Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
1.9.15 09:44

@areca
no ja jsem ted o dovolene nebyla az tak vzorna… :lol: vic nez to zari nepripada v uvahu, to je mi jasne. Navic jsem ten typ (bohuzel) co se podiva na rohlik a ma kilo navic…
Spis premyslim co potom, jak se trvale stravovat zdrave. Teorii ovladam, co o to… :P :P :P ale aby to clovek dodrzel v praxi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.9.15 10:21

Kdo chtěl poslat ten dokument, tak mi napište do osobních zpráv maila ;)

Jinak já teď chvíli stagnuji - přerušila jsem plánovaně ketózu aby si tělo odpočalo (jinak váha zůstala stejná ) a dnes opět najíždím na přísný režim cca na dva měsíce (pro nově příchozí se do ketózy dostávám s obyčejným jídlem, ketodiet nekupuji).
Mým cílem je dostat dolů do konce tohodle kola dalších cca 5 cm na každém místě. Ideálně bych se běhm roku chtěla dostat postupně až na moje výchozí rozměry :) :) Ale to je daleká budoucnost a bude to stát hodně dřiny a úsilí :)

Za dva měsíce v ketóze tímto způsbem jsem ztratila přesně 50cm v objemu :) :) Když sečtu všechny úbytky (stehna, břicho, pas, hrudník, boky). Největší úbytek samozřejmě přes pneu a to 12,5cm :) Váhově to bylo z 99,2kg na 91,5-92kg - to sice nic moc, ale objem se změnil rapidně :D O konfekční velikost minimálně :)

Teď se aklimatizuji v pracovním procesu - a že je to náročné po několika letech na vš kde jsem dřív jak v 8 nevstávala :) :) A až si zvyknu na režim a hlavně až se venku ochladí, tak chci začít cvičit :) Pravidelně 5× týdně chodit na procházky se psem, chodit 1× týdně na moji oblíbenou powerjogu a postupně přidávat další cvičení - ideálně HIIT a nebo posilování na TRX :) Plus víkend co víkend na stavbě mám pohybu až až :D Myslím, že až ke ketóze přidám ještě cvičení, tak to zákonitě musí letět dolů :) Tak s chutí do toho a půl je hotovo :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.9.15 10:43

Radka68 Ideální je dle mě po keto přejít na ketózu za pomocí jídla - jíst bílkoviny, zeleninu (už neomezeně) a tuky, postupně pak přidávat sacharidy až se dostaneš na tu mez, která ti bude vyhovovat (kolik sacharidů na den ti bude stačit). Já např. mám v úmyslu úplně a napořád vyřadit pšenici a celkově věci co obsahují lepek - opravdu je mi bez nich lépe, nechám si sacharidy co mají málo či žádný lepek - rýže, apod. a ovoce v rozumné míře. Kafe už asi nikdy sladit nebudu, od té doby co ho piju se smetanou mi cukr nechybí :oops: Když mi napíšeš do zprávy mail, pošlu ti dokument kde mám všechno o keto stravování ;) myslím, že když přejdeš tímto způsobem, rozhodně se nemusíš bát jojo a navíc dokud budeš na vypsaných potravinách a nebudeš jíst sacharidy, tak budeš ještě hubnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.9.15 10:45

Jinaj holky já posledních 14dní obden hřešila (a to ve velkém) a váha se ani nehla ;) občasného dnu mimo netřeba se bát, naopak - pozvedne psychiku a nakopne spalování. Jen se ze dnu nesmí stát 3-4-týden-dva týdny… :D já sice za ty dva týdny následky nemám - bylo to plánované, ale i tak mi bylo několikrát po sladkém tak blbě, že už na to ani nemám chuť :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.9.15 11:36

@Terkams

jo, tak nejak presne jsou moje úvahy… v nedeli jsem jedla sushi, a nijak se to nekalne neprojevilo. Ale to mnozstvi jsem neprehnala. Ta psenice je jed!

Ono vseho s mirou - jak rikas tak nesmi se z 1 týdne stát 4 týdny… :P
Rada bych ten dokument.

Preji ti dobrou aklimatizaci v pracovnim procesu… :P :P :P
Ja teda kafe horky nevypiju, ale uz nekolik let sladim stevií, to mi vyhovuje.
Na sladky chute moc nemam, a kdyz uz tak si dam hrstku mandli nebo vlasskych orechu. Male mnozstvi, nebot to ma dost kalorii, ale pro zdravi k nezaplaceni. Nebo neslazene (!) mandlove mleko, mne moc chutna. Vecer tak jako drink na dobrou noc… :D :D :D

Příspěvek upraven 02.09.15 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.9.15 15:13

@Terkams muzes mi poslat ten dokument co mas? jak se do ketozi dostavas normalnim jidlem??? ja totiž přemyslim zda si objednat dalši varku za tech 1399,– nebo mi postačí protein, ktery si koupim?? musim opravdu za 10 dní neco zhodit??? rano jsem mela neco malo dolu,,,moc nadsena nejsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.9.15 20:39

Ahoj holky nemáte někdo zájem o nápoje koupila si v pondělí 2 dozy a dnes jsem to pila a poslední koktejl už nedám budu upřímná zvedá se my po tom žaludek jedna doza orig zabalená a z druhé je odebráno 10 odměrek plus příchutě a šejkr vše 2500 i s poštovným prosím eventuelně na pište na eimal marketapaulickova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.9.15 21:48

Holky dejte mi den, dva a já přepracuju ten dokument na trochu čitelnější verzi a nahraju to na blog, takže to bude přístupné pro všechny bez posílání na mail ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.9.15 08:57

@Terkams dobre ráno..pošlete adresu jaky mate blog..Rada bych se podivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.9.15 10:37

Mám dnes třetí den a cítím se strašne nakoukl a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.9.15 10:41

Ahoj holky :mavam:. Já bych chtěla moc poděkovat Terkams. Díky jejím radám, kterými jsem se řídila hned od začátku hubnutí, jsem po 3 měsících zhubla z úctyhodných 94 kg na nynějších 82 kg, v pase úbytek 15 cm, konfekčně krásné dvě velikosti :P a konečně se mi zmenšil i zadek :dance:! Šlo to krásně dolů a to jsem za svůj život vyzkoušela snad všechny diety, takže metabolismus zpomalený jako hrom. A jde to i po 40 a jde to i bez cvičení. Cvičila bych, ale po úrazu kolene to bohužel nejde. Bez hladovění, jen s omezením sacharidů pod 40 g (50 g) na den a s „normálními“ jídly hned od začátku. Tolik zeleniny jsem snad nesnědla za celý život. Držte se, společně to dáme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
4.9.15 17:07

@Binulka Wow!!! Krásný úspěch! Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
4.9.15 17:48

http://allyouneedtodoistry.blogspot.cz/ odkaz na můj blog :) Během pár dní tam nahraji soubor o keto.) Krásný víkend všem.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.9.15 12:41

:mavam: krásnej blog-díky moc
holky ja to nedavala 100% :roll: držela jsem se ale jeden den sem teda žrala normalně žrala :,( dokonce kfc hranolečky pivko?? i kdyz nealko?
odedneska opet novy tyd. začína :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.15 21:16

dieta - potíže

Ahoj, tak je to dva týdny a dva dny co držím dietu. Mám dole 6,5kg a v bokách 6cm a v pase 4cm. ani jednou jsem neporušila dietu, že bych si vzala něco co nemám. Minulý týden jsem měla měsíčky a váha stála, nešla dolů hned poslední den měsíčků mi zase začalo hubnutí. Dneska jsem měla jenom kokteile a ketotyčinku 2× a včera taky, dneska jsem začala docela dost průjmovat, valí ze mě jenom voda. Nejspíše mi to už nezvládají játra, jím essencial forte plus všechny možné vitámínky. Dneska jsem musela porušit a dala jsem si rýžu. tak se mi nejspíše zastavíte ketoza, uvidíme zítra jak mi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková