Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
12.1.16 06:13

Dobré ráno holky, tak ta moje vaha si ze me dela snad srandu :-D Zase to skočilo nahoru, tak ja uz nevím, v ketoze pořád jsem, ale zas jsem nespala no :( @1903 co ty? hnulo se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.1.16 07:19

@nicolletta30 Nenech se odradit, určitě to má souvislost s tím tvým cyklem, až příjde m, zase to pletí dolů. Ale chce to opravdu hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.1.16 07:19

@1903 Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.1.16 09:30

@glorča neodradi me to, ale pitim to nebude, piju tri litry vody denne plus skoro litr coly (napada me nemuze to byt tou colou?). Ale mame doma dost stresy to jsem taky cetla ze muze branit hubnuti, zavodneni, dnes si zajdu konecne do lekarny a jeste jsem nasla prirodni recept proti zavodneni ale je tam petrzel, do litru vody vylouhovat dve petrzele a popijet, petrzrl je zakazan? Ma docela dost sacharidu co jsem se divala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.16 09:37

Hlavně vydržte .-)

Zdravím všechny po delší době. Já začala s KetoDiet v červnu. Za tři měsíce 19 kilo dole. Pak jsem přestala, jen jsem jedla ukázněně. Žádné pečivo, sladké, přílohy. Jinak se nijak neomezuji. Jím hodně zeleniny, masa, luštěnin. Opravdu bych řekla, že jiné omezení nežli vynechání pečiva, příloh a sladkého, nemám. Jím neustále 4-5× za den, ale spíš jako diabetik. Malé porce bez příloh a často. Pravda, o vánocích jsem moc ukázněná nebyla :-). Přibrala jsem 1 kg, ale myslím, že s tím jak jsem hřešila, to jde. Dala jsem si pauzu a od minulého týdne opět držím Keto, ale rovnou do druhého kroku. Od keto jsem si objednala jen koktejly. Já vlastně ani při prvním hubnutí nepoužívala jejich jídla - jen asi 5 omelet. Teď jím maso, zeleninu a koktejly(tak 3 za den). Opět jsem za první týden zhubla 2,5 kg. Vůbec nezjišťuji jestli jsem v ketoze, dělala jsem to v prvním hubnutí a zbytečně se nervovala :-). Pak mi i dcera poradila, že rozhodně nemám chodit na váhu každý den, že je to demotivující a měla pravdu. Na váhu jsem hupla tak jednou týdně a vždy jsem byla mile překvapená. Navíc jsem pak zjistila, že na cm to bylo ještě lepší. Dala jsem si za cíl 30 kg. Zbývá mi ještě necelých 9 kg :dance:. Bude mi 50 a vždy se vše míjelo účinkem, tohle opravdu funguje. Jen se nenechte odradit, opravdu se někdy váha zastaví - klidně i na týden, nebo přiberete, ale pak to opět letí dolů. Můj manžel se mnou teď začal také keto, rovnou jsem mu naordinovala :-) druhý krok (absolutně by první fázi nedal a nebylo by to ani dobře, je řidič busu). Ten má za týden už 4,5kg dole i při druhé fázi, kdy jí maso a zeleninu. Koktejly má také jen 3 za den. Má obrovskou radost. Nepořeboval by ani hubnout v těle, ale má velké břicho a to mu úplně oplaskává před očima :-). Všem přeji, aby měli výsledky jaké si přejí. Opravdu Keto funguje :pankac: :dance: :mavam:

Příspěvek upraven 12.01.16 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.1.16 09:52

:dance: holky tak 0,9 kg za den :dance: takze to opravdu skáče :mrgreen: a lísteček fialovej :dance: mely jste všechny pravdu sem šťastná jak blecha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.1.16 10:08

@nicolletta30 na odvodnění je i okurka, celer čaj z koprivy, černého bezu podívej se na net je tam toho hodně- Petrzel se nemá v 1 fázi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.1.16 11:07

Ahojte :mavam: zdravím nováčky a skláním se před úspěchy - 19 kg je pecka. No a samozřejmě gratulace k dílčím úspěchům, viď Danu ;) @nicolletta30 ty prostě ve čtvrtek dej tu zkoušku, vyklidni se, a o víkendu budeš průsvitná :mrgreen:

Mě bylo včera táááák blbě - úplně bez energie, bez nálady… no hotová. Ale byla jsem skoro 12h v práci po 3 týdnech a ještě k tomu 2 den keto. No náročný. Přišla jsem domu v 19:30 tam nabručenej manžel (kvůli pitomostem) No snad to bude dnes lepší a budeme v pohodě.
Ráno jsem papírek nezkoušela - mám ráno fičák (děti 5,5 a 3,5 jezdí na lyžák, každé dopoledne 50 km) tak je potřeba vše nachystat. Ale podle včerejších pocitů myslím, že asi v ketóze jsem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.1.16 11:09

Už mi tedy není tak blbě, cítím se o něco lépe. Dnes jsem poprvé chutnala koktejl Ketofit - pohodička :palec: a přijde mi dokonce, že mě zasytil víc než ten z Dm. Oba jsem dělala s vodou (mléka se bojím) dávám ho jen 2× denně do kávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.1.16 11:12

Právě jsem si dala sváču - musela jsem teplou (ten třetí den už to chtělo) Doufám, že jsem nic nepokazila (musím pořádně nastudovat ty zakázané potraviny)
Dala jsem si uvařenou brokolici, květák, porek, růžičkovou kapustu ve slané vodě a se čtvrtkou kostky bujonu. Ty kráso to bylo táááák dobrý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.1.16 11:33

@Papaya ja si delam na oběd brokolici s mozzarellou a strasne se na ni tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.1.16 11:59

@nicolletta30 za měsíc z tebe bude mozzarellová královna :mrgreen: Mám jí taky ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.1.16 16:45

Poslušně hlásím, že balíček dnes došel :) takže dnes jsem začala. Tak snad se výsledků brzy dočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.1.16 16:45

Poslušně hlásím, že balíček dnes došel :) takže dnes jsem začala. Tak snad se výsledků brzy dočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.16 17:26

@Danuda moc gratuluji, to je pěkný skok :potlesk: věřím že jsi měla radost, to je moc dobře :D

@nicolletta30 - teda holka, tebe to teda všechno zkouší. Jsem stejného názoru jako papaya a glorča - uděláš zkoušku, možná do toho dostaneš i cyklus a půjde to šupem dolů - jsi skvělá, že pořád držíš a vydrž i na dále, fandím Ti moc!

@Papaya - to jsem ráda že je Ti líp než včera. A co u Tebe váha? Patříš mezi ty šťastlivce, které tam nepolezou každý den? Tvůj oběd byl ukázkový, zeleninu jsi použila všechnu správně - zní to moc dobře. Taky potřebuji alespoň jedno teplé jídlo denně. Půjdu uvařit nějakou polévku i na zítra do práce, akorát nějak nemám inspiraci. jedla jsem dlouho houbovo-celerovou s kouskama, dneska bych ráda zkusila nějakou krémovou - kouknu na recepty a nechám se inspirovat 8)

jinak já zase trochu bojuji s chuťěma po té co jsem přišla domů z práce, ale není to tak silné jako včera. Prostě mám to tak naučené a v hlavě to musím změnit - přijdu domů, opadne pracovní stres a napětí a já bych jedla až bych brečela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková