Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jako já píšu delší příspěvek a ono mě to napiše jen část!!! Proč? No nic věřím stále, že to pojede dolu. Mám už 3 den 73,5
@nokoska
jo, to pujde, hlavne to nevzdavat. Ja vim ze se to lehko rekne… Davej pozor co jis, musis nejenom hlidat, jestli vynechavas sacharidy, to samo o sobe nestaci, ale i to mnozstvi kalorii je dulezite. Proste ta energeticka bilance musi fungovat, jinak to neni mozne!
A hodne hodne pit..
@Radka68 já držím ketodiet přímo od nich tzn. Si naštěstí zatím v prvním kroku hlídat nemusim. Druhý bude v poho, ale ten třetí ouou snad to vydržim. ![]()
@glorča Holky moje zlatý… držte se, vím že je to strašně těžký, ale vždyť do toho investujeme takovýho času a peněz… škoda to přerušit. A dovolený??? Vždyť tam mají spoustu ovoce a zeleniny.. já vim, že za ty prachy se chceme všichni nažrat
… ale držte se a Glorčo, držim palce, ať se z té žravosti vyhrabeš hodně rychle:-)
…
Nejhorší je ten alkohol, myslela jsem že mi to teď v létě nepůjde, taky mam ráda víno… ale dávam to redy.Lidi na mě ice čumí jako na exota, ty si nedáš?? T jsi divná!! Ale odolávam, za tu skleničku mi to fakt nestojí, měla bych děsný výčitky:-)
DRŽIM VŠEM PALCE!!! HOLKY VYDRŽTE TO
ZA KR8SN8 T2LA ![]()
ok. Ja tu „ketodiet“ jako takovou pochopitelne neznam. Ale to je fuk. Ketoza jako chemicky proces je univerzalni… Bilkoviny, bilkoviny, bilkoviny… a zadne nebo minimum sacharidu… tuky velmi malo ale ne na nule, a jenom ty spravne.
To zvladnem. Co me trochu vadi je ta chut na jazyku a nekdy i dech - pri ketoze se uvolnuje latka, coz je latka zu stejne skupiny jako napr. aceton (Ketoazidose). Ono ani neni treba ty testovaci prouzky, ta ketoza je i citit…
@Radka68 to naštěstí nijak nepociťuju, ale přesně vím o čem mluvíš. Jednou před prckem jsem držela přesně tento druh diety a bylo to hodně znát. Tady se. Utim jíst v těch vedrech! Vubec se mi nechce a to si dávám jen koktejl. Ale jsem za ní ráda jediné co mě dostalo zase do reálu, že když se chce tak to prostě jde! Jsem -6,5 kg za 12 dní a to je prostě neskutečný. Můj cíl je jasný a to je 62-64kg podle toho jak to pujde dolu a jak bude moje vůle silná
.
Jo, to je fakt dost znat. Ani si to clovek sam tak neuvedomuje…
Zkusim si dnes koupit v lekarne chlorophylove tablety, je to doporuceno, protoze to chemicky odbourava ty acetony v dechu. To zarucene funguje, ale neni to moc levne. Ale neda se nic delat.
Kolik meris? Ja chci rozhodne dat 64kg jako minimum (169cm)
@Radka68 měřím 164cm
po porodu jsem místo dolu šla postupně nahoru. Podle BMI mám milt 64kg, ale znám se a 62 je u mě uplně to ono. Moje ségra je stejně veliká a její optimální váha je 56kg a je stejně hubená jako já. Já sportuju ona ne ![]()
@nokoska
jo, to jde o to, v jake vaze se clovek dobre citi. Kazdy ma jiny mnozstvi svalu, to dela na vaze strasne moc. Ja chci tech 64, kazdy deko pod tim by bylo samozrejme idealni… Mne hned naroste bricho, zadek a nohy nebyly nikdy takovy problem, ale to bricho hned jak se jenom podivam na rohlik… ![]()
Do konce cervence nezhresim, to jsme zvedava co dokazu.. V tom horku to nastesti jde celkem dobre, ani se neda jist.. tady v praci je na zdechnuti, tak to nejak preziju…
![]()
@Radka68 já jsem taky v práci, ale venku. Tak to je naprostá pohoda ač někde pod klimou by bylo líp ![]()
@nokoska
tak ted „obedvam“
nakrajela jsem si avokado a k tomu sklinku vody…
pak si dam kolem 14 hodiny druhou pulku tohoto „obedu“ - koktejl… To je vlastne uz uplny menü
![]()
V poledne skocim jeste do te lekarny… to bude jako sportovni jednotka…
![]()
@Radka68
ták a já vim kde je zakopanej pes, proč nehubnu jupí… Dostala jsem to… Tak už jsem se lekla proč stagnuju
jak nemám prášky chodí si to jak se tělu zachce koukám o nějaký ten den se a zase tam…jen doufám, že mi to teda neklapne na dovču. Já si dala celé menu dneska k snídani koktejl a k obídku zase koktejl ![]()
@nokoska
tak to neni co resit. To je jasny. To se zase rozjede… Tak to jsi se dneska teda kulinarsky fakt rozjela…
![]()
@Radka68
jj jdeska jsem vařila až se ze mě kouřilo
. Jelikož v tomhle vedru nemám na nic chuť a v lednici jediné co zůstalo ze zeleniny je pivo, tak se do ničeho ani nenutim. Večer sfouknu nějaký ten nákup a pokoupím salátky a bude spestření. Už se těším. Mám tady omelet to nevim kdo to bude jíst
neee to kecám já si je dám s chutí, ale už si k nim nic nebudu dělat mě prostě už nic nechutná
. Tak na druhou stranu tím líp
neubude.
Holky, já dietu držím od 22.dubna a až do minulého týdne jsem to normálně zvládala, když se něco slavilo, dala jsem si co je povolené, třeba častěji, ale to ketózu nerozhodilo, Ale na dovče jsem prostě vínku a zmrzce neodolala. Já už bych mohla jet ve 3 kroku, takže skoro normálně jíst, ale chci ještě nějaké to kilčo dolů, proto si dám druhé kolečko
.Moje původní váha byla skoro 70 Kg na 162 cm, teď mám 61kg, chtěla bych tak 58kg, ať mám 2 kilča rezervu na případné výkyvy
Mimochodem, to, jak začne člověk přidávat normální jídla je fakt zrádné, chce se to opravdu držet, neboť já začala opět mezi jídly uzobávat tu masíčko, tu něco z ovoce, tu kousek sýrečku… A už se člověk zase veze… ![]()