Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
16.1.16 11:32

spanelske ptacky

Holky krize a sos :-D jsem u nasich na obed a maji kureci roladu plnenou vajíčkem, okurkem a parkem, asi padnu a uz spekuluju, ze bych to vlastne mohla kdyz si vyndam tu okurku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 11:33

@nicolletta30 a párek taky!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 11:40

@nicolletta30 tak jak jsi dopadla u zkoušky? Myslela jsem na Tebe!

Dneska budu mít luxusní oběd-dělàm pro rodinku kapustu s vepř. kousky a brambor. Než jsem kapustu zaprášila moukou, tak jsem si do mističky nandala pro sebe i s pár kousky masa :P libová kýta a ten trošek neuškodí-těším se ale až tak ve dvě-svačila sem později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 11:40

@Danuda vcera jsem vecer sezrala par platku vysociny a nastesti dibry ale ted ctu, ze to muze obsahovat mouky tak radeji nebudu riskovat. Takze myslis ze kdyz si dam jen maso a vajicko tak to bude dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 11:41

@1903 dekuju mam obe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 12:23

@nicolletta30 ja si myslím, ze v pohodě v parku je stopro mouka a hlavně bez omáčky jen se zeleninkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 12:34

@nicolletta30 gratuluji k oběma zkouškám :potlesk: :kytka: jsi šikulka velká :palec: maso z ptácka s vajíčkem bez párku, okurky a omáčky určitě můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 12:36

@Danuda ahoj, jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 12:36

@Danuda ahoj, jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 12:47

@1903 dekuji asi dobře 4 kilca :mrgreen: a uz vymýšlím co sezeru v rámci keto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.1.16 12:48

@Danuda @1903 holky to byl luxuuuus. Nasi nezahustujou vubec ale i tak jsem si radeji dala jen ciste maso s vajickem a z nej jeste vydloubla zloutek a nastrouhala okurku :) slast :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.1.16 12:48

@1903 jak to ze muže omáčky??? Vždyť je tam mouka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.1.16 14:11

@Danuda psala jsem bez párku okurky a omáčky. Omáčku určitě ne, šťáva bez mouky by snad trochu nevadilo. 4kg jsou pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
16.1.16 15:44

Ahojte děvčata, tak už jsem se též rozhodla, že se k vám přidám, udělám si druhé kolo dietky, neboť už jsem fakt tam, kde před dietou(v jídle),strčím do huby kde co, to co přede mnou neuteče, to sežeru, takže se trochu potrestám a snd se zase vrátím poslušně do určitých mezí. Držela jsem se dlouho, po dietě se mi vrátily 2 kg, což říkají, že je normální, ovšem Vánoce se mnou zamávaly tak, že čumím, mám zase o další 3 kg nahoře, ach jo. takže musím ještě v únoru oslavit synovi narozky, přeci jen to šampíko si na jeho zdraví chci dát a pak se do toh pustím. jak tak čučím po netu, co se nabízí za diety, asi rovnou začnu s dietou ze Slovenska Gouté, vypadá veli zajímavě, řekla bych, že jídla jsou podobná Dietalegre a Victusu, ale cenově jsou na tom o dost lépe i od Ketodiet. Už tady o ní někdo psal, ale asi zkušenost žádná s objednáním, že? Láká mě i proto, že mají velký výbr kaší a cerálních snídaní, to mě u keto firem našich chybělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.1.16 17:18

Ahoj holky:) Už vás tady pár dní pročítám a konečně jsem rozhodla do toho jít taky. Dneska tedy jedu 4.den keto a chtěla bych se zeptat.. jak je to s dýní v první (nebo i další) fázi?
Na stránkách KD jsem ji snad ani nezahlédla.. (Chat mi přes mobil nefunguje, takže tam se moc nezeptám. :D ) Budu moc ráda za vaše názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková