Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
17.7.15 13:33

@glorča @areca @nokoska @Madel

no ja zatim tu skupinu nenasla, ale mozna to chce cas.
Ted jsem byla na obede (vyjmecne, chtelo se mi s byvalou kolegyni pokecat), ale vse v pohode, jenom salat s krevetkama.

To ze nam ta vaha vylezla, to nam nevadi (ok, stve me to… :P :P :P ), my se odradit nenechame! :lol:
Dnes uz asi jenom koktejl, v tom horku idealni, brzy koncim a jdu k vode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.7.15 13:35

Holky jal to tam vidim a nepíše mě to, že by to admin ani potvrdil ani zakázal. Ale taky to nenejdu… Zkuste mrknout ke me na profil a tam by to mělo být vidět. :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
17.7.15 13:38

@nokoska koukala jsem k tobě, ale máš profil zamčený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
17.7.15 22:21

Holky, jsem naštvaná, dnes mě váha vyšplhala až kilo a něco nahoru, doufám, že je to přechodné a zase to sjede, zrovna jsem nějak nehřešila, dokonce cvičila, že by to vedro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.7.15 22:35

@glorča
Taky me to napadlo! Jsem zvědavá co ukáže ráno váha ( :-O ).
Ale pokud to tak bude tak vymyslíme strategii… My se nedáme!!!
Nezoufej a hlavně nezhřeš, ok!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
17.7.15 22:41

@Radka68 No dnes jsme slavili narozky manžela, ale jela jsem jen v povolených jídlech, takže hřešení už nebude :lol: Je fakt, že porce byla větší, než by být měla, ale váhu jsem měla už ráno o kilo vyšší než včera, teď večer dokonce o 1200g! To vážení je fakt na budku, asi bych to měla nechat 3 dny a pak se zvážit, ale nevydržím, taky patřím mezi závisláky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.7.15 22:47

@glorča
Na večerní vážení se vybodni! To kdybych dělala jsem už na psychině :P :P
Teď klídek. uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.7.15 09:11

@glorča @Radka68 Holky, s tou váhou to opravdu někdy nedává žádný smysl. Neřešte to, určitě se to zase srovná, vydržte a hlavně se nenervujte!!!

Já, desátý den 2,5 kg dole, ale poslední tři dny každé ráno jen o 10 dkg. Včera jsem měla krizi a vzala si dvě sousta tvrdého sýra :oops: a dnes dole púl kila. Někdy si ta váha s námi prostě pohrává, aby nás pořád držela ve střehu :lol:

Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.7.15 09:47

Ahojda, tak já mám dole 100g včera bylo 100- 200nahoře ( váha nevěděla) tak od včera 200- 300 děla si ze mě srandu to tělo a to jsem včera ochutnala meloun :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.7.15 10:45

@nokoska @katedub
Jo přesně tak. To fakt někdy postrádá logiku…
Ale dnes ráno 64,1! Takže zase kousek dolů, ale je to v této fázi už jenom v
oblasti 10, 20 dkg…
Ale i to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.7.15 13:00

@Radka68 palec nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.7.15 21:40

Ahojky všem. Já hlásím 7 kg dole za 18 dní :dance:, ale jak jsme už psaly, u mě je to tou výchozí váhou. Ve čtvrtek jsem si vzala vnučku a od té doby jsme nevylezly z bazénu :-))
Měla jsem problém i si dojít do lednice pro koktejl :-)). Pořád jsem slyšela,„babi, to už zase piješ ten šejk z mekáče“? Pojď už do bazénu, nemůžu tu být pořád sama :lol:. Musím jí vždycky nechat dvě kapky, prý je to velká mňaminka :-))). Já jsem z té vody za ty dny tak unavená, že si připadám, jako bych byla v posilově :lol:. Jsem jinak ve vodě tak 15 min a jdu ven :lol: Holky, kupte si obyčejnou váhu, ne digi :lol:, nebudete se tak nervovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.15 10:32

Dobre rano holky, vse skvele, rano vaha 63,8! Takze nedelni nalada skvela… :P

@Hedvika68
predpokladam ze jsi stejny rocnik jako ja, mne bylo uz v lednu 47, a ty uz mas vnucku? Ja mam dve dcery, jedna bude mit za par dni 23 a studuje a druha ma tprve 11 let. Takze s ni porad taky musim jeste ve vode delat blbosti… :-O

Bez digitalni vahy byt nemuzu, jak se zde verejne psalo tak jsem uchylak :P :P :P musim kazde rano sprintovat na vahu… :jazyk:

Ale jsi sikovna, to mas za 18 dni opravdu hodne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.7.15 11:25

Já mám 300g nahoře :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.7.15 11:26

@Radka68
Ahojky, ano, je mi 47 - bylo v květnu:-). Já byla trochu v mládí rychlejší, dceru jsem měla v 19 :-)), letos jí bude 28 a vnučce Lilly bude teď v září 5 let. Hrozně si to užívám, nejraději bych si jí nechala :-)). Dcera jí čekala, když jsem byla nemocná, hodně mi to pomáhalo. Teď když od ní slyším, že jsem její babička zlatíčko, tak jsem celá rozněžnělá :lol:.Neustále něco podnikáme a já mám poct, že si s ní užívám i věci, které jsem si jako mladá máma užít neuměla.
S tou váhou bych na tom byla stejně, ale řekla jsem si, že by mě pak každé deko znervozňovalo, tak jsem vytáhla starou a digi dala na půdu, aby to nebylo tak jednoduchý jí vytáhnout :-)). Chodím na váhu zatím jednou za tři dny.
Děkuju, mám radost, ale jak říkám, je to také tím, že moje výchozí váha byla daleko víc, než vaše, holky. Ale mám opravdu radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková