Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ràno holky tak já dneska plus 200 g - no nenadělám nic-tak snad zítra
teď hurá do procesu
pěkný den!
Dobré ráno, tak dnes ráno minus 300g, což je užasné, takže 15 den a minus 6 kg celkem, to jde
@1903 je to k vzteku, co? já už se radeji ani moc neraduju z toho ubytku, protože si říkam, at pak nejsem zklamaná, když se to zase zastavi nebo sekne
@nicolletta30 6 kg za 15 dní-super výsledek!
jo u mě fakt k vzteku po ránu s tou váhou, ale jinak se cítím dobře a jsem odhodlaná vydržet
máš dnes tu zkoušku? Přeji Ti hodně štěstí!
Ahojte dámy… ta vaše podpora je vážně fajnová
Dnes 5 den a vážila jsem se ráno (tedy 4 dny ukončené) a váha byla -1,3 kg a počůraný papírek byl fialový (ne teda uplně moc, ale ketoza zcela jasná)
Takže pohoda jahoda. Říkám si, že když to půjde 2 kg za týden bude to skvělý.
Právě jsem přijela z lyžování… bylo to bezva, ale jsem uplně grogy
2,5 hodky lyžování a obléknout, svléknout atd. dvě děti… no myslím, že fyzickou aktivitu mám pro dnešek splněnou
@nicolletta30 6kg je boží… vždyť jsem ti to říkala, a to jsem odhadovala, že budeš mít -5 kg
Zlom vaz u zkoušky
Včera jsem si k dnešní druhé svačince připravila listový špenát s pórkem a česnekem… už se na něj těším. Dala jsem tam trochu víc olivového oleje, myslím, že to můj pomalejší hubnoucí start je i nevyvážeností mezi bílkovinami a tuky.
A jako já musím být v ketóze jako prase… takhle mi z pusy v životě netáhlo. Je to dost nepříjemný.
Zítra to určitě poskočí, nějak to cítím v kostech
zkusím ráno zase papírek a i váhu, abych se ujistila, že jsem včera jen plašila.
Ahojky holky jsem ted v mekaci a v nabidce maji colu zero ale je cepovana dala jsem si ale ted umiram hruzou at nelzou protoze kdyby jo ketoza ke v coudu
@nicolletta30 neboj se nic-to bude v pohodě!
to snad by si nedovolili, kdyby jsi třeba byla diabetik tak by z toho měli v mc mega průšvih
Nic jiného Tě tam nelákalo?
a co zkouška můžeme gratulovat?
@Papaya to mám radost-vítej mezi námi v ketóze
úbytek taky moc hezký! A ještě jsi tvořila svaly sportem a nemusela jsi do práce… děti taky lyžují?
@1903 lákalo a příšerně, segra měla wrap a big mc takže jsem umírala a „fetovala“ vune, ale vydržela jsem
Vysledky budu vedet zítra, ještě dát tu sobotní a bude zas na týden klid ![]()