Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dík holky, dopiju co mám doma a pak si objednám ![]()
co spalovače tuku to máte k tomu taky?
Holky, hned bych do nej sla taky, ale nemuzu. Nebudu ani v uplne ketoze, jedno jidlo budu mit podle druheho ci tretiho kroku. Jsme v procesu ivf a na upnou ketozu nebudu mit odvahu. Aspon teda na ty dva tydny a pak uvidime.
@JanduleD zkus to, ja z toho poprve mela strach, že budu moc vyčerpaná a slabá ale dalo se to ![]()
@lussu jo to ja uz najela, ale se zacatkem stimulace nesmim byt v ketoze. Jednak jsem nikde nenasla nic o tom, jestli to nema vliv na kvalitu vajec, ale hlavne ketoza je pak skodliva pro plod. Proto ji nesmi drzet tehule a kojici. Hubnu z velke vahy, tak to tech 14dni snad neco sleti a pak budu muset pridat sacharidy.
Tak už mám balíček Ketodiet na poště. V pondělí najedu na 2týdenní dietu a pak se uvidí. Měřím 175 cm a momentálně vážím 74 kg. Přibrala jsem ze 66 kg za 8 měsíců a to i přes to, že pravidelné min.4×týdně makám s osobním trenérem v posilovně a 2× týdně běhám. Neumím najít pravidelný režim stravování a vlastně pořádné ani nejím, ale celý den „zobu“..a z velké části sacharidy. Snad mě to zase naučí pravidelně jíst…tak mi držte palce. O výsledcích, snad úspěšných, vás budu na těchto stránkách prav. informovat…děkuji za motivaci a snad i podporu… ![]()
@lveenrkcaa Ahoj,myslíš Matcha tea od Ketodiet, nebo klasický bez proteinu? Mě Matcha chutná, ale má hodně specifickou chuť, zkusila bych zajít někam do hospůdky nebo čajovny a ochutnat, chce si na tu chuť zvyknout(třeba jako u oliv).Měla jsem i od Ketodiet, po skončení diety jsem si objednala už normální…
@RIBKA63 Držím palce! Já sama už nedržím, ale držela jsem od května a přes léto, super dieta, jen ten začátek je těžký, ale chce se to zatnout, vydržet cca 3 dny, pak už je to lehké
Do Vánoc budeš mít míry modelky ![]()
Jééé…to by bylo supéééér…mám celý šatník malý a nechce se mi nic kupovat, protože když se na sebe v kabince podívám, tak je mi ze sebe zle
,tak bych konečně zase nechodila pořád v tom samém…včera jsem pročítala skoro celou tutu diskuzi a jsem tak motivovaná, že mě mrzí, že jsem to nezkusila dříve…a v první fázi, holky, nesmím cvičit ani běhat? To asi nevydržím ![]()
@glorča Děkuji
a snad budu úspěšná jako ty
…pila jsi v první fázi jen protejn a nebo jsi měla i ty různé kaše, tyčinky, polévky a omelety? Já mam objednané polévky a omelety, vysokoprocentní drink (90%)mám svůj od firmy Amix…byl dost drahý, ale chuťově výborný a složení podobné jako z Ketodiet. Doufam, že to neva…ale jenom u koktejlů bych asi nevydžela ![]()
@RIBKA63 Já jsem začínala na koktejlu Ketofit a s jejich výrobky(kaše a omelety),dávala jsem si, na co jsem měla chuť-snídaně kaše, pak koktejl, pak omeleta, pak koktejl a večer zase omeleta, nebo koktejl, jen na těch bych taky nevydržela. Koktejl můžeš mít jiný, jen pozor na to, aby neobsahoval hodně sacharidů…Po čase jsem zůstala na Ketofit koktejlu a omeletách(kaše se opravdu nedaly jíst) a dokupovala jsem kaše, tyčinky, Matcha tea, polévky od Ketdiet a Ketoaktiv(tam zase palačinky a někdy jiné tyčinky).U tebe v první fázi bych tyčinky vynechala(nemáš nadváhu),bude se ti hubnout trošku pomaleji než u velkých kil
.Ale ve druhém kroku už bych tyčky a klidně i jiné výrobky zařadila. Jinak až tě ty jídla začnou opravdu nebavit, podívej se i na Dietalegre nebo Victus, tam jsou jídla velmi dobrá, ale dražší…
Jo a se cvičenm je to v prvním kroku asi takhle, pokud cvičíš, nebo běháš pravidelně, nemusíš přestávat, ale sama uvidíš, že ta energie na to není, nebudeš přijímat téměř žádné sacharidy, takže tělo je trošku vysílené samo o sobě
,ale pokud to dáš, můžeš cvičit. Já byla ráda, že žiju
Jinak před výkonem bych klidně tyčinku nebo 2 dala, abys někde nezkolabovala..
@glorča Super…díky za tipy, ani jsem nevěděla, že těch protejnových diet je tolik
…ale už jsem si je všechny uložila a až se mi výrobky z ketodiet přejí zkusím z jiné firmy…A kolik jsi vlastně touto dietou zhubla ty?…a co jojo efekt - toho se celkem bojim ![]()
Ja mam taky od victus dietu i jídla a jedine co mi nechutná jsou omelety, jinak to ujde ![]()
@RIBKA63 @lussu Tak já jsem prvně koupila koktejl na Slevomatu a pak se teprve začala pídit po tom, co to obnáší a až časem jsem našla jiné firmy na ketodietu
,šla jsem na to nějak opačně. Victus je super,(až na tu cenu jídel),mají vlastně stejná jídla jako Dietalegre, jen něco málo jiného…Já si tam teď po dietě kupuji sušenky, jsou fakt výborné, taky ty arašíd, kuličky, mňam
Omelety byly nejlepší chuťově z Ketofitu, takové nadýchané, myslím, že to bylo tím, že se to míchalo s mlékem, taky nebyly ty příchutě tak výrazné(od Ketodiet mi vadí slaninová i hříbková právě tou výraznou vůní a chutí) ![]()
@RIBKA63 Já dala dolů 11Kg, prvních asi 8 za cca 2 měsíce, pak už jsem to flákala, ale i tak to šlo dolů. Přes léto už jsem dietu držela tak napůl, cca 3 krok dietalegre, dávala jsem si pozor na cukry a nejedla pečivo a přílohy, teď už to moc nehlídám, pečivo jím, ale omezeně, kupuju si nízkosacharidové z Kauflandu, k snídani si dělám kaše buď z oves. vloček, nebo kaše Nomina, jsou nedoslazované, nebo si dám musli taky nedoslazované s jogurtem.Ale někdy ujedu, dám si něco sladkého. Moje nenižší váha byla 58.5kg, teď mám cca 60kg(ale jsem malá, měřím 162cm),hubla jsem ze 70kg. Můj největší problém je, že nedokážu dodržovat alespoň 3 hod pauzy mezi jídly, když jsem doma, mám tendence jíst pořád, takže mě váha leze trošku nahoru. Uvidím, zkusím prostě jíst rozumně, pokud přiberu, dám si od února zase chvilkovou dietu… ![]()