Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
17.1.16 14:12

Holky máte moc pěkné výsledky :potlesk: jste šikulky. Oslavu dvacetin zvládnout s tak krásným dortem -to je pořádný úspěch! Četla jsem že i Glorča se přidá aby trochu usměrnila rozjedenost ;) to je fajn, i když člověk něco po dietě zpět nabere je důležité si to uvědomit, zabrzdit a nenechat to rozjet. Většinou pak stačí pár dní druhé fáze. Já mám o 15 kg méně než loni touhle dobou -vůbec nevím jak jsem s tak otřesnou váhou mohla existovat a fungovat. Byla to mizérie :(
Jinak jsem si uvařila hrnec zeleninové polévky, máčkla jsem si do misky stroužek česneku-snad to pomůže na bacil a neublíží ketóze, všude píšou používat sušený česnek, nevím proč ne čerstvý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
17.1.16 14:22

Po delší době zdravím holky :) Díky ketóze (ne ketodiet, ale podobný princip - jím bílkoviny ale oproti té ketodiet hodně tuků - snažím se o tuky z velké části ze zdravých potravin (oliv. olej, kokos. olej, ořechy..) a do 40g sachrů denně) jsem též téměř o 10kg hubenější než před půl rokem když jsem začínala…začala jsem na 99,5kg, s ketózou jsem se dostala na 91kg (v celku jsem přes pas, boky, břicho a stehno dala pes 50cm dolů), pak jsem půl roku jedla bez hlídání..jedla jsem cca stejně ale jedla jsem sacharidy v menším množství, pila jsem víno atd :) zjistila jsem, že bez pšenice je mi lépe a tak ji teď vyřazuji z jídelníčku nadobro. Přes vánoce jsem se zase lehce rozežrala..salátky, řízečky, brambůrky, krekry, sem tam cukroví, nutella, vánočka :D za celé tři měsíce co jsem stravu nějak nehlídala mám asi plus 1,5kg (bude asi většina voda co zadržují sachry).
Před pár dny jsem se rozhodla, že je čas na druhé kolo keto :)
Začínám tedy s 92,5-93kg nevím přesně, nebyla možnost se zvážit :) A už se moc těším na ketojídla :) zapečený lilek s mozzarelou a mletým masem apod.
Dokonce jsem objevila v kauflandu večerní pečivo, které má na 75g pouze 7,5g sacharidů, 10g tuků a 18g bílkovin - fakt super! :)
Mám nastavená makra na 100-110g bílkovin, 100-120g tuků a max. 50g sacharidů, píšu do kalorických tabulek :) Let´s go ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
17.1.16 14:40

Čau dámy :mavam: nestíhám pokecat tak jen hlásím, že dnes 8 den a ráno na váze -2,2 Kg. Kdyby to takhle šlo každý týden budu naprosto happy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.1.16 15:53

@Terkams Ahoj, zdravím Tě, hezké, že jsi napsala a super je, že jdeš do toho znovu, hodně jsem od Tebe v minulosti četla příspěvky i Tvoje stránky na téma ketóza, Tvůj zdravý pohled na věc a vůbec všechno se mi moc líbilo. Díky Tobě se mi daleko líp hubne a dodržuje, protože vím, že i přesto že jsem na ketodiet, tak když sním kousek tučného tvrdého sýru, použiji víc oleje než doporučenou jednu malou lžičku denně, vypiju skleničku mého oblíbeného bílého vína, tak ani tak s ketózy nevypadnu a hubnu pěkně dál :-) Hodně mi Tvoje příšpěvky pomohly a za to díky. Tak hodně štěstí při dalším hubnutí a určitě piš, budeme rádi za Tvoje poznatky a obohacení našeho hubnutí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.1.16 15:53

@Papaya :potlesk: super! Drž a opatruj se a až budeš mít zase volněji, určitě napiš jak se máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
17.1.16 19:27

Dámy, zdravím, prosím o radu - jaký protein pijete? Všechny od keto Diet nebo je ještě nějaká jiná (levnější, ale stejně dobrá) možnost?
Děkuji za info a přeji pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.16 21:08

@Petrusa001 zdravicko, my máme doma Impact Whey Protein s cokoladovo kokosovou příchutí. Kilovka vyjde kolem 600,– a maji nekolik příchutí.. Obsah bílkovin ma 82%.. jestli je stejne dobry (dle hodnot) jako od KD uprimne nevim, ale osobne jsem s ním velmi spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.1.16 22:50

Devcata, rada vas tady ctu a drzim vsem pesti pri diete.Take bych potrebovala neco zhubnout, tato dieta se mi moc libi, ale je na me draha. Jsou i jine firmy, ktere nabizeji proteinivou dietu, ale alespon trochu levneji, nezli 6tis na mesic? Ja bych prave potrebovala nejaky pripraveny balik diety na mesic, protoze se v tom moc nevyznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.1.16 05:52

@Papaya to je boží ubytek, gratuluju moc :) Ja dneska zas 200g nahore :-D @lísteček1 mám od Ketofit balíček za 4500,– kč, levnejší bohužel nic moc nebude, ani kdyz si nakombinuješ z ruznych firem svuj vlastní balíček. Nejlevnější by bylo si varit sama doma, na což se chystám já, až skončím tohle, koupím si pak uz jen protein, doma mam manželuv, co ma skoro stejné složení a on ho nepijde a budu kombinovat vlastní keto jidla s protein napojem tak třikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.1.16 07:11

@lísteček1 Ahoj,pokud chceš dietu od firmy, nejlevnější byl Ketoaktiv, kde balíček vyšel na 300Kč, chuťově byl dobrý(až na krém tiramisu :D ). Taky se dá rozhlídnout po bazarech(tady bazar, Mimibazar, Bazoš…)a pořídit si dietu levněji už od někoho, komu nesedla…Peníze jsou to pořádný, obzvlá3ť když se musí držet déle. @nicolletta30 Do Ketofit bych už nešla, pokud radikálně nezměnily chuť kaší, které u Ketodiet byly moje nejoblíbenější jídlo a taky rajská mi dala opravdu zabrat :lol:,obdivuju tě, pokud jsi schopná to doteď jíst :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.1.16 07:30

@glorča polévky se dají, rajska fakt není žádný hit ani kaše, ale dají se a koktejly mi chutnají doted :)

Holky SOS, to že mam 200g nahoře přežiju, to už tu bylo, ale zkoušela jsem ráno keto papírek a tu ruzovou jsem musela teda dost hledat. Uplně bílý sice proužek nebyl, ale ta ruzova byla fakt skoro neznatelná :( A ted, muze to byt tím, že jsem si včera ke špenátu osmahla pár kostiček lovečáku? měla jsem k tomu i mozzarellu, večer jsem měla ještě jednu s ředkvičkami, dlouho jsem se učila tak jsem si dala pozdní svaču. Nebo to muže byt tím, že od rána jsem už vypila před pul litru vody, 200ml jejich polevky a ještě sklenici coly? Že by ta moč byla až tak naředěná? Jsem z toho docela smutná, jestli to je tím lovečákem, ale snad by nemelo byt, vysočina mi toto neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.1.16 08:58

vypadnutí z ketozy

Takže definitivně v ketoze nejsem :( Co mě sakra vyhodilo? :( Pár kostek lovečáku nebo druhá mozzarella? Nebo dělala jsem včera na oběd těstoviny s bolognese a jak jsem krmila maleho, tak jsem zkusila na rty, jestli je to horké, ani jsem si nelizla. achjo, tak zase od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.1.16 10:57

@nicolletta30 no teda holka jedna nešťastná - copak to čtu?? vypadá to, že to způsobil ten lovečák, ten teda moc dietní není ;) ale zase podle mě by to s ketózy vyhodit nemělo - neznám složení lovečáku, jestli tam cpou nějakou mouku… :nevim: Neboj zpět do ketózy se dostaneš rychle, nastartuj drinkama a zítra zase jedeš ;)

Jinak já sice ve slabé ketóze jsem, ale taky žádné radostné zprávy - dnes ráno +300g, jsem oteklá, brutálně nachcípaná, sedlo mi to i na prudušky, takže hucám atd. doufám, že ten přírustek souvisí s tou nemocí, myslím že v diskuzích se to dříve psalo, protože se nějak nemůžu posunout, na to že jsem v první fázi - jeden nahoru, druhý něco malinko dolů, třetí den váha stojí a tak furt dokola. takže 17 den a 5,7 kg - ale i tak jsem za výsledek ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.1.16 11:08

@1903 @nicolletta30 holky držte se :hug: bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.1.16 11:24

@1903 to budeš mít určitě z té nemoci, vydrž, jak se uzdravíš bude zase líp a už se to musí začít konečně hybat… Nejspíš to musel byt lovečák, ale to je psycho, protože jsem včera měla jen pár kostek, nechutnalo mi to a nedojedla jsem a když jsem před tím užrala par koleček vysočiny, tak bylo vše v pohodě, snad to bude dobré. Ráno jsem měla polívku, dopo koktejl, ted zvykam kedlub protoze mam přišerný hlad, zaludek kručí jak kravička na louce a na obed delam omeletu s lilkem a pak kaše a koktejl. Nebudu ted experimentovat a do konce uz striktne…asi si přestanu davat i tu mozzarellu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková