Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@matiee Díky za tip! Prosím tě, kde kupuješ ten 20% eidam? Pořád vidím nejméně 30%,už nevím, kde se dívat! Jinak mě moc nechutná ani ta jahodová zmrzka, je málo chucená, příště taky dochutím tabletou, jen nevím jakou, jahodovou nemám, možná kokos by šel…K té kávové přidáváš jakou chuť? Jinak já zase kupuju lososa Wellnes, je výborný, celý stejk, tuňáka jsem u nás neviděla, musím se pořádně podívat. Jo a to krůtí sušené maso jsi vzala kde???
Taky by se mi hodilo něco k uzobávání, těch kuliček z Dietalegre je málo! ![]()
@Madel Člověče,ta mozzarela light má tak nízké hodnoty všeho, že např, rozkrájená půlka na té omeletě je skoro nic, klidně bych ji dala i v druhé fázi, já kupuji tu z Lídlu, u ostatních jsem se na hodnoty nedívala.
Holky, a kde kupujete toho tunáka? V nějakým běžným obchodě?
@glorča píše:
@Madel Člověče,ta mozzarela light má tak nízké hodnoty všeho, že např, rozkrájená půlka na té omeletě je skoro nic, klidně bych ji dala i v druhé fázi, já kupuji tu z Lídlu, u ostatních jsem se na hodnoty nedívala.
To je asi pravda
Jsem už tou dietou fakt pošahaná
Zajdu si pro ní asi zítra.
@glorča http://www.madeta.cz/…hled-vyrobku?…
mají v nabídce dva druhy sýrů. Já mám doma teď ten madeland oranžový…sýr holandského tipu…mnam.
@Madel
jo, mozzarella light je supr. S rajcatem a bazalkou a trocha olivoveho oleje - a mas supr veceri. Rychle a bez prace. Mam moc rada.
Tunak me moc dobre zasyti - mam rada bez oleje jenom ve vlastni stave se salatem, malou plechovku.
Mate holky jeste dalsi napady?
@nokoska
no vidis to, jde to zase skvele dal! Ja stojim, to asi kvuli tem blbym boruvkam v nedeli, ale to nevadi, to zase pujde… Ted piju jak blba, tak uvidime… ![]()
@Radka68 jen bumbej jako modelóny viď
to se rozjede po 2-3 dnech to je dobrý. Já jsem krásně napřed oproti grafu tak mám radost.
o cca 11dni. Jim to potom taky leze pomalinku ![]()
@nokoska
copak o to bumbani… ale furt musim na zachod, uz si snad ti kolegove musi myslet ze mam inkontinenci…
![]()
Příspěvek upraven 14.07.15 v 15:15
@nokoska
![]()
Tak to tem chlapum tady reknu, pokud budou mit narazky…
![]()
ja si nekdy pripadam jak prutokovej ohrivac… ![]()
no nic, jdu si udelat koktejl…