Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
13.1.16 14:45

@Danuda jeee ty blaho to by byla dobrota, jukni na kaloricketabulky.cz kolik ma cukru a podle toho bych se asi rozhodovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.1.16 14:57

To asi muzemm :dance: 1% cukru 20%tuku na 50 gr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.1.16 15:55

@nicolletta30 Teď jsem četla ještě jednu diskuzi o ketonovce a tam dost lidí různého věku, váhy i pohlaví mělo problém s tím, že váha nešladolů, protože měli špatný poměr bílkovin a tuků. Prostě moc bílkovin a málo tuků. No a když do jídelníčku zařadili šlehačku do kafe místo mléka(má víc tuků, ale méně sacharidů než mléko), trošku víc oleje, tučnější tvaroh nebo sýr tak se jim to vyrovnalo a začali hubnout tak jako všichni ostatní. Myslím, že to byl i tvůj případ, přidala jsi nějaké potraviny a hned se to hnulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.1.16 15:56

Z tohohle, aby měl člověk maturitu že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.1.16 16:30

Zdravím! Už dlouho čtu Vaše příspěvky a jsou mi velkou inspirací. Bohužel mi vůbec nechutná KetoDiet, a proto mám Cambridge. Doufám, že Vám to nebude vadit. Cambridge už jsem měla minulý rok a za měsíc jsem zhubla 10 kg, bohužel jsem spadla opět do „žraní“ a přibrala jsem to, co jsem zhubla. Je to moje chyba. Jinak dietu držím 3.den na váhu radši nelezu :-D, tak uvidíme, jak mi to půjde. Ale musím to vydržet! :-) Jinak Vám přeji hodně úspěchů s hubnutím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.1.16 16:33

@Papaya dekuji napadlo me ze to mozna je mozne, oleje urcite pouzivam denne vice nez jednu lzicku jakou doporucuji, prestala jsem jsi delat jejich obědy (pouze pokud delam omeletu k zelenině tak mam na oběd jejich jidlo), zitra si budu delat celerove hranolky se salatem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.1.16 18:04

Holky tak na večeři strouhana dušená cuketa ala bramborák zapecena s mozarelou :mrgreen: fuj to sem se prezrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.1.16 18:41

Ahoj holky, tak já jsem z toho čtení diskuzí dostala normálně chuť na mozzarellu :lol: hned jak se dostanu do obchodu tak si jí musím koupit. Zatím se musím spokojit k večeři se zapečenou zeleninou zalitou omeletou a bílkama. K obědu jsem měla výbornou polévku - celerový krém - byla to dobrota a odpoledne ke sváče a ke kafi jednu tyčinku ( dvě jak píšou do sebe nenasoukám ani kdybych chtěla jak je to sladké) jinak se cítím čím dál líp, už mi není tolik zima jak ze začátku, ale tlusté ponožky mám pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.1.16 18:44

@Anetaaa ahoj, vítej a přeji hodně úspěchů - napiš jak se daří - jsi dobrá, že nelezeš na váhu - mě to zvědavost nedá, je to takový můj ranní rituál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.1.16 20:51

Tak já nevím dámy… vlezla jsem teď na váhu a po 4 dnech diety v podstate nic dole, testovala jsem papírkem a v ketoze nejsem :nevim: to je docela tristní výsledek ne? Jak jím víte. Koktejly rozpouštím ve vodě a ne v mléce. To si dávám do kafe tak 2× denně (dohromady cca 150ml) Kde je chyba???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.1.16 21:18

@Papaya ups holka to jsem nečekala :nevim:podle mě děláš vše správně. Váhu bych zkusila fakt ráno-ale že nejsi v ketóze to mě zaraží. Asi budeš muset nastartovat znovu jen ketojídlem dva dni-jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.1.16 22:09

@Papaya neni ten papirek aspon lehounce zbarveny? Ja mam vzdycky fialovou jen rano, protoze v noci nepiju, odpoledne a vecer jen lehounce ruzova, pocita se i minimalni zbarveni. A na zacatku ses vazila taky takhle vecer nebo rano? Tam muzou byt rozdíly i dve kila, vaz se jen rano po wc. Jinak tedy vůbec netusim cim by to mohlo byt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.1.16 22:36

@Papaya zvážili se ráno a dodrzujes 5.proteinovych jídel? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.1.16 22:44

@Papaya to je hodně divný, že nejsi v ketoze. Asi bych taky volila variantu pouze proteinovych jídel. A pak se uvidí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.1.16 22:54

@1903 Děkuji :-) Důvod, proč se nevážím každý den je ten, protože mám strach, že jsem nic nezhubla. Také mám před m. a to jste psaly, že se moc nehubne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková