Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.16 18:37

@1903 Ahoj, vitam te, ja zacinam zitra…A mas koktejly nebo co jis?…Nezalozime treba novou diskuzi nebo skupinku, at to mame prehlednejsi?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.1.16 19:34

@1903 začínám taky :mavam: zítra uz jsme 4 :pankac: @nicolletta30 uz jede ve v letité :mavam: ta s e ma :mrgreen: ja dnes zeru ať se prezeru a je mi se sebe zle a na zítra se uz Moooc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.1.16 19:35

@nicolletta30 ketoze :zed: promiň skáče mi to tu jak… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.1.16 20:15

@Beruska-Jane Ahoj, děkuji. Mám koktejl Ketodiet-ten většinou ráno hned po bruzení na snídani, je to rychlé a snadná příprava, jen tablety ochucovací dávám jen půlku bylo to na mě moc sladké. Navíc jsem nebyla zvyklá snídat, koktejl je ale fajn, ten dávám dobře, i když ty piju na max. dvakrát-zas taková dobrota to není, zvykla jsem si na něj a užívala ho občas i když jsem dietu nedržela. Koktejl dávám v práci na svačiny. Pak mám Ketodiet polévky a omelety-z omelet si dělám i různé míchanice se zeleninou. No a na mlsnou ke kafi, nebo spíš když jsem někde s dětima v terénu jsou prima tyčinky. Nesmí se moc často, doporučují dvě na jedno jídlo, ale já dávám jen jednu, je to moc sladké, pak dám tŕeba dřív dám koktejl. Na tomhle plus trochu povolená zelenina první 3-4 dny chci vydržet a pak si vařím obědy svoje-hrnec polévky z povolené zeleniny atd. Čerpám z receptů na ketodiet, nebo od holek z diskuze. Budu moc ráda za vzájemnou podporu, buď tady nebo jinde(nemám se zakládáním diskuzí zkušenosti). Jakou dietu jsi pořídila ty? Tak se hlavně na první startovací den pořádně vyspi a těš se-je to mazec, ale výsledky stojí za to! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.1.16 20:15

Ahoj taky od zítra začínám na podzim jsem něco zhubla ovšem ty zatracený vánoce, vínko bramburky tak od zítra hura na to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.1.16 20:46

@1903 Ahoj, já jsem dnes 4ty den a myslím, že v ketoze už jsem. Měla jsem stejný problém druhý den s bolehlavem, řešila jsem prášky, třetí den už hlava v pohodě ale neskutečná unava slabost, myslela jsem že omdlím v obchode, ještě že se mnou byla segra a dnes 4ty den už skvěle. Lamalo se to včere večer kolem osme, to jsem citila kolem osmé večer, jak ze mě padá unava a najednou to bylo takové jiné, byla jsem nabuzená až hruza. Dneska jsem v pohodě, ale odpoledne jsem měla docela chutě a hlad. Koupila jsem si colu zero a upijim, snad to moc nevadí, ale co jsem vyčetla, tak by nemělo. Zítra si jdu konečně pro papírky tak hned ověřím, zda ketoza probíhá. A co teda tak je mi pořád zima, studené ruce neustále. @lveenrkcaa držím palečky :) @Danuda já ted prasila dva roky takže jsem na sebe ted hodne tvrdá a velmi odhodlaná do leta těch 30kg stáhnout, snad se mi to podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.1.16 20:53

@lveenrkcaa to mi povídej vánoce :cert: :zed: už před nima jsem dost hřešila :oops: takže z léta shozených 15kg opět 5 kg nabráno :,( chtěla jsem od nového roku dietku zopáknout, ale proto abych zhubla další kila… no nic musím o to déle vydržet :roll: A jak dlouho jsi držela na podzim a kolik jsi dala dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.1.16 21:01

@Danuda držím pěstičky :) já jsem měla co dělat když jsem chystala dětem večeři. A taky vyhodit po nich nedojedený oběd… už abych byla v ketóze-to jsou pak chuťe menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.1.16 21:18

@nicolletta30 jsi šikulka 4den :potlesk: super! To už by ketóza měla být i podle těch stavů co popisuješ. cola zero prý fakt nevadí. Mě ale bez becherovky nechutná a ta bohužel povolená není :,( :jazyk: no snad mě slabost zítra mine-jdu po více jak 14dnech do práce a potřebuji fungovat. To jsi měla první den na silvestra? Tak to jsi borka :lol: jo a zima mi byla i v létě když jsem držela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.1.16 21:22

@1903 Začínala jsem 31.12., mám dva malé prcky, mladšímu byl ted v prosinci rok, takže stejne silvestra jsme trávili doma modlením se, at je petardy nevzbudi a muzeme spát (on totiž doted nespal temer vubec) :) Dneska mi taky delala dost problém večeře, dělala jsem staršímu a manželovi vaječinu s čerstvým chlebem tak to bylo něco ty chute :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.1.16 21:23

@1903 a ty už držíš tohle podruhé? muzu se zeptat, jak dlouho jsi držela ketodietu a kolik kilo ti šlo dolu? a vubec všechno o tom :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.1.16 22:13

@nicolletta30 tak to chápu - ten silvestr s dětičkama :-) Já mám dva šestiletý, ale byla jsem taky doma - popíjela jsem červené a jedla co mi pod ruku přišlo - jednohubky, oříšky, brambůrky - no už mi to bylo jedno, nebo spíš jsem věděla, že je to na hodně hodně dlouho naposledy - jestli kdy ještě vůbec :-) poprvé jsem začala loni v únoru, první fázi jsem držela poctivě asi pět týdnů, druhou fázi pak skoro dva měsíce ( na týden jsem kvůli dovolené přerušila a užívala si, pak jsem na pár dnů najela zpět do první fáze - nastartovala ketózu) a třetí fázi poctivě asi měsíc, pak jsem dost už lajdačila - ale i přesto jsem schozených 15 kg přes léto držela super a to už jsem jedla tak nějak normálně, akorát trochu míň a pravidelněji než dříve - přílohy jen o víkendu ( v práci mám možnost si dát maso a salát), bílé pečivo buchty atd. jen výjimečně, ale dala jsem si taky. naučila jsem se pravidelně jíst, ráno snídat - někdy jsem i dala koktejl a když se váha vyhoupla ( po oslavách, grilovačkách atd) zařadila jsem lehčí týden. všechno fungovalo dobře, jenže s přibývající zimou a dlouhými večery jsem začala víc jíst večer, opět dojídat po dětech, v práci samé oslavy a dobroty no a už to jelo, završily to vánoce a výsledkem je opět 5 kg nahoře :zed: a vzhledem k tomu, že jsem hubla opravdu z velké váhy, tak ani těch 15 kg nebylo dost, natož jen 10 kg. Měla jsem v plánu zopakovat a shodit další kg, zase alespoň těch 15 kg, tzn. teď mám cíl dát 20 kg dolů - snad to půjde. Začátek jde hodně dobře, pak už míň, občas váha i stojí, proto se asi nemá vážit každý den a měřit se, já jsem ale na váhu lezla každé ráno stejně :-) důležité podle mě je pořádně ketózu nastartovat a držet ten začátek co nejpříšněji, pak tělo i nějaký malý prohřešek odpustí a jde to dobře dolů. Všímalo si okolí, že jsem shodila a hlavně po strašně moc letech jsem se přes léto cítila dobře a ne jako sud. Přestala mě bolet záda, byla jsem méně unavená, pohyblivější, rychlejší a to nesportuji - mám sedavé zaměstnání, nějaký ten pohyb s dětmi ale pravidelný sport nedělám. Zkrátka po té dietě jsem se cítila strašně dobře už i vlastně během ní a to CHCI zažít znovu. Snad se zadaří. Loni jsem hubla s kamarádkou, kolegyní z práce, což bylo super motivující, i jsme si podle receptů z ketodiet vyvařovali navzájem, v práci si pak jedli zdravá povolená jídla - super to bylo. I kolegyně byla úspěšná, jsem zvědavá zítra v práci jak dopadla přes vánoce :-) tato diskuze mi taky hodně pomáhala, ale nebyla jsem aktivní, jen jsem četla, byla zrovna hodně živá, hodně holek psalo, mě to pomáhalo. Tentokrát jsem si řekla že se přidám a že mi to snad pomůže překonávat těžké chvilky. Moc Tobě, sobě nám všem držím pěsti aby se nám dobře hublo - i když krize přijdou, důležité je nevzdávat to, jo a hodně hodně pít zelené čaje, vodu - bez toho to fakt nejde :) Jsi šikulka, když ten režim s dětmi doma dáš, pro mě byly vždycky nejtěžší právě víkendy a vaření pro ostatní. To v práci to jde mnohem lépe, ale je pravda, že pak večer se musím taky držet a večeře dělám stejně - no je to boj, ale výsledek za to zaručeně stojí, už teď se těším až shodím alespoň těch nabraných 5 kg - překážejí mi, vadí mi a nechci je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.1.16 06:45

@1903 Děkuji za zkušenost :) Já taky nevydržím a každé ráno lezu na vahu, dneska mam o 200 g víc než včera, ale včera mi to spadlo o kilo a pul tak se snažím nepanikařit :-D Kamarádka mi psala, že mají pry vsichni skoro stejný prubeh, paty den do vyskočí a pak zase padá, tak uvidíme. Dneska byla špatná noc, tak jsem jako matoha, ale věřím, že se přes den rozeberu. Já právě zatím uvažuju, že si dám tu první fází tři tydny, pak tyden faze dvě a pak znovu první fazi, ale nejsem si jistá, zda si doma prosadím takovy vydaj. Ted to bylo dobré, nakoupila jsem si za peníze na narozeniny, ted uz ale budu muset sahat do společné kasy a ne že by byl takový problém s penezi, ale muzovi se to moc nelíbí, má nobavy, at si neodrovnám ledviny a zdraví, moc na takovéhle diety neveří. Ale zase myslím, že když uvidí, že jsem u toho vydržela a penize neletely oknem ze by to mohlo jít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
4.1.16 12:41

Holky tak uz to mam doma :dance: začínám a na tvrdo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.1.16 14:12

@Danuda drzim moc palce, ja mam konecme ty testovaci prouzky a jupiiii jsem v ketoze. Nejdriv jsem byla trochu rozpacita, ze barvička je svetle ruzova ale pak jsem se docetla, ze to znamena ze hodne piju, kdyby byl proužek tmave fialovy, mam vic pit, ze i jemne zbarveni znaci ketozu. Mam takovou radost, nevadi ani kava s mlekem ani cola zero. Dneska mi koktejly max vyhovovaly, litam jak hadr na holi ani jsem si nestihla na oběd udelat omeletu se zeleninou, tak si salat udelam ted na svačinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková