mate koktejl? Mate tento?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.1.16 07:53

No abych to vysvetlila… Driv uz jsem keto drzela. A koktejl mel jiny obal. Vzdy jsem objednavala z netu. Ale ted jsem koupila v jednom fitku, co prodavaji ketodiet. Rikals jsem si, ze asi novy obal. No jenze doma po prozkoumani etikety jsem prisla na to, ze tento „novy“ koktejl ma oproti staremu vyssi hodnoty. A to ve vsem : kj, sacharidy apod. A jeste je na nem napsano, ze se ma uzivat jeden denne. Coz na starem taky nebylo. Tak jsem z toho mirne zmatena a nevim, co je to za koktejl. Kdyz ho budu pit, taj abych mela teda vysledky jako driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.1.16 08:21
@areca píše:

Ahojky, ano, já ho mám také. Mají trochu jinou etiketu nežli byla v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.1.16 08:22
@areca píše:
No abych to vysvetlila… Driv uz jsem keto drzela. A koktejl mel jiny obal. Vzdy jsem objednavala z netu. Ale ted jsem koupila v jednom fitku, co prodavaji ketodiet. Rikals jsem si, ze asi novy obal. No jenze doma po prozkoumani etikety jsem prisla na to, ze tento „novy“ koktejl ma oproti staremu vyssi hodnoty. A to ve vsem : kj, sacharidy apod. A jeste je na nem napsano, ze se ma uzivat jeden denne. Coz na starem taky nebylo. Tak jsem z toho mirne zmatena a nevim, co je to za koktejl. Kdyz ho budu pit, taj abych mela teda vysledky jako driv…

Já ho kupovala přímo na stránkách KetDiet a také mi přišel tento. Ale nečetla jsem etiketu, takže mě to ani nijak nerozhodilo, když je to přímo od nich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.1.16 08:25
@areca píše:

Ještě mě napadlo, že by bylo možná dobrý se zeptat v poradně na stránkách KetoDiet, jak to tedy myslí. Já s ním hubnu tedy normálně, jako dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.1.16 08:27
@serania píše:
Ahojky, ano, já ho mám také. Mají trochu jinou etiketu nežli byla v létě.

No uuuufff :-) Diky moc :-) A hubne se i s temi novymi hodnotami, ktere jsou vetsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.1.16 08:31

@serania no uz jsem se ptala. Ale to je poradna teda. To bych tam mohla sedet taky. Pani jana mi akorat rekla, ze poznava vyrobek. A kdyz jsem se ptala na nove hodnoty a na tu vetu o uzivani, tak ze upraveno kvuli legislative. A tak jsem se ptala na uzivani, tak me odkazala na web apod. Odpovedi ve trech slovech apod. jsem si pripadala, ze spis obtezuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková