Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@areca píše:
No uuuufffDiky moc
A hubne se i s temi novymi hodnotami, ktere jsou vetsi?
Neboj, hubne se s ním s stejně, jako u předchozího. ![]()
@serania opravdu moc diky. Tak si ho muzu v klidu na svacu dat ![]()
@areca píše:
@serania no uz jsem se ptala. Ale to je poradna teda. To bych tam mohla sedet taky. Pani jana mi akorat rekla, ze poznava vyrobek. A kdyz jsem se ptala na nove hodnoty a na tu vetu o uzivani, tak ze upraveno kvuli legislative. A tak jsem se ptala na uzivani, tak me odkazala na web apod. Odpovedi ve trech slovech apod. jsem si pripadala, ze spis obtezuji.
Tak jim napiš znovu a napiš jim, že jsou poradna, tak bys ráda při ceně za jakou dietu kupuješ, ráda věděla, jak to s tím návodem je. Nenech se odbýt nějakou formulkou, od toho tam jsou, aby poradili a neuhýbali od odpovědi. Klidně tady okopíruj, co jsem ti napsala
, neboj se jich
. Já tohle uplně nesnáším, když dělají z lidí blbce jen proto, že jsou v té chvíli blbci sami
. Pokud ti dají odpověď, děj mi vědět, jak to dopadlo
![]()
@areca píše:
@serania opravdu moc diky. Tak si ho muzu v klidu na svacu dat
Jasně, úplně v klidu. Akorát ho teď popíjím snídani ![]()
To já právě snídala radši kaši…
ˇˇRíkala jsem si, než zjístím, jak to s tím koktejlem vlastně je ![]()
@areca píše:
@serania no uz jsem se ptala. Ale to je poradna teda. To bych tam mohla sedet taky. Pani jana mi akorat rekla, ze poznava vyrobek. A kdyz jsem se ptala na nove hodnoty a na tu vetu o uzivani, tak ze upraveno kvuli legislative. A tak jsem se ptala na uzivani, tak me odkazala na web apod. Odpovedi ve trech slovech apod. jsem si pripadala, ze spis obtezuji.
Tak mi to nedalo a čtu ten návod taky. Je tam 1 porce za (den 27.g). To znamená, že nejvíc smíš 27g protejnu za den? Otázka je, kolik je odměrka? Dcera je nutriční sestra, a když jsem hubla prvně, počítala ten protein na kilo váhy. Sundala mi jednu dávku za den, že bych moc zatěžovala ledviny. Tak jsem měla vždy jen 4 koktejly
@areca píše:
To já právě snídala radši kaši…ˇˇRíkala jsem si, než zjístím, jak to s tím koktejlem vlastně je
Teď jsem se naštvala a jdu jim taky napsat do poradny…hihih
@serania píše:
Tak jim napiš znovu a napiš jim, že jsou poradna, tak bys ráda při ceně za jakou dietu kupuješ, ráda věděla, jak to s tím návodem je. Nenech se odbýt nějakou formulkou, od toho tam jsou, aby poradili a neuhýbali od odpovědi. Klidně tady okopíruj, co jsem ti napsala, neboj se jich
. Já tohle uplně nesnáším, když dělají z lidí blbce jen proto, že jsou v té chvíli blbci sami
. Pokud ti dají odpověď, děj mi vědět, jak to dopadlo
![]()
![]()
No a máš to tam taky na tom koktejlu ne? Že se má užívat jen jeden denně a nemá se překračovat doporučené dávkováni. Jako při první fázi se pije koktejl min. 3× denně a co to jako je?
@areca píše:
No a máš to tam taky na tom koktejlu ne? Že se má užívat jen jeden denně a nemá se překračovat doporučené dávkováni. Jako při první fázi se pije koktejl min. 3× denně a co to jako je?
Neboj, už mi odpovídá Lucie
![]()
@serania Mám tam teda napsat taky? Jestli dostaneme stejnou odpověď? ![]()
@serania píše:
Neboj, už mi odpovídá Lucie![]()
![]()
Výživový poradce KetoDiet
Vítejte zpět na našich stránkách, mohu vám nějak pomoci?
Vy — Aktualizujte informace o sobě
Dobrý den. Hubla jsem s vaší dietou už v létě. Zhubla jsem 19 kilo. Pak jsem si dala pauzu a teď bych ráda dohubla ještě tak 9 kg
. Mám problém. Kouila jsem si od vás koktejl, který má jinou etiketu, ale také trochu jiné hodnoty, což by mi nevadilo. Ovšem, nechápu formulaci 1 porce za (den 27g). Myslím, že dvě odměrky jsou něco kolem 25g.To by pak znamenalo, že se smí jen jeden koktejl za den. Prosím o vysvětlení. Děkuji
Výživová poradkyně Lucie (lucie. poradce@ketodiet.cz) se připojil/a k chatu
Výživová poradkyně Lucie (lucie. poradce@ketodiet.cz)
Dobrý den
platí 5× denně nápoj po 3 hod., tak jak to znáte…bohužel úřady nás přinutili k této zavádějící informaci na etiketě
Dobře, děkuji. Jen jsem se chtěla ubezpečit, abych nějak neohrozila své zdraví.
Výživová poradkyně Lucie (lucie. poradce@ketodiet.cz)
není zač…hezký den a držím palečky ![]()
Děkuji, i vám ![]()
@areca píše:
Okopírovala jsem ti odpověď
. Asi to chápu, legislativa opravdu vyžaduje nějakou formulaci a oni jinak nemůžou. Kdyby to tak nebylo, určitě by mi toto nenapsala do chatu, že by potvrdila, že se smí 5 koktejlů za den.
@areca píše:
@serania Mám tam teda napsat taky? Jestli dostaneme stejnou odpověď?
hihihihih, zkus to, ale myslím, že jen okopíruje odpověď, kterou dala mě ![]()
@serania Mám tam teda napsat taky? Jestli dostaneme stejnou odpověď? ![]()
@serania no to už teda vypadá daleko líp, než včera odpovědi od jany.
![]()