Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča Koukam že hubneš hezky pozvolně, mám skoro stejný výchozí míry
160/71… jsem teď na 68. Já to tedy ze začátku trochu flákala, ale šlověk se fakt musí zapřít… držim ti palce… a piš jak ti to jde.
jo a mam dotaz… měřim si ketozu, měla bych být, ale pořád se „pleskam“ jen v prvním růžovém okýnku… a večer jako skoro nic, ale je fakt, že vypiju cca 4litry vody v tomhle vedru. Jak jste na tom ostatní
@30jitka
rozhodne pij, 4 litry mi nepripada vubec moc. To urcite taky za den vypiju. Kdyz nepiju tak hned hubnu mnohem min. Cim vic vody tim lip, zni to paradoxne, ale ta voda odvodnuje…
@nokoska
jo, jsem v tomto vedru taky silene pilna hospodynka…
Vcera vecer jsem deckam misto poradne vecere nabidla zmrzlinu…
Teda neco pred tim mely, ale oni byly stastny…
![]()
@Radka68 tak moje dítko někde chytlo střevní potíže asi z vedra… Tak zmrzlinka nehro
. Dneska je celý den v tenisovém kempu a tajně doufám, že se jim tam nepo… ![]()
Kéž mě by to takhle šlo. Jinak s tou vodou, já dříve nepila skoro vubec jsem děsná!! A ted piju krásně a myslím, že opravdu čím víc se člověk zavodní tím líp ty hnusy jdou ven. ![]()
no mezi nama - to traveni u me nefunguje vubec, to je katastrofa. Uz jsme si rikala ze kdyby to alespon trochu normalne fungovalo, tak mam snad o dve kila min…
Ale to je u me normalni - mne to nefungovalo ani v Egypte, a tam pry vsichni litaji… jenom ja ne.
Ta voda to je starej trik od manekynek - kdyz potrebujou rychle bricho pryc - vodu, vodu, vodu…
Proto já jsem jako bečka páč denně jsem dala třebas jen půl litru… Jinak co se týče trávení, tak chodim… Asi jednou denně, ale jdu celkem zbytečně… Asi tak ![]()
@nokoska
bud rada ze jdes. Ja uz zkousela vsechno mozny - nahouby. To uz asi mam vrozeny…
![]()
Ja piju fakt hodne, i vecer pred spanim si dam jeste 1 litr vody s citronovou stavou nebo kdyz je zima tak caj. Sice se teda v noci budim, ale to nevadi.
@Radka68 a co fructolax? Ten mě pomáhal u první diety tohoho typu. Tady spíš není co… Nemyslím si, že bych z kokteilu nebo tyčinek měla co vyklopit ven viď. ![]()
jo, to jsem pred lety zkousela, mamka mi to dovezla, nepomahalo. Jedine co pomaha jsou opravdu „ostry“ veci, tedy leky, ale to nechci.
Tak jsem zase pila vodu - uz mi to leze krkem - ale co by clovek pro tu vahu neudelal.. ![]()
Skoda ze nejsou v mode barokni formy…
![]()
Wow! Dnes rano 64,7kg. Konecne pod 65! To je jako vanoce a narozeniny v jeden den
To uz je let co jsem byla pod 65… Takze dnes rano zase drink a vodu a vajicko…
Ale kdyz to pomaha…
@Radka68 super…
Jsi šikula… ![]()
Já na tu kouzelné číslo pod 65 teprve čekám… Já dnes ráno 66,7kg…
KOlim měříš? Nějak mi to vypadlo…a cílová váha je jaká u tebe?
Měla bych dotaz… Je tu nebo byl někdo už v 3.fázi?
Na stránkách ketodiet píšou, že se ve třetí fázi už nehubne, ale já bych chtěl vědět, jak je to ve skutečnosti. Hubne se ještě??? Přece jen v povolených potravinách je tam vše, co se jí normálně při dietě, tak si myslím, že by se hubnout klidně mohlo ne?
Já tento týden končím druhou fázi…celkově 8.týden diety a od příštího týdne bych měla právě najet na fázi třetí, ale ještě bych chtěla tak 3-4kila dolů, tak nevím, jestli se to podaří…
merim 169cm, výchozi váha byla 1.cervna 72,2kg, takze jsem ted v 6.týdnu. Chtela bych 64 kg, respektive 63, to by byl muj sen. A ted si fakt myslím ze to dokazu.
Ja piju Multaben Vanille nebo Schoko, to je tak jeste jedine, co dostanu dolu…
Dnes se konecne trochu ochladilo, tak budu zase vecer cvicit. Ted jsem to s tim cvicenim par dni flakala, ale jsem to v tom horku fakt nezvladla…
![]()