Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
7.7.15 12:57

@glorča Koukam že hubneš hezky pozvolně, mám skoro stejný výchozí míry :-) 160/71… jsem teď na 68. Já to tedy ze začátku trochu flákala, ale šlověk se fakt musí zapřít… držim ti palce… a piš jak ti to jde.

jo a mam dotaz… měřim si ketozu, měla bych být, ale pořád se „pleskam“ jen v prvním růžovém okýnku… a večer jako skoro nic, ale je fakt, že vypiju cca 4litry vody v tomhle vedru. Jak jste na tom ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 13:41

@30jitka
rozhodne pij, 4 litry mi nepripada vubec moc. To urcite taky za den vypiju. Kdyz nepiju tak hned hubnu mnohem min. Cim vic vody tim lip, zni to paradoxne, ale ta voda odvodnuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 13:43

@nokoska
jo, jsem v tomto vedru taky silene pilna hospodynka… :) Vcera vecer jsem deckam misto poradne vecere nabidla zmrzlinu… :) :) :) Teda neco pred tim mely, ale oni byly stastny… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.7.15 14:15

@Radka68 tak moje dítko někde chytlo střevní potíže asi z vedra… Tak zmrzlinka nehro :P. Dneska je celý den v tenisovém kempu a tajně doufám, že se jim tam nepo… :roll:
Kéž mě by to takhle šlo. Jinak s tou vodou, já dříve nepila skoro vubec jsem děsná!! A ted piju krásně a myslím, že opravdu čím víc se člověk zavodní tím líp ty hnusy jdou ven. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 14:19

@nokoska

no mezi nama - to traveni u me nefunguje vubec, to je katastrofa. Uz jsme si rikala ze kdyby to alespon trochu normalne fungovalo, tak mam snad o dve kila min… :) :) :) Ale to je u me normalni - mne to nefungovalo ani v Egypte, a tam pry vsichni litaji… jenom ja ne.

Ta voda to je starej trik od manekynek - kdyz potrebujou rychle bricho pryc - vodu, vodu, vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.7.15 14:44

Proto já jsem jako bečka páč denně jsem dala třebas jen půl litru… Jinak co se týče trávení, tak chodim… Asi jednou denně, ale jdu celkem zbytečně… Asi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 14:50

@nokoska
bud rada ze jdes. Ja uz zkousela vsechno mozny - nahouby. To uz asi mam vrozeny… :) :) :)
Ja piju fakt hodne, i vecer pred spanim si dam jeste 1 litr vody s citronovou stavou nebo kdyz je zima tak caj. Sice se teda v noci budim, ale to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.7.15 14:56

@Radka68 a co fructolax? Ten mě pomáhal u první diety tohoho typu. Tady spíš není co… Nemyslím si, že bych z kokteilu nebo tyčinek měla co vyklopit ven viď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 15:45

@nokoska

jo, to jsem pred lety zkousela, mamka mi to dovezla, nepomahalo. Jedine co pomaha jsou opravdu „ostry“ veci, tedy leky, ale to nechci.
Tak jsem zase pila vodu - uz mi to leze krkem - ale co by clovek pro tu vahu neudelal.. :)
Skoda ze nejsou v mode barokni formy… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.7.15 16:04

@Radka68 jenže to by tě vymačkalo bléé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.15 09:10

Wow! Dnes rano 64,7kg. Konecne pod 65! To je jako vanoce a narozeniny v jeden den :) To uz je let co jsem byla pod 65… Takze dnes rano zase drink a vodu a vajicko… :D Ale kdyz to pomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
8.7.15 09:12

@Radka68 super… :potlesk: Jsi šikula… :D
Já na tu kouzelné číslo pod 65 teprve čekám… Já dnes ráno 66,7kg…
KOlim měříš? Nějak mi to vypadlo…a cílová váha je jaká u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
8.7.15 09:15

Měla bych dotaz… Je tu nebo byl někdo už v 3.fázi?
Na stránkách ketodiet píšou, že se ve třetí fázi už nehubne, ale já bych chtěl vědět, jak je to ve skutečnosti. Hubne se ještě??? Přece jen v povolených potravinách je tam vše, co se jí normálně při dietě, tak si myslím, že by se hubnout klidně mohlo ne?
Já tento týden končím druhou fázi…celkově 8.týden diety a od příštího týdne bych měla právě najet na fázi třetí, ale ještě bych chtěla tak 3-4kila dolů, tak nevím, jestli se to podaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.15 09:26

@areca

merim 169cm, výchozi váha byla 1.cervna 72,2kg, takze jsem ted v 6.týdnu. Chtela bych 64 kg, respektive 63, to by byl muj sen. A ted si fakt myslím ze to dokazu.
Ja piju Multaben Vanille nebo Schoko, to je tak jeste jedine, co dostanu dolu… :) Dnes se konecne trochu ochladilo, tak budu zase vecer cvicit. Ted jsem to s tim cvicenim par dni flakala, ale jsem to v tom horku fakt nezvladla… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková