Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča dekuju za info, právě bezim do Kauflandu, tak doufám že budu uspesna ![]()
Ahoj, dnes jsem začala s Ketofit dietou, mám za sebou nápoj, ten ještě sel, ale pak jsem měla kaši a ta je tedy pro me chutove příšerna… Co myslite, dá se na to zvyknout, nebo mi pokaždé u toho bude na zvraceni? A musi se porce dojidat? Je toho na me celkem dost když mi to navic nechutna… Je tu nekdo kdo take zacina? Předem děkuji za odpoved a vám, co jste to dali, vysoký obdiv! ![]()
Ahoj mě kaše také zrovna neoslovily řešila jsem to tak, že jsem je dělala řidší a pila jsem je alespon jsem měla něco teplého, držím tedy snažím se držet keto již 2,5 měsíce, mám dole 13 kilo a je to super, nyní piji koktejl 2-3 denně a do toho 2 jídla s minimem sacharidů, zvykla jsem si
@lhasa tak to jsem ráda že je tu někdo na začátku, tak piš jak ti to jde či nejde, potřebuji oporu. Jinak jsem teď měla první polévku a také děs… Musí zabrat silná vůle, jinak to nevidím dobře
Zkusím to dělat více řídké jak radíte a možná méně mléka, více vody.
@lveenrkcaa, to je krásný výsledek. Kolik ti šlo dolů za první měsíc? Pochybuji že to vydržím déle
A jakou váhu máš teď?
@Luffi.k Ahoj,já začínala s Ketofitem, pak jsem našla tuhle diskusi a zjistila, že jsou i jiné firmy..
Kaše ketofit a polévky jsou strašné(na kaši jak si vzpomenu, je mi špatně ještě dnes po půl roce),daleko lépe chutnají Ketodiet,(jejich kaše se vůbec nedají srovnat)zato omelety a koktejl mě víc chutnaly od Ketofitu. Být tebou, kaše a polévky Ketofit prodám a koupím Ketodiet, opravdu se na to zvyknout nedá. Ale výhodou je, že když začneš s těmito hrůzami, potom ti vše ostatní, co má trošku normální chuť, příjde jako božská mana ![]()
@Hedvika68 Díky za odkaz
Jedna dobrá duše mi dost tablet, které nevyužila, zaslala, navíc jsem si objednávala tyčinky od Diet, takže jsem si s nimi objednala i pár tablet, tak mám zatím zase zásobičku
, ale příště zkusím…
holky, dnes katastrofa, ket jsem začala držet so-ned., a dnes rano koktejl a pak to se mnou slo dolu kopcem, žraní a žraní -specle se zelim, krajic chleba, crosain, no jak se ovládnout??? jak to holky resíte? jsem asi pako co?
@lussu škoda žes nevydržela ještě aspoň den.. Dostala by ses do ketozy a pak bys neměla ani chute, ani hlad.. Teda aspoň ja to tak mám
Takže hezky zase od začátku ![]()
@Jogrr a co přesně držíš? Tedy od jaké firmy? Nebo si vaříš sama dukanovu dietu? Krásný výsledek. Jinak já jsem dostala angínu a na doporučení lékaře mám teď jíst běžnou stravu a dietit až potom…takže začínám zas za týden ![]()
Já koupila po ketodiete protein wpc 80
,akorát nevím jak dávkovat jestli jak u ketodiet
5 X koktejl + zelenina, nebo jinak? a zhubla ste některá již po tomhle proteinu?
Děkuji za odpověd ![]()
@Luffi.k píše:
@Jogrr a co přesně držíš? Tedy od jaké firmy? Nebo si vaříš sama dukanovu dietu? Krásný výsledek. Jinak já jsem dostala angínu a na doporučení lékaře mám teď jíst běžnou stravu a dietit až potom…takže začínám zas za týden
Piju od Ketofit napoje, omelety za me nepozivatelne, polevky celkem ok.