Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
20.7.15 21:40
@Radka68 píše:
@Hedvika68
Díky, to je zcela jednoduché! Jak dlouho to asi gliluješ? Já si taky myslím že na typu grilu nezáleží

Ano, je to úplně jednoduché a hlavně, rychlé :). Já to nechávám opravdu velmi pozvolna, tak asi 20 min? A máš pravdu, asi by to šlo i v troubě, to mě sakra nenapadlo :lol: :lol: :lol:. Když na ní mám chuť v zimě, tak i v zimě zapínám já nebohá gril :lol: :lol: :zed: :lol:. Pokud se dá na plech pečící papír, trochu pomazaný olejem, mělo bz to jít taky. Jsi hlavička pomazaná, alespoň už v zimě nemusím grilovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 21:42

@Hedvika68
jo anebo zabalit do alobalu a dat na plech. Co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.7.15 21:43

@Radka68 Jé,ty jsi mě doplnila, přesně to vše tebou řečené jsem měla na mysli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.15 21:53
@Radka68 píše:
@Hedvika68
jo anebo zabalit do alobalu a dat na plech. Co myslis?

Nooo, s tím alobalem, nevím. Na té hlívě je právě dobré, jak je opečená(lehce). V alobalu by se to spíš dusilo. I když v ní moc vody není, ten alobal by asi nedovolil to opečení. Ale být tebou, tak to zkus obojí a třeba ti víc bude chutnat z alobalu. Jak je na ní to koření a lehce se opeče, je úchvatná. Dej mi vědet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 21:55

@glorča

nema cenu si nalhavat a doufat v zazraky. Kazda dieta trochu funguje, protoze kdo ji drzi zacne najednou davat pozor co ji a sni vetsinou najednou mene nez jedl do posud. Takze i Atkinson vice mene (alespon prechodne) funguje.
Ale ketogenni dieta v kombinaci s redukci tuku/energie je logicky efektivnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 21:56

@Hedvika68
na, tak to ma logiku, na to opeceni jsem nemyslela, tak to zkusim na pecicim papiru. Ale zatim na grilu, pri tomto pocasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.15 21:58
@Radka68 píše:
@Hedvika68
na, tak to ma logiku, na to opeceni jsem nemyslela, tak to zkusim na pecicim papiru. Ale zatim na grilu, pri tomto pocasi…

Ale slib mi, že když ti bude chutnat, tak v zimě v troubě :lol: :lol:. Jinak bys byla zmrzlá, jako já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.15 22:03

Teda holky! Představte si, že slyším takový jemný zvířecí pláč. Tak vyběhnu ven a ten náš blbej kocour má v hubě malého králíčka! 8o. Naše dvě boloňky stojí u něj a kňučí..asi ať ho pustí :lol:. Tak jsem Mňauka chytla a on ho pustil. Netrvalo ani minutu a měl ho znova. Koukám na něj a on si s ním hraje :lol: nic mu neudělal. Doufám, že si ho máma vezme, když ho měla kočka v hubě. Mňauka jsem raději zavřela domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 22:05

@Hedvika68

ja slibim vsecko - pokud se po tom zhubne… :P Jo, kocky si rady hraji, to jsou takovi mili sadisti… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.15 22:10
@Radka68 píše:
@Hedvika68ja slibim vsecko - pokud se po tom zhubne… :P Jo, kocky si rady hraji, to jsou takovi mili sadisti… :D

hihihih, hezky řečeno :lol:. Mńauk se k nám přidal před 6 lety, když jsme se nastěhovali. Chodil pořád kolem a byl hrozně hubenej, tak jme si ho nechali. Je tak trochu pes, fakt chodí i na zavolání. Možná chodí líp než naš psi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 22:14

@Hedvika68
oh si chtel jenom pohrat… koncim, musim jeste trochu poklidit a do pelechu, rano zase vsechno znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.15 22:14
@Radka68 píše:
@Hedvika68ja slibim vsecko - pokud se po tom zhubne… :P Jo, kocky si rady hraji, to jsou takovi mili sadisti… :D

Jooo, po hlívě ani člověk přibrat nemůže. Já mám teda ráda všechny houby, ale hlíva a žampiony vedou. A zkus tak i tu cuketu, na ní také dávám zeleninové koření a kapku oleje. Spolu s hlívou fakt super. Teda, pokud ti grilovaná hlíva chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.15 22:17
@Radka68 píše:
@Hedvika68
oh si chtel jenom pohrat… koncim, musim jeste trochu poklidit a do pelechu, rano zase vsechno znova…

Také jdu. Ráno vstávám v 5. Mám to přes celou Prahu. Bydlím na druhém konci a ještě 4 km za. Tak dobrou noc a ráno šup na váhu :lol: :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.7.15 10:08

Glorča :potlesk:. Proto už se moc nezapojuju, nějak nemám energii :-)
Každopádně všem moc fandím, sleduju, jak se vám daří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.7.15 19:25

@matiee Ale prosím tě, jen se zapojuj, je dobře, když je nás víc, holt co člověk, to názor a jiné chápání, od toho ty diskuse jsou, hlavně, že nám všem jdou jakž takž kilča dolů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková