Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@petrklic74 držím palce at se to rozjede, mě se to už taky jednou bezduvodně 4 dny zastavilo, nejdřív teda poskočilo nahoiru a pak stálo, pak se to zase pohnulo, ted už mi vaha třetí den stoupa, sice po 100g ale leze nahoru
A to nijak nehřeším
Ahoj holky:).. tak mi to nedá a musím se taky pochlubit..dneska začínám 9.den.. tudíž po 8 dnech váha - 3,6 kg.. můžu říct že jsem spokojená, po dobrém roce je to první větší úbytek.. ![]()
A ja to jde vám ostatním?
Driv tu psaly i holky, ze v ketoze proste nejsou ( at delaly co chtely) a stejne hubly. Ja si ketozu jeste ani nekontrolovala a hubnu…takze me to zas az tak nezajima
Ale asi pujdu papirky pohledat…:-)
Holky já mám dotaz ohledně papírků. když ho namočím a je mokrý, tak je růžový. pak když se na něj kouknu třeba po dvou hodinách tak je vybledlý. l Je to normální a nebo už jsem z toho retard? ![]()
Ahoj, ráda bych se k Vám taky přidala. Jsem na keto 4 den, papírek mám taky lehce růžový. První den jsem koktejly pila s mlékem jak je uvedeno na obale, pak jsem tady vyčetla, že to je blbost, tak díky za diskuzi hodně z ní čerpám.
Pokud by někdo měl zájem prodám za dobrou cenu polévky ketofit, vůbec mi nesedly, kaše jsem ještě nezkoušela, ale už tady taky někdo psal, jak vůbec nejsou dobré, tak nevím.
@petrklic74 ahojky, já to mám podobně… výchozí váha 75 a měřím 163, chci se dostat na 63. Dnes 12 den diety a z úbytku jsem jelen (je teda pravda, že jsem asi dostala MS a to skoro o týden dříve, špiním a váha chvíli stoupá pak klesá) ale reálný úbytek je určitě menší než píšou holky… za těch 11 dní cca 3 kg
@petrklic74 Ještě by mne zajímalo, máš Ketodiet nebo Ketofit, nebo jakou dietu? zeleninu nemůžeš kvůli časté stolici nebo čůrání? co zkusit alespoň nějakou zeleninku? Občasné zastavení poklesu váhy bylo i u mě normální, klidně i na týden, ale ne na začátku, to je divné, ledviny máš v pořádku?
@glorča beru ketodiet. S ledvinami problém nemám. Leda že by se vyvrbil časem. Mám problém se silenym průjmem. Dnes jsem si zeleniny nedala ani kousek a jsem celkem v pohodě. Piju jen ten nápoj, dnes poprvé kaše a občas taky polévka ale s tou musím taky opatrne. Omelety mi nechutnají. A kafe už radši taky bez mléka. Ale dala jsem se na boj tak to musím vydržet. Ostatním taky držím palečky a stále doufám že se to rozběhne jak má.
@1papaya1 tak asi pravda bude takova že u někoho jsou úbytky větší a u někoho menší. Ale my vydržíme a budeme rady alespoň za to málo. Já před keto chodila třikrát týdne cvičit a úbytek byl taky 0. Ale možná něco jsou i rodinné dispozice. Rodiče i prarodiče meli po celý život hrubo přes metrak. Ale jak říkám dnes jsem se fakt kousla a prostě to vydržím. Že místo vysněnych 12 kil bude dole jen 6? Aspoň budu vědět co mě stály za námahu a za furu penez a budu o to víc hlídat. ![]()
@Petrusa001 Doporučuji Myprotein Impact whey protein, 5kg neochuceného 2000,– a plus 2×1kg po 500kč a je to na dva měsíce (původně jsem to takto plánovala)…obsah živin naprosto shodný ![]()
@1903 Zdravím
Ježiš děkuju, hrozně jsi mě potěšila ![]()
Zahlédla jsem počítání sachrů
Ketóza u většiny lidí je do 50g sachrů denně, takže 25g ze zeleniny není ještě extrém na vyhození z keto ![]()
Jo a cca od 14-21 dní v keto může přijít ketoadaptace, to znamená že v ketoze jsi ale nevylučují se ketony v moči.)