Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Podporuji glorču v masování od začátku
Já hned třetí den dietního režimu šunkovala. A taky to šlo ![]()
Já jsem přidala spoustu cvičení, teď mě čeká perný týden, takže občas i lehce zahřeším, např. sushi k obědu atd., ač je povolené, sním tak 200g, což už je přes čáru, ale hlad je mrcha ![]()
Ať se vám daří nadále!
@Hedvika68
tak jsem grilovala tu hlivu - byla moc fajn, hned zdlabla…
@matiee
100g kvalitni sunky od reznika neuskodi. Ale opravdu cistou sunku od kosti. To je lahoda.
mam tady hlad a ty mne delas chute… ve stole akorat tycka a odvazeny prasek na koktejl po obede (obed=tycka…)
![]()
@katedub
hlavne ze ti to jde dolu… ja zase stojim… to je k nevire. Vubec nehresim a vaha se ani nehne. Ale to uz jsem zazila nekolikrat, tak doufam ze zase prijde za par dni pokrok. Tak se utesuju…
Ale nastve to cloveka… ![]()
@Radka68 To jo, já minule byla na prášky, když mi to dokonce o kilo vylítlo, v neděli jsem jen čůrala a čůrala a v pondělí jsem měla pod 59 kg, takže jsem kilo a něco prostě vyčůrala
Nechápu, ale jak občas někomu napíše v poradně Dr. Rýc, jste ženské, takže hormony si s vámi hrají
.U mne to spíš udělalo počasí, jak se ochladilo, šlo to pryč samo.
@Radka68 píše:
@katedub
hlavne ze ti to jde dolu… ja zase stojim… to je k nevire. Vubec nehresim a vaha se ani nehne. Ale to uz jsem zazila nekolikrat, tak doufam ze zase prijde za par dni pokrok. Tak se utesuju…Ale nastve to cloveka…
Chápu tě, mívám to úplně stejně…beznaděj a pak najednou třeba -800g za den. ![]()
no ja nevim co to u me je: hormony, pocasi nebo slunecni erupce…
Kazdopadne jsem rano byla na infarkt, dokonce 100g nahoru… a ja piju jak blba… ale je fakt, ze vcera trochu min, mela jsem terminy a nemohla porad litat na zachod… tak to je fakt o nervy.. clovek se rano tesi na vahu a potom toto…
tak fakt doufam ze to zase pujde dal, koneckoncu musi… ![]()
@katedub @glorča
uz z toho budu brzy na psychinu - jdu nakoupit a vidim kolem sebe samy kalorie, sacharidy…
Mne uz asi za chvili prestane i ta voda chutnat, ze strachu abych zase nepribrala…
![]()
Holky, stejně všechny skončíme na psychině…, alespoň se poznáme a vyměníme recepty, berme to pozitivně!!!
![]()
mas pravdu!
Jestli chlapi tohle resi?
A myslim i na te psychine se budu kazdy rano vazit, pak spapam par pilulek (na hubnuti…
) a budu stastna…
![]()
@Radka68 píše:
@Hedvika68
tak jsem grilovala tu hlivu - byla moc fajn, hned zdlabla…@matiee
100g kvalitni sunky od reznika neuskodi. Ale opravdu cistou sunku od kosti. To je lahoda.
To jsem ráda, že ti chutnala. Já bych se jí ujedla ![]()
@matiee píše:
Podporuji glorču v masování od začátkuJá hned třetí den dietního režimu šunkovala. A taky to šlo
![]()
Já jsem přidala spoustu cvičení, teď mě čeká perný týden, takže občas i lehce zahřeším, např. sushi k obědu atd., ač je povolené, sním tak 200g, což už je přes čáru, ale hlad je mrcha
Ať se vám daří nadále!
Tak jsem se naštvala a teď přišla z oběda, kde jsem si dala césara salát. Masíčko bylo super. Nedali mi tam slaninku, byl super! Tak maso už do dneška ![]()
Hedvika - správně, odměna musí být
Teď se to bude zase dodržovat mnohem jednoduššeji, věř mi
Občasné zhřešení vůbec není na škodu. Ale je potřeba se zase vrátit k režimu, ne hřešit čím dál víc, a to bohužel pozoruju u sebe, jak mám doma ty vita placky a vůbec dobrůtky z lifefood a podobné… svádí to hodně ![]()