Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@1903 díky
jsem zvědavá zítra, jestli to fakt bude ok. Když jo oslavím to… já nevím… okurkou?
Dětem jsme zaplatili lyžařskou školku po - pá 8:30 - 11:45 Mikuláš je ještě prcek a já bych je chtěla trošku potrénovat a sama fakt nemám trpělivost na to naučit je to. Myslím, že vést je k pohybu je u dnešních dětí základ, aby až objeví počítače neshnili v pokojíku na židli. Agátě už to jde jako po másle
Za 7 týdnů jedeme do Krkonoš 9 dospělých a 7 dětí - bude to jízda.
Musím do té doby shodit 10 kg, abych těm divočákům stačila ![]()
@nicolletta30 Ježíííš ty děláš další v sobotu jo?
No mazec. Co studuješ? jsi dobrá, že jsi vydržela… já dnes po lyžovačce v bufáči málem pošla… všichni smažáčky s kroketama, fazolačku, hambáče. No a já okurku, salát, ředkvičky a 2 plátky šunky. Mňamka to byla
![]()
Šla bych si dát cigaretu… mám chuť. Jenže já hubnu a manžel nekouří. Už slyším ty řeči. ![]()
Zítra mám v plánu bazén. Ráda plavu, chodila jsem i dřív. Normálně bryle a 50 bazénu + 10 min sauna. Je to pecka. Pracuji jen do 13:30 tak bych to stihla
Teda holky vy jste akční - nestačím žasnout. Jste fakt šikulky! Já ráno s dvojčatama do školky,
pak do práce, z práce zase do školky, domů, nějaká svačinka, pak děláme nějaké úkoly pro předškoláky ( trochu trénujeme aby alespoň vydrželi v klidu chvilku sedět) nebo zahrajeme nějakou hru, pak chystat večeři, něco vyprat, trochu uklidit, nachystat věci na druhý den eventl. teď sobě něco uvařit a víc v týdnu nedávám. A o víkendu to není o nic lepší. Sice chodíme ven, v létě na kola, když je sníh tak bobovat nebo na procházky, do divadla, ale jinak nic. Nechodím ani cvičit, ani plavat - chlap směnuje v nepřetržitém provozu, takže se tak nějak míjíme a hlídání jiné nemám - babičky jsou moc daleko aby jen tak přišly na chvilku pohlídat. no ale příští týden jdu snad po roce si kecnout do kina na dámskou jízdu - to sice není pohyb ale i tak se těším.
tak holky dobrou a ráno přeji pořádné zasloužené výsledky, že jste tak krásně v mc a v bufáči vydržely ![]()
@1903 dáváš toho víc než dost. Já bych taky nešla plavat, kdybych nekončila v pátek v práci tak brzy… před čtvrtou už musím být zase ve školce
Dobrou ženy ať se něco fajnového zdá
@Papaya jé potěšilo mě to-díky! ![]()
Jinak holky já to co včera na horu dneska zase dolů- naštěstí. Nicméně výsledek za dva dny nula tak jsem zvědavá jak to půjde dál. Pěkný den! ![]()
Dobré ráno hurááá, dalších 400g dole, tak v mc fakt mají zero
Holky jste strašně šikovné s tím sportem, ja po prvním hodně behala, cvičila jsem Jillian, moc mě to bavilo, chtela jsem o po druhém začít hubnout takhle ale absolutně jsem nedávala, nemela jsem silu odcvičit ani 10 minut, takže jsem se rozhodla, že na to pujdu přes to jídlo a doufám, že az bude dole tech třeba 15 kg tak že budu mit i vic energie a začnu cvičit, říkala jsem si že krátké hiit treninky to je sice narocné ale max 10 min denně, to by pro mě bylo mozna i zvladnutelné, nebo tabatu, to jsou v podstatě jen 4 minuty a vysledky jsou bajecne, ale zatim nejak nejsem schopna ![]()
@Papaya v sobotu mam mikroekonomii, sice jsem uz to delala, ale mam E, je to složité, ja jsem ted v takové „nultem“ ročníku navazujiciho ekonomka v Karvine. Mít ze zkoušky E je v pohodě, to je trojka, jenže tím, že nejsem ještě v tom řádném navazujícím tak musím ze zkoušky mít max D, abych ten předmět si nemusela zapisovat znovu v příštím roce, az se mi studium překlopí do toho řádného navazujícího. Složité jak žebřík, ale at mam příští rok od tohohle pokoj, jdu si to opravit tak snad to vyjde.
Teda mi je od rana tak spatne…mam akorát čas na svačinku a misto koktejlu mozz.se sunkou a ředkvičkami, koktejl bych asi zvrátila ![]()
@nicolletta30 jejda, tak to je mi líto - možná koktejlová krize - já jí měla včera odpoledne - třetí drink jsem vypila fakt s velkou nechutí
bylo mi na omdlení, kolegyně říkala, že jsem bílá jak stěna. Pak to přešlo, večer mi pomohla teplá polévka - dneska ráno už drink zase v poho.
Zkus něco teplého dostat do žaludku, třeba by Ti polévka taky pomohla…
@nicolletta30 z mikra jsem měla na vejšce za lidovku a o prsa
Hele jak jako 400g za den - no to je úlet!
Za chvili budeš průhledná. Už si okolí všíá, když máš dole skoro 7 kg? Ale já jsem dnes taky potěšená… ráno ketóza krásná a - 250g
Mě takyvždycky pomůže teplá polévka, zrovna teď si tady dávám uvařený květák, brokolici, celer, porek, česnek, kapustu a nechala jsem to v té vodě + trocha koření a fakt pecka. Mám toho docela dost a ke svačině, abych zvládla to polední plavání
@Papaya zatím ani ne. Segra rika, že to je videt a dost, nasi jenom říkají, at nehubnu moc rychle, tatka jednou, že v obličeji jsem hubenejsi ale kamaradky a okoli zatim nemely moznost. Jsem ted furt zavrena doma, dneska se mela jedna stavit, tak jsem byl zvedava, jestli si všimne ale zrušila to, takže nic
uvidím je příští týden, tak snad si všimnou, člověka to tak zahřeje
Už se šilene těším na oběd, budu si delat tu jejich omeletu a celerové hranolky mnam mnam asi sežeru cely celer
Ta polevka zní taky uzasne, zajdu si zase odpol na nakup @1903 už je ti dobře? Mě ta svačina hodně pomohla už je mi fajn no a taky moje berle nejvetší, cola, bez ni bych to asi nedala
@nicolletta30 je mi líp, na svačinu jsem měla polívku od ketodiet - zahřála a k obědu mě čekají cuketové bramboráčky a salátek - mňam mňam už se těším, jenže mám teď ještě na hodinu poradu, tak musím vydržel ![]()
ty jo, ty celerové hranolky si musím udělat, doufám, že mi chlap koupí dneska celer
napsala jsem mu seznam, říkal jestli jsem se nezbláznila - tolik zeleniny ![]()