Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
29.7.15 10:12

Podporuji glorču v masování od začátku :-) Já hned třetí den dietního režimu šunkovala. A taky to šlo :-)

Já jsem přidala spoustu cvičení, teď mě čeká perný týden, takže občas i lehce zahřeším, např. sushi k obědu atd., ač je povolené, sním tak 200g, což už je přes čáru, ale hlad je mrcha :-D

Ať se vám daří nadále!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.15 10:35

@Hedvika68
tak jsem grilovala tu hlivu - byla moc fajn, hned zdlabla…

@matiee
100g kvalitni sunky od reznika neuskodi. Ale opravdu cistou sunku od kosti. To je lahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.7.15 10:44

Stejně tak neuškodí filátko, krůtí nebo kuřecí stejk :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.15 10:47

@glorča

mam tady hlad a ty mne delas chute… ve stole akorat tycka a odvazeny prasek na koktejl po obede (obed=tycka…) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.7.15 10:49

Holky…od zítra se jede druhá fáze, bude m a s í č k o :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.15 10:56

@katedub
hlavne ze ti to jde dolu… ja zase stojim… to je k nevire. Vubec nehresim a vaha se ani nehne. Ale to uz jsem zazila nekolikrat, tak doufam ze zase prijde za par dni pokrok. Tak se utesuju… :mrgreen: Ale nastve to cloveka… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.7.15 11:00

@Radka68 To jo, já minule byla na prášky, když mi to dokonce o kilo vylítlo, v neděli jsem jen čůrala a čůrala a v pondělí jsem měla pod 59 kg, takže jsem kilo a něco prostě vyčůrala :mrgreen: Nechápu, ale jak občas někomu napíše v poradně Dr. Rýc, jste ženské, takže hormony si s vámi hrají :lol:.U mne to spíš udělalo počasí, jak se ochladilo, šlo to pryč samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.7.15 11:14
@Radka68 píše:
@katedub
hlavne ze ti to jde dolu… ja zase stojim… to je k nevire. Vubec nehresim a vaha se ani nehne. Ale to uz jsem zazila nekolikrat, tak doufam ze zase prijde za par dni pokrok. Tak se utesuju… :mrgreen: Ale nastve to cloveka… :P

Chápu tě, mívám to úplně stejně…beznaděj a pak najednou třeba -800g za den. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.15 11:15

@glorča

no ja nevim co to u me je: hormony, pocasi nebo slunecni erupce… :P Kazdopadne jsem rano byla na infarkt, dokonce 100g nahoru… a ja piju jak blba… ale je fakt, ze vcera trochu min, mela jsem terminy a nemohla porad litat na zachod… tak to je fakt o nervy.. clovek se rano tesi na vahu a potom toto… :mrgreen: tak fakt doufam ze to zase pujde dal, koneckoncu musi… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.15 11:18

@katedub @glorča
uz z toho budu brzy na psychinu - jdu nakoupit a vidim kolem sebe samy kalorie, sacharidy… :P Mne uz asi za chvili prestane i ta voda chutnat, ze strachu abych zase nepribrala… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.7.15 11:31

Holky, stejně všechny skončíme na psychině…, alespoň se poznáme a vyměníme recepty, berme to pozitivně!!! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.7.15 11:34

@katedub

mas pravdu! :P Jestli chlapi tohle resi? :lol: :lol: :lol: A myslim i na te psychine se budu kazdy rano vazit, pak spapam par pilulek (na hubnuti… :P ) a budu stastna… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.7.15 12:25
@Radka68 píše:
@Hedvika68
tak jsem grilovala tu hlivu - byla moc fajn, hned zdlabla…@matiee
100g kvalitni sunky od reznika neuskodi. Ale opravdu cistou sunku od kosti. To je lahoda.

To jsem ráda, že ti chutnala. Já bych se jí ujedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.7.15 12:27
@matiee píše:
Podporuji glorču v masování od začátku :-) Já hned třetí den dietního režimu šunkovala. A taky to šlo :-)

Já jsem přidala spoustu cvičení, teď mě čeká perný týden, takže občas i lehce zahřeším, např. sushi k obědu atd., ač je povolené, sním tak 200g, což už je přes čáru, ale hlad je mrcha :-D

Ať se vám daří nadále!

Tak jsem se naštvala a teď přišla z oběda, kde jsem si dala césara salát. Masíčko bylo super. Nedali mi tam slaninku, byl super! Tak maso už do dneška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
29.7.15 14:09

Hedvika - správně, odměna musí být :-) Teď se to bude zase dodržovat mnohem jednoduššeji, věř mi :-) Občasné zhřešení vůbec není na škodu. Ale je potřeba se zase vrátit k režimu, ne hřešit čím dál víc, a to bohužel pozoruju u sebe, jak mám doma ty vita placky a vůbec dobrůtky z lifefood a podobné… svádí to hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková