Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@majdulacek ahoj, vítej, i Tobě hodně štěstí! Jestli jsi objednala přímo ketodiet tak budeš míchat vše s vodou. Popis je na každém balíčku-neboj, poradíme když budeme vědět ![]()
Uz jsem zticha a nebudu vam delat chute. tesim se az mi to dojde.uz jsem opravdu hodne nespokojena, nemluve o hadrech, ktery mi jsou tesny a nemuzu je nosit
.potrebuju dat dolu 6 kilo, minule mi na to stacil mesic.
@nicolletta30
no to je krásně hubnoucí mlsání
před Tebou smekám-tak malé děti, jestli jsem dobře četla tak toho moc nenaspí, ještě studuješ a dieta- fakt
a obdivuji!
Jé, to jsem ráda, že jsme Vám některým byly inspirací se do toho pustit
!
@1903 První fázi jsem striktně držela asi 14 dní, ale pak jsem jela dlouho druhou a třetí fázi, velmi pozvolna jsem přidávala normální stravu, ještě po skončení diety jsem jedla dlouho na svačinu tyčky nebo pila koktejl, nějak jsem nemohla přestat ![]()
První fáze je trochu blbá v tom, že je tam málo druhů zeleniny, ale jak se přes ni přehoupnete, bude větší výběr. hodně jsem si restovala zelené fazolky se suš. česnekem na oliváči, nebo brokolici, květák na mozeček s omeletou rozmíchanou místo vajec, teď už si nepamatuji, jestli je v prvním kroku pvolený celer a petržel(dělala jsem si z ich hranolky pečené v troubě s gril. kořením)prostě vše, co mě napadlo, abych si zpestřila jídelníček a trochu zaplnila žaludek.
Ještě sem občas nahlížím, jestli se tu neobjeví někdo, kdo držel dietku se mnou, zajímalo by mne, jak drží váhu, ale zatím bohužel…
Držím palce, jde to zvládnout, výsledky bývají fakt úžasné ![]()
@glorča to jsi sikovna - ze 70 na 58! ja hubla ze stejne vahy a dokonce stejnou dobu (2 tydny plus 2 plus 2) ale skoncila jsem na 64. dal uz me to proste 'nepustilo" Zkousela jsem to pak jeste shodit i jinak, pozdejs, hodne jsem se hybala, min jedla, ale uz to neslo. taqkze i tentokrat budu rada kdyz se mi to povede takhle.
@glorča jak jsi zvládala víkendy, návštěvy? Mám strach, že se neudržím a něco zobnu, co bych neměla. Ta první fáze je opravdu o pevné vůli.. Nejdřív jsem si plánovala, že ji vydržím 3-4 týdny. Dnes je to pátý den a já si říkám, tak snad 14 dní a víc asi nedám ![]()
@ksafnika Když já právě držela druhou fázi cca 4 týdny a třetí pár měsíců, a také jsem určitě menší, než ty(měřím 162cm),takže mě to šlo níž. Při dietě mě přešly migrény, trpěla jsem na ně hodně, takže mě dokonce radil Dr. Rýc(Dietalegre),abych držela ketogenní dietu ve 3-4 fázi trvale(léčí se tak některé druhy nemocí, např. některé z epilepsií),ale to jsem nedala…Je fakt, že se cukry cpu daleko míň než před dietou, nic si nedoslazuji(jen to vánoční cukroví mě udolalo) a migrény mám poměrně velmi zřídka, za což jsem ketodietě opravdu vděčná.
@citronela13 Vyřešila bych to klidně jen 14 dní první fáze a nikam na návštěvu bych nešla(ať se nemusíš moc hecovat),prodloužila bych si druhou a třetí (ve druhé se ještě pěkně hubne).Když mě hnily opravdu nesnesitelné chutě, nebo byla nějaká oslava, normálně jsem ze začátku uzobávala toho, co nejmíň škodilo ketóze, např. šunku, maso, zeleninu, sýr, ale až od druhé fáze a později, první to chce co možná nejvíc vydrřet a nehřešit, ať se to zbytečně nezastaví…Ještě jsem s sebou nosila tyčky a když bylo fakt nejhůř, dala jsem si kafe a tyčku a trošku mě to uspokojilo.Jo a v létě jsem ujížděla na cole zero(nic moc zdravého, ale zahnalo mě to chuť na sladké)
@glorča tak to bych asi nevydrzela. nejsem sice nejak moc na sladke, ale prece jen uz mi pak ke konci ta „zakazana“ jidla chybela. a v lete ovoce, to vubec..
@ksafnika Jojo,dietka v létě byla fakt masakr, i proto jsem ji držela tak dlouho, protože jsem se chvílemi prostě neudržela ![]()
Já jsem už s Ketodiet jednou začala, ale bylo to v létě a já nevydržela a ujídala jsem ovoce. Radši jsem si dietu schovala a začínám znova teď, v zimě. Žádný melouny, meruňky, jahody, třešně… Colu zero jsem si dnes pro jistotu koupila, kdyby mě přepadla mlsná.
Holky tak dneska jsem byla tatínkovi poprat k narozkam 70 tým
všude plno chlebicku, zákusku, jednohnupek
no a ja blb nachystanej Kokteil nechala doma
premlovali me a neeee, ale dala sem si varenej bílek a trochu 30% sýru tóby nemělo vadit ne??
@Danuda vyŕešila jsi to na jedničku s hvězdičkou! ketózu udržíš a ničemu jsi neublížila. Jsi šikulka že jsi neporušila ![]()