Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Toscav u Ketofitu je navod na přípravu všeho s polotučným mlíkem. 100ml vody a doplnit 240ml polotučného mléka. Dělala jsem to tak ale jen první den, pak jsem se koukla kolik cukru ma 100ml polotučného a docela jsem se zhrozila, nechapu, proč je to tam všude v přípravě, mají to i u polevek a omelet, vše z mlíka, tak jsem si řekla, že když si nic nepřipravuju podle jejich navodu s mlekem ale vše z vody, že tech dvakrát 50 ml denně by snad nemuselo nic udělat. Nizkotučné má cukru stejně jako polotuč., to jsem se dívala. Spíš se bojím te žvykačky teda
Ale jak koukám na složení, tak žádný cukr ani sacharidy, vše uměla sladidla, stejně jako ta cola, takže žvykačky to taky nebudou, spíš to teda asi souvisí s tím že fakt hodně piju (doufám
) Jinak tu kavu piju pořád stejně a v ketoze jsem
A kávu s mlékem? no já nevím, zatím jsem proplan papírky ještě nezkoušela, ale je fakt, že když jsem v ketoze už to na sobě poznám…
no tak já se zase nechám poučit od vás a zkusím ty žvýkačky s umělým, fakt jsem z nich měla strach…
![]()
@Toscav jj piju kavu, píšou tam, že to musí byt stoprocentní káva, tak mam nescu rozpustnou a dělám si ji třičtvrte hrnku vody, zbytek mléko dva až třikrát denně. Asi to bylo fakt tím pitím, protože jako správný magor jsem ted schvalně pila mín, testovala proužek a byl zase fialový, tak to bude doopravdy těmi tekutinami
Tak jo, díky za zkušenost..při Atkinsovy se nesmí kofein vůbec, tak jsem z toho byla překvapená, ale když ti to funguje tak super…
![]()
Už týden čekám až mi Geis přiveze koktejl a omelety od ketofitu… dokonce jsem tam už i včera volala (do toho ketofitu) chci začít co nejdříve… 1 března jedeme na hory a máme tam plnou penzi ![]()
Ahoj holky, jaký kupujete olivový olej? Extra virgin a používáte ten samý do salátů i na tepelnou úpravu?
@Papaya tak snad brzy privezou, mym hnacim motorem je dovolena v chorvatsku v lete kam jedeme s bandou a nechci byt dvojnasobna oproti ostatním maminam co jedou
@1903 ano
Holky zitra na obed bych si rada udelala celerove hranolky ale v troube pecene to neni ono, tak si rikam ze normalne osmazim? Sice tam bude asi více oleje nez lzicka ale to by ketozu pak zastavit nemelo co myslíte?
Celerové hranolky jsem dělala v troubě a byla to mňamka, opekly se pěkně
osmažením určitě dietu neporušíš, jen nevím, když nebudeš smažit ve větším množství oleje, aby se Ti pěkně propekly - jestli vyzkoušíš, tak dej vědět jak jsi dopadla a jak Ti chutnalo. Jaké se chystáš použít koření?
@1903 většinou davam kari, suseny cesnek a chystám se přidat i grilovaci tentokrat, delala jsem v troube minule a byly docela vysusene, Tak je pred tim nez dam na pecici papir zkusim jen zakapnout trosickou oliv oleje to by mohlo stacit.
Holky, včera jsem dělala pečenou dýni a teda mohli jsme se užrat… Normálně ta oranžová dýně co se vydlabává na haloween nakrájela jsem ji na centimetrové půlměsíčky zasypala sladkou paprikou, špetka chily, sůl, provensálské bylinky, česnek a olivový olej. Vše jsem promýchala v misce. Dala jsem to na pečící papír na 180 stupnů do trouby cca 20 min. a výborná záležitost. Ty celerové hranolky bych dělala asi podobně
@Papaya - no tak to je ale výborný nápad s tou dýní - už nějaký čas se mi válí ve sklepě hokaido dýně a nevěděla jsem co s ní - polívka z ní chutná jenom mě a to jsem jí před dietou dělala se smetankou na vaření ![]()
A loupat se nemusí? Díky za tip, nevěděla jsem ani, že dýně je povolená zelenina ![]()
nicolletta30 - celerové hranolky a kari je taky super nápad na dobrou kombinaci, určitě vyzkouším.
Díky za inspiraci, nicméně, teď jdu radši chrnět, neboť začínám mít na něco chuť
dobrou
a ráno hurá úchylácky na váhu ![]()
Jooo normálně ji před pečením oloupej ![]()
teď jsem koukala na proteinový nápoj nu3tion a ta cena je fakt závratně nižžší než od ketofitu apod. normálně za kilo chtějí cca 370 kč. Asi si ho koupím jako udržovací na poslední fázi. Ráno nestíhám, snídaně, sváča manžel, připravit hady do školky, namalovat, dát se do kupy a šupem do háku. Koktejl = ideální snídaně. Píšou, že i chuťově je vynikající.