Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
16.1.16 17:25

@Rezzza Ahoj, tuším, že to tady holky řešily nedávno, dyni ne, syrová ještě by se z hlediska cukru dala, ale varena má cukru poměrně hodně, takže v první fazi ne. Ale zase na druhou stranu u Ketofitu by se v první fazi nemelo ani maso a dneska jsem si dala i s vajickem a ketozu mi to nepřerušilo, naopak obvykle mivam proužek jen světlounce ruzovy a dneska odpoledne byl tmavy, tak možná te dyne taky nevyhodí z keto, nevím, jedině vyzkoušet. Ale zas bych měla strach at nemusím zase tři dny pak na ketozu čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 17:33

Holky tak dneska mam pekelný pokušení :cert: :mrgreen: mladý slaví 20 let a ja jen slintam :zed: na veceri si dam coko kasi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 17:35

Holky tak jsem zjistila zajímavé informace. Od té doby, co držím tenhle „systém stravování“ tak si hodně hledám informace o ketoze a nestačím se divit. Třeba celerové hranolky už si neudělam. 400g celerových hranolek pečených v troubě je 28g, což je poměrně dost, když si vezmu, že pak mám 3× denně mleko v kávě což je dalších 15g sacharidu. Když k tomu přičtu, že sacharidy nějaké jsou i v koktejlech, i když to už je minimum, tak jsem na té hranici tak tak. Vlastně se divím, že mě to z ketozy nevyhodilo, celerové hranolky jsem měla min. dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.1.16 17:38

My ji doma pečeme..a tomu většinou neodolam, ale budu muset..tak ji spíš zkusím zařadit až déle a uvidíme..v druhé fázi mě snad případné 3 dny nevytrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 18:44

@Danuda drž se holka a respekt největší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 18:52

@nicolletta30 tak sem se tak přesladila tou coko kaši s Ketofit až mi je :poblion: takze Dortik uz neeeeeeeee :mrgreen: jinak moc dekuji za pochvalu akorat nevím jestli sem moc nezhresila dala sem si k tomu 6 mandli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 19:11

Celerově hranolky i ta pečená dýně, nebo dýňová polévka, 2 dcl suchého vína z ketózy nevyhodí, jen se zkrátka nehodí do první fáze kde chceme co nejdříve shodit co nejvíce kg. Pokud je ketóza dobře rozjetá, odpustí toho víc, co určitě neodpustí je pečivo, přílohy, dortyatd. Sama se výše uvedeného jako celerové hranolky atd. nebrábím ani v první fázi-sem tam, ale musím pak počítat že ten den už jinak na koktejlu, nebo zkrátka zhubnu trochu pomaleji. To je moje zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 19:18

@1903 vidíš to jsem třeba vubec netušila, protože ketofit celer uvadi jako povoleny v první fázi, tak že by ta vaha tenkrát stála kvuli tomu? Zpětně mi dochazi že jsem tehdy hranole měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.1.16 19:40

Ahoj, prosím o radu. Jedu v Ketodiet 5 den a pořád mě pobolívá hlava a hlavně jsem šíleně unavená. Pořád polehávám a pospávám. První den jsem myslela, že se na to vykašlu, protože jsem dostala ukrutné křeče, ale teď už mám jen silný průjem a harašení v břiše. Hlad ale nemám, ani chutě mě netrápí. Od začátku jsem na váhu ještě nestoupla, ale v ketóze asi jsem, protože manžel tvrdí že už mu nevoním. A děcka se mi smála, že smrdím jak ropa. :?
Je tenhle stav normální a po jaké době vymizí? Potřebuju normálně fungovat kvůli dětem a rodině vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 19:47

@petrklic74 ahoj a vítej pijes dost??? Aspoň ze zacatku ty 3 l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.1.16 19:56

Možná to bude ten problém, protože i když se snažím, vypiju max.2l. Zkusím přidat, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 20:01

@petrklic74 mam trik koupila sem v kaufu 6 minerálek 0,5 l za 20 kc a vypila :mrgreen: pak je popsala 123456 lakem na nehty :lol: a každé ráno doliju vodu a vím kolik sem vypila začínám od 1 :mrgreen: někdy ještě dopoustim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.1.16 07:05

Dobré ráno, tak 102 kg, čili 18den a 7 kg dole, to by celkem šlo :) Co vy jak se mate při nedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.1.16 09:37

Ahojte, tak já 16 den a 6kg dole :) spokojenost. Nicméně je mi mizerně, všechno mě bolí, asi se o mě pokouší nějaký bacil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.1.16 10:25

Dobre ranko tak ja 77,2 z 81,7 13 dni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie