Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
15.7.15 21:41

@viccca já ne, ale bez připchutě? Proč? Mě ketodiet chutná a zatím zkoušet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.7.15 21:49

Ahojky děvčata :). Narazila jsem na vaší diskusi, to jsem ráda. Držím Keto dietu 15 den a mám dole 6,5kg. Za celé roky se mi to nepovedlo. Hodně jsem přibrala v nemoci. Měla jsem před 7 lety nádor, v té době jsem při chemo zhubla, ale po dokončení léčby jsem začala nabírat a nabírat. Musím zaklepat, jsem 6 let zdravá. Je mi 47 a nějak ta kila nejdou a nejdou dolů, tak jsem dlouho zvažovala Keto. V online poradně mi řekli, že po tak dlouhé době po nemoci dietu můžu. Doufám, že to také dotáhnu do úspěšného konce :potlesk:.
Koktejly mi chutnají. Dávám je na hodinu do lednice a jsou prostě super :dance:. Zkoušela jsem to bez lednice, ale tak mi vůbec nechutnal. Mám všechny příchutě, ale nejvíc mi chutná banán, ale také dávám jen čtvrt tablety, jinak je to strašně sladké.
Jste všechny šikuly, úžasné výsledky. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.7.15 21:53

@nokoska bez příchute mi to chutna nejvíc ;) Chtěla jsem právě vyzkoušet něco nového, tak zvazuju ten coko koktejl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 21:57

@nokoska

no to ja si taky zase vino budu sem tam davat. Budu to v tydnu v praci hlidat, nezrat zbytecne moc, ty vecere musim mit pod kontrolou, to je moje slabina.
Ale to by clovek z toho zivota zase nic nemel. A ma to smysl zemrit krasny a zdravy? :D :D :D

Ja taky nekourim, celkem mam i pohyb - no mohlo by to byt vic, to je fakt. Ale kdyz vidim nektere me byvale spoluzacky, tak ani nedutam radosti, ze jsem na tom jest tak jak jsem.. Teda az zhubnu a budu u cile…

jsem po dlouhe dobe totalne optimisticka, ze to zvladnu. Jsem totalni realista, nemam nejmensi sklony k tomu se obelhavat. Kdyz uz ja to vidim velmi pozitivne, tak to je fakt dobra dieta… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 22:02

@Hedvika68

Ahoj! Tak 6,5 kila za 15 dni je dost, z jake vychozi vahy, pokud se smim zeptat? Jsem stejne stary, tak me zajima jak to u tebe probiha… Hlavne hodne uspechu, ty holky tady jsou moc fajn. Me to teda moc motivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.15 22:06

No práve od včera som na záchode voec nebola…hoci mám práve taký pocit, že ak to na mna príde, tak tam nestihnem dobehnut :) proste mám také pocity ako keby ma malo každú chvílku poriadne prehnat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
15.7.15 22:10

@Hedvika68 Ahoj,vítám tě! Tahle dieta je zázrak, funguje, takže se neboj, že bys to nezvládla, když už je držíš 15 dní a máš super úbytek, půjde to i dál, ty shozená kilča jsou skvělá motivace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.7.15 22:11

@Radka68
Já nabrala za těch 6 let 30 kilo. Takže 170 cm a 105 kilo. Dnes 98,5kg.
Chtěla bych zhubnout těch 30 kilo a kdyby to šlo později dál, nebudu se zlobit.
Nevím, že jsem se tak vyžrala. Možná taky hormony, přestala mi během chemo menstruace. Ale nebudu to svádět jen na hormony. Psychicky jsem to pak nedávala, strach z návratu. Najednou mi začalo chutnat vše sladké, které jsem před nejedla.
Ano, přesně jak říkáš, tady ta motivacte úplně sálá. Jsem ráda, krom manžela to nikdo neví a já se neměla komu svěřit s radostí. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.15 22:12

@Radka68
Dakujem:) aj ja som rada, ýe soom zaala..ešte len mat tu volu to vydržat, ale verím, že ked uvidím prvé výsledky tak ma to dost namotivuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
15.7.15 22:17

@Hedvika68 vítej tady u nás :palec: to je super, že jsi se rozhodla a podle mě ti váha poletí dolů celkem rychle pže nadváha je už větší :oops: mě to ranní vážení prostě motivuje. Jsme s Radkou malinko uchylné a lezeme na ni každé ráno :P jinak holky přidalm foto měření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.7.15 22:18

@glorča
Děkuji za přivítání. Říkám si, že to musím dát. Ty první dny nic moc, bolela mě hlava, žaludek na vodě, ale podle keto proužků jsem byla v ketoze 3 den. Piju tedy jen 4 koktejly a jedno zeleninové jídlo. Dnes brokolice se žampionama a dvěma bílky. Tak mi to radila paní v poradně, když jsem po té nemoci. Zatím mi nechybí ani sladké, ani maso, ani chleba…prostě nic :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 22:25

@Hedvika68
no tak to mas teda pred sebou pekny ukol. Ale to dobre na tom je, ze se to da zvladnout. Ale sama vis, zazraky se nekonaji… Chce to vydrzet a porad se znovu a znovu a znovu motivovat… lehce se to rekne, ale ty vysledky v te motivaci fakt dost pomahaji.

Ja o te diete taky nikde moc nemluvim, do toho nikomu nic neni. Akorat doma to vedi, to je jasne, jedna sestrenice a tady to diskusni forum. To mne osobne pomaha moc.
Samozrejme ze okoli uz si vsimlo, v praci uz byly poznamky, kdyz jsem najednou mela „novy“ saty (ale bylo to jenom par kostymku, do kterych jsem se leta nemohla dostat… :lol: :lol: :lol:). Ale to jsem nevysvetlovala. Moje koktejly tam delam nenapadne kdyz jsou ostatni na obede nebo nikdo v kuchynce, tycku si snim nenapadne u psaciho stolu, tak o co jde.

Kdyz uz jsi prekonala tezsi prekazky tak dokazes i toto! A kdyz bude nejhur tak hned na chat a uvidis jak to disciplinuje… :P My te tady ohlidame… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 22:32

@nokoska

jaky uchylny babo jedna… :P :P :P :P Jsme pilny!!! :jazyk: OK; Jsem asi (skrtam slovo „asi“) fakt totalne psycho, priznam se, ze uz rano i rychle curam a pritom uz vyslikam pyzamo, jenom abych nebyla o vterinu pozdeji na vaze, ponevadz se uz nemuzu dockat… Takze jsu asi fakt uchylná… :P :P :P
Ale vsechno ma nejaky vedlejsi ucinky… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
15.7.15 22:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 22:59

@nokoska

ok, koncim, jdu si lehnout chvili pred televizi, musim usnout… :P To je muj prasek na spani…

Abych rychle usla a brzy se uz zase vazila… Ale muj pan doktor na psychine rikal ze mi veri, ze nejsu blazen, a ty pilulky co mne dal to jsou pry jenom lentilky… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková