Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
9.7.15 15:58

@Radka68 jakoo já budu muset objednat koktejlík. Mě dochází jak ho pořád papkám. Když mě omeleta 2× za den nepřijde už moc k jídlu :,( no nic okelety rozmělnim do všech kroků to je podle mě uplně fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 16:02

@glorča hmm tak já si takhle přijdu od mateřství a to neni sranda jakoo holky. :think: zapomínám a to i to co bych si chtěla pamatovat. Prostě se mě to vykouří a to se rozhodně nic neučim. Už jsem si říkala jestli jsem normální a řikalo mě to víc holek, ale přijde mě, že mozek si řekl kraviny si prostě pamatovat nebudeš. Jenže já musím kolikrát přemýšlet nad tím jak se jmenuje nějaké dítě mojí kamarádky! Tak moc jsem blbá už skoro 5let :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 16:11

@nokoska
jo, to z nas pri te diete budou kucharky… :P
@glorča @nokoska
no nevim jestli je to materstvim, cukrem nebo skvrnama na slunci… nebo trebas vekem? Jen tak jako idea… :D :D :D Ale klidek, ja jeste ve 40 delala dalsi ekonomku… s dvacetiletejma, petadvacetiletjma ve skole… :D to byla sranda… ale slo to. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 16:24

@Radka68 tak to jsi dobrá já už bych neprošla základku asi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 16:28

@nokoska
ale prosla, kdybys musela… :? Ted se tady divam na tu tycinku, ale nesezeru ju. :mrgreen: Ta je na zitrek nebo horsi casy… Muzou byt jeste horsi casy? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 16:33

@Radka68 no u tebe snad ne u mě možná já jsem na začátku, ale holky jak já se těšim na masiště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 16:45

@nokoska

dnes vecer si dam nejakou rybu nebo neco, potrebuju neco mezi zuby… :) Masiste? Myslis si dat maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 16:50

@Radka68 jj myslím masoooo masooo už bych si ho dala a taky ovoce. :-) to mě opravdu chybí no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.7.15 18:17

@nokoska Jo jo, proto já si teď zvolila první krok dle Dr. Rýce, tam je 1 masové jídlo denně již od začátku.|Už se mě zase nechtělo psychicky strádat :lol:
@Radka68 No jasně, skvrny na slunci a hlavně ten věk! Ale asi i ten cukr :lol:,asi budu muset začít brát nějaký preparát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 18:22

@glorča
Ale který..???

Příspěvek upraven 09.07.15 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 18:25

@glorča
No nějaký ten preparát už budeme asi potřebovat všichni… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.7.15 18:33

@Radka68 No nevím, a než se dostanu k tomu, abych nějaký preparát našla, tak na to zapomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,bezvýchodná to situace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 18:36

@glorča
Jo tak to už fakt v pr…i! :twisted:
Ale vidím to optimisticky - tak dobrý jak teď už to nikdy nebude… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 19:38

Holky uklidnit nás už může je to, že na to, že si nic nepamatujeme zase zapomeneme :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.7.15 21:36

@nokoska @Radka68 Jsem tak moc ráda, že v tom nejsem sama, už jsem se bála, jestli nemám jít někam na vyšetření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková