Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A poslední věc, trošku jsem zapátrala ve starých měřeních a zjistila jsem, že mám nyní stejný - ba i menší míry, jako jsem měla před rokem v létě a to jsem měla o 5kg méně (88kg) a teď 93kg. Čuměla jsem jak tele na vrata
Říkala jsem si že jsem na kg moc nezhubla, ale na centimetry to letělo dolů tedy závratně…za 6 týdnů jsem se dostala tam, kde jsem byla před rokem - wow
Přes zimu narostlo asi pár svalů díky pravidelným rychlo-procházkám se psem a asi nezadržuji tolik vody - jinak si ten váhový rozdíl neumím vysvětlit.
Stravování podobne jako @Terkams mám také a je to super. Koktejl od ketodiet si sice objednávám, ale mám ho jako rychlou nouzovku když nestíhám připravit jídlo.. Hubnu tedy jen kg týdne, ale jsem spokojena. V ketoze jsem bez problémů porat, ikdyz někdy obedvam kebab v krabičce jen s hlavkovym salátem.. Mnam ![]()
@Terkams V pohodě, jsem fakt ráda, že sis našla způsob, co ti vyhovuje a navíc hubneš i pěkně centimetry.
Mě se totiž zdálo, že nás máš maličko za cvoky, co něco drží a prd o tom čtou a ví, ale myslím, že tak to není, že si každá o dietě hodně načetla a rozhodla se dle toho, co jí vyhovuje…proto jsem se rozhodla ti oponovat a jsem ráda, že jsem se spletla ![]()
@Radka68 Tak dej vědět, jak ti těstovinky chutnaly, u nich opravdu záleží na přípravě, k suchému masu bez chutě, ale se š%távou, nebo nějakou povolenou majdou mě opravdu chutnaly, musím zkusit mrknout k Vietnamcům ![]()
Ahojky děvčata
. Hlásím, že dnes ráno -10kg 23 den
. Mám hroznou radost. Potřebovala bych poradit od zkušených. Sice jsem se raději na pondělí objednala k dr. na kompletní krev a moč, ale nevím, jak dlouho ještě držet první fázi. Jeden poznatek. Včera odpoledne mě dcera přemluvila, abych si kvůli ledvinám dala alespoň meloun. Nesnědla jsem ho hodně, ale měla jsem. Ráno jsem čekala, že mě vyhodí z ketózy, a nevyhodil
. Už mi strašně chybí ovoce
. Chleba, maso mi nechybí vůbec, ale ovoce fakt dost.
@glorča
Tak jsem ty nudle vcera koupila (kdyby se hublo podle toho, co se da nakoupit, tak jsem kostlivec, to mne jde rychle…
). Vietnamec na me mrknul, zapipal tim svym hlaskem: Dieta? a lizal dal svou zmrzlinu… ![]()
Jsou to dve takovy vanicky 2× 100g. Vcera jsem se k tomu jeste nedostala, nevedela jsem kam doma vecer driv skocit, ale mozna dneska.
Dam vedet jak se mi to povedlo.
jo to jsme na tom stejne. Ja nemusim maso 3 mesice a nechybi vubec, pecivo mne chybi teda vic, ale totalne postradam ovoce… jsem halt zavisla na tom cukru…
Ale musime dal.
Dnes ubytek vahy 0 (slovy nula!!!),
![]()
Takze zase trpelivost…
@Radka68 Já ty těstoviny kupovala v pytlíkách, byly naložené v takovém láku, ale asi mají u vás jinak balené. Jinak já, když hřeším, tak právě ujedu na ovoci, dám si málo, ale dám(naposled ty asi 2 ks meruňky po kterých jsem přibrala kilo)
Já dnes konečně svých už jednou nabytých 59.5kg, dokonce váha nevěděla, zda 59.5 nebo 59.4
,hurá!!!
Už je to tady zase, na včerejšek o 400g více a dnes o 100g méně.
Holky, já nevím…mě to jde asi nějak pomalu. Za 15 dní jen 3kg dole, nyní váha 67,8. A to opravdu moc nehřeším.., jen někdy si dám dvě sousta tvrdého sýra, když je nejhůř. ![]()
V ketoze jsem.
Těstoviny…super nápad. Děkuji za tip.
@areca píše:
@matiee a není to už pak moc? Myslím ten šmakoun, jogur a tuňák? To už je trochu moc energie naráz v jídle ne?
Není to rýpání je to jen čistý zájem, protože mě ten recept zaujal, ale nevím, jestli už by to bylo zrovna dietní…
Areco, vždycky používám jen jedno z toho, takže buď s tuňákem a zeleninou, nebo zeleninou a nudlemi
Ale vzhledem k tomu, že jak ten tuňák wellness, tak tenhle jogurt, mají asi 58kcal na 100g, to není taková darda a jednou za čas by se asi nic moc nestalo, každopádně střídám.
Glorčo, konjakové nudle má ta moje paní v obchodě, nevím, zda jsou od MD nebo DA nebo ProtiFast, ale někdo z nich je prodává. I když Rýc někdy na jaře zmiňoval, že je problém s dovozem, že jsou dost drahé a že hledají jiný způsob.
ad ovoce - ve 2. nebo 3. fázi by během dopoledne neměl být takový problém, já si dávám borůvky nebo maliny do jogurtu k snídani, občas uzobnu i rybíz nebo ostružiny. Ale chce to rozumně, troška vás z ketózy nevyhodí, pokud nehřešíte ve velkém nebo pravidelně.
Maso mám celou dobu diety, první dva dny na dietě jsem si přidávala do omelety šunku
, bez masa bych nepřežila. Teď si to tedy občas nahradím tím Cottage sýrem, prostě bílkoviny v „normálním“ stavu
. Dneska zrovna máme grilování s partou známých, takže krůtí steak a ryba to jistí!!!
katedub - víš jak je to s tím každodenním vážením, jo? Přečti si nějaký článek o vlivu hormonů a všeho možného na ženské, pochopíš, že každý den se vážit je týrání!!!
Fakt vám nestačí jednou týdně? Nebo jednou za dva týdny??? Mě vyhovuje, že mi sedí oblečení a neřeším váhu, ale je fakt, že tím, že docela dost cvičím, mám prostě změny postavy viditelné a váha by to zbytečně komplikovala, neb svaly prostě váží víc než tuk ![]()
jo, ty testoviny jsou v takove pruhledne, trochu zakalene tekutine. Tak jsem zvedava, dnes vecer rozhodne neco zkusim.
Kdyz uz zminujete tu cenu: Kolik to stoji v CR? Ja ty vcera co jsem koupila staly 2,20€ v tom baleni je tam 200g cista vaha tech nudli, s tou tekutinou 350g. Na internetu se mne to zdalo jeste drazsi.
Ja taky zase stojim, dnes jenom 63,9. To uz bylo o 300g lepsi, tak zase vydrzet. To posledni kilo nebo dve jsou fakt asi nejhorsi…
@Radka68 Mě stál cca 60Kč pytlík, musím se mrknout, kolika gramový…6ádná levnota, ale občas to jde zařadit, aby se člověk nacpal ![]()
@glorča
jo, tak to jsou v prepoctu akorat tak 2,20€. Mrkni jeste na ty gramy. Ale vsak to clovek neji denne po kilach, ne? Zkusim to dnes vecer jako takovou zeleninovou panev, s rajcatama a s paprikama. Jsem zvedava.
@matiee Jsi dobrá, já se taky nechci vážit každý den, dřív jsem to neřešila a vážila jsem se málo, ale teď, jak mě šla váha pod 60kg se mi to stalo drogou, už jsem si říkala, že ji někam odvezu, abych na ni pořád nelezla ![]()
@Radka68 Tak jsem se dívala, já měla pytlík se 150g obsahem, stál 49Kč, pak mají pytlíky s 200 g těstovin za 64Kč. Možná se vyplatí ten větší a nechat si jídlo na 2 porce, ten 150g jsem zblajzla na jednou ![]()