Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
19.7.15 11:31

@Radka68
Jooooo, a tobě moc gratuluji :potlesk: :potlesk:. Jak ti závidím, že už jsi u konce a opravdu to dala :potlesk: :potlesk:. Obě víme, že v našem věku, už to s tím hubnutím je složitější. Moc ti závidím, jsi dobrá :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.7.15 11:35

@katedub
Nebuď smutná. Jak už tady holky psaly, tak se to stává, pak to zase spadne a rychleji. Už se mi to stalo taky, nevím, kolik, nemám digi, ale stalo. Nevzdávej to, bude to OK, uv idíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.15 11:45

@katedub

neboj, to je normalni, jenom to proboha nevzdavej!!
To zase bude dobry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.15 11:52

@Hedvika68

no jo, ono uz to fakt nejde jak ve triceti…Ale ja jsem ten typ co strasne rychle nabere a i celkem rychle hubne. Ale to nabirani je mnohem rychlejsi, ja se podivam na rohlik a mam o kilo navic… To snad i popira vsechny fyzikalni zakony… :mrgreen: :mrgreen:

Vcera jsem upekla svestkovy tac, a z celeho plechu jsem ochutnala 2cm ctverecny… jenom jsme chtela vedet jestli se povedl. Jeste nikdy v zivote jsem nemela tak pevnou vuli jako tentokrat.
Ale musim to ted fakt dokazat. Delam to jenom pro sebe, to je jedina motivace. Asi ale jenom ta, co opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.7.15 12:20

@Hedvika68 @Radka68 Holky, vy jste zlatíčka, děkuji za podporu :hug:
Určitě to nevzdám, když se do něčeho zakousnu, jsem jako buldok.
A taky…, chyběly by jste mi. :kytka:

S tím vařením pro rodinu je to kruťárna, mám tři pořád hladový chlapy.
Vařím, peču, smažím…To bych řekla, že je na celé dietě nejhorší, odolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.15 12:36

@katedub
no tak to jsi ještě o to šikovnější když musíš vyvařovat pro takovou smečku.. :P :P

Musím říct že mně tady všecky moc pomáháte. Jsem poprvé v životě aktivně v nějaké diskusi, ale bylo to skvělé rozhodnutí. Nevěřila bych že ve skupině se fakt líp hubne…
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.7.15 20:26

:-)

Ahoj ženy, mohla by jsem se k vám přidat? Držíte ketodietu? Potřebuju zhubnout a nějak se mě nedaří je mě 38 let a mám 3 děti, nejmladší 20 měsíců a po posledním porodu ne a ne jít kg dolu. Jestli držíte ketodietu kde prosím najdu nějaký jídelníček moc ráda by jsem šla s vámi do toho :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.7.15 21:40

@Pavla35 Ahoj,držíme tu většinou dietu přímo od firem Ketodiet nebo Ketofit a podobných, takže jídla máme jejich. Pokud chceš držet ketodietu sama bez hotovových jídel, podívala bych se po netu, já natrefila třeba na Dukanovu dietu, sestavují tam i jídelníček, má to nějaký princip, podobný těm našim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.7.15 21:46

Holky, kdo jste sem dával ty užitečné odkazy na budoucí stravování a různé recepty, vložte to prosím i do té naší uzavřené skupiny, ať to pak nemusíme pracně hledat, udělala bych tam novou diskusi např. užitečné odkazy, ju? Myslím, že jsi to vkládala ty @nokoska? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.15 21:46

@Pavla35 @glorča

Já ji držím s koktejly firmy Multaben a s proteinovými tyčkami a vybranou „normální keto-večeří“. Jde to velmi dobře - díky holkám tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.7.15 22:12

@glorča Děkuji moc a to jídla kupujete na netu? Dneska pročítám celé odpolko na netu a právě tam hodně ukazují vzorkové jídelničky jen nevím co je lepší ale prostě už musim těch 12 kg zahodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.7.15 22:20

@Pavla35 Ano,kupujeme je u Ketodiet nebo jiných, podobných firem. Není to nejlevnější, ale je to opravdu účinné, a velmi jednoduché na přípravu, nemusíš nad ničím dumat a nic složitě chystat. Pokud nevíš, zda bys to zvládla, mají u Ketodiet ukázkový balíček, tam jsou jídla, které nabízí po pár kusech na vyzkoušení. Já kupuji i z bazaru, abych trošku ušetřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 07:17

@glorča kde z bazaru? Potřebuji teď koupit kaše a tyčinky a nechce se mi kupovat přímo z ketodiet a ještě dobrava… Přece jen už bych taky trochu chtěla šetřit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 07:20

@katedub opravdu vydrž. Mě to šlo taky nahoru. Asi 3-4dny a celkem o 0,6kg… Pak to šlo dolů skokově. Teď třeba stojím Už od čtvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 07:24

HOlky já měla včra krizi. Fakt jsem myslela, že neodolám a dám si něco pořádnýho. Měla jsem nějako depku a tu, jak jsem psala, mám ve zvyku zajíst. Takže už jsem si to málem vyrazila do obchodu pro pizzu, brambůrky a nějaký zákusek… A všechno bych to pěkně snědla, ať to stojí za to. :pankac:
No nakonce jsem odolala ale bylo to těžký. Skončila jsem teda aspoň u tyčinek, které byli ten den navíc. Jakože jsem měla teda 3×ketojídlo a 3×normálí jídlo. TAkže jsem toho snědla víc, než bych měla, ale aspoň to bylo povolené.
No musím se z toho otřepat, jelikož mě ty myšlenky na „hřešení“ ještě pořádně neopustili. Ale může za to psychika. Musím se hodit do klidu a bude to dobré a i dieta půjde zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková