Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
14.1.16 21:00

@1903 díky ;) jsem zvědavá zítra, jestli to fakt bude ok. Když jo oslavím to… já nevím… okurkou? :lol: Dětem jsme zaplatili lyžařskou školku po - pá 8:30 - 11:45 Mikuláš je ještě prcek a já bych je chtěla trošku potrénovat a sama fakt nemám trpělivost na to naučit je to. Myslím, že vést je k pohybu je u dnešních dětí základ, aby až objeví počítače neshnili v pokojíku na židli. Agátě už to jde jako po másle :palec: Za 7 týdnů jedeme do Krkonoš 9 dospělých a 7 dětí - bude to jízda. :jazyk: Musím do té doby shodit 10 kg, abych těm divočákům stačila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.16 21:03

@nicolletta30 Ježíííš ty děláš další v sobotu jo? 8o No mazec. Co studuješ? jsi dobrá, že jsi vydržela… já dnes po lyžovačce v bufáči málem pošla… všichni smažáčky s kroketama, fazolačku, hambáče. No a já okurku, salát, ředkvičky a 2 plátky šunky. Mňamka to byla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.16 21:05

Šla bych si dát cigaretu… mám chuť. Jenže já hubnu a manžel nekouří. Už slyším ty řeči. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.16 21:08

Zítra mám v plánu bazén. Ráda plavu, chodila jsem i dřív. Normálně bryle a 50 bazénu + 10 min sauna. Je to pecka. Pracuji jen do 13:30 tak bych to stihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.16 21:09

I když nevím jak se donutím… je mi pořád děsná kosa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.1.16 22:07

Teda holky vy jste akční - nestačím žasnout. Jste fakt šikulky! Já ráno s dvojčatama do školky,
pak do práce, z práce zase do školky, domů, nějaká svačinka, pak děláme nějaké úkoly pro předškoláky ( trochu trénujeme aby alespoň vydrželi v klidu chvilku sedět) nebo zahrajeme nějakou hru, pak chystat večeři, něco vyprat, trochu uklidit, nachystat věci na druhý den eventl. teď sobě něco uvařit a víc v týdnu nedávám. A o víkendu to není o nic lepší. Sice chodíme ven, v létě na kola, když je sníh tak bobovat nebo na procházky, do divadla, ale jinak nic. Nechodím ani cvičit, ani plavat - chlap směnuje v nepřetržitém provozu, takže se tak nějak míjíme a hlídání jiné nemám - babičky jsou moc daleko aby jen tak přišly na chvilku pohlídat. no ale příští týden jdu snad po roce si kecnout do kina na dámskou jízdu - to sice není pohyb ale i tak se těším. :oops: tak holky dobrou a ráno přeji pořádné zasloužené výsledky, že jste tak krásně v mc a v bufáči vydržely :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.16 22:29

@1903 brouku to bude tím, že nemám dvojčata  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.16 22:33

@1903 dáváš toho víc než dost. Já bych taky nešla plavat, kdybych nekončila v pátek v práci tak brzy… před čtvrtou už musím být zase ve školce ;) Dobrou ženy ať se něco fajnového zdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 05:47

@Papaya jé potěšilo mě to-díky! :*

Jinak holky já to co včera na horu dneska zase dolů- naštěstí. Nicméně výsledek za dva dny nula tak jsem zvědavá jak to půjde dál. Pěkný den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.16 06:07

Dobré ráno hurááá, dalších 400g dole, tak v mc fakt mají zero :-D Holky jste strašně šikovné s tím sportem, ja po prvním hodně behala, cvičila jsem Jillian, moc mě to bavilo, chtela jsem o po druhém začít hubnout takhle ale absolutně jsem nedávala, nemela jsem silu odcvičit ani 10 minut, takže jsem se rozhodla, že na to pujdu přes to jídlo a doufám, že az bude dole tech třeba 15 kg tak že budu mit i vic energie a začnu cvičit, říkala jsem si že krátké hiit treninky to je sice narocné ale max 10 min denně, to by pro mě bylo mozna i zvladnutelné, nebo tabatu, to jsou v podstatě jen 4 minuty a vysledky jsou bajecne, ale zatim nejak nejsem schopna :(
@Papaya v sobotu mam mikroekonomii, sice jsem uz to delala, ale mam E, je to složité, ja jsem ted v takové „nultem“ ročníku navazujiciho ekonomka v Karvine. Mít ze zkoušky E je v pohodě, to je trojka, jenže tím, že nejsem ještě v tom řádném navazujícím tak musím ze zkoušky mít max D, abych ten předmět si nemusela zapisovat znovu v příštím roce, az se mi studium překlopí do toho řádného navazujícího. Složité jak žebřík, ale at mam příští rok od tohohle pokoj, jdu si to opravit tak snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.16 08:37

Teda mi je od rana tak spatne…mam akorát čas na svačinku a misto koktejlu mozz.se sunkou a ředkvičkami, koktejl bych asi zvrátila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 09:34

@nicolletta30 jejda, tak to je mi líto - možná koktejlová krize - já jí měla včera odpoledne - třetí drink jsem vypila fakt s velkou nechutí :poblion: bylo mi na omdlení, kolegyně říkala, že jsem bílá jak stěna. Pak to přešlo, večer mi pomohla teplá polévka - dneska ráno už drink zase v poho.
Zkus něco teplého dostat do žaludku, třeba by Ti polévka taky pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.1.16 09:49

@nicolletta30 z mikra jsem měla na vejšce za lidovku a o prsa :lol: :lol: Hele jak jako 400g za den - no to je úlet! 8o Za chvili budeš průhledná. Už si okolí všíá, když máš dole skoro 7 kg? Ale já jsem dnes taky potěšená… ráno ketóza krásná a - 250g ;) Mě takyvždycky pomůže teplá polévka, zrovna teď si tady dávám uvařený květák, brokolici, celer, porek, česnek, kapustu a nechala jsem to v té vodě + trocha koření a fakt pecka. Mám toho docela dost a ke svačině, abych zvládla to polední plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.16 10:58

@Papaya zatím ani ne. Segra rika, že to je videt a dost, nasi jenom říkají, at nehubnu moc rychle, tatka jednou, že v obličeji jsem hubenejsi ale kamaradky a okoli zatim nemely moznost. Jsem ted furt zavrena doma, dneska se mela jedna stavit, tak jsem byl zvedava, jestli si všimne ale zrušila to, takže nic :( uvidím je příští týden, tak snad si všimnou, člověka to tak zahřeje :) Už se šilene těším na oběd, budu si delat tu jejich omeletu a celerové hranolky mnam mnam asi sežeru cely celer :-D Ta polevka zní taky uzasne, zajdu si zase odpol na nakup @1903 už je ti dobře? Mě ta svačina hodně pomohla už je mi fajn no a taky moje berle nejvetší, cola, bez ni bych to asi nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.1.16 11:27

@nicolletta30 je mi líp, na svačinu jsem měla polívku od ketodiet - zahřála a k obědu mě čekají cuketové bramboráčky a salátek - mňam mňam už se těším, jenže mám teď ještě na hodinu poradu, tak musím vydržel :roll:
ty jo, ty celerové hranolky si musím udělat, doufám, že mi chlap koupí dneska celer ;) napsala jsem mu seznam, říkal jestli jsem se nezbláznila - tolik zeleniny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková