Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča mnooo tak to já právě taky! A to celkem beze srandy, když máš Alzheimera tak prostě nevíš, horší je jak to víš jako my! Opravdu si potom připadáš jako deb*l
a přemýšlíš jestli nemáš třebas nějakou nemoc co ti žere mozek! Manžel mi tvrdí, že prostě toho mám moc a pamatuju si jen dležité! Je že moje kapacita mozku je podle mě tak 1/10 toho co jsem si pamatovala dřív je tohle vubec možný?
u mě asi zůstala mateřská demence a něco se k tomu muselo ještě přidat nebo co
![]()
Dobré ráno holky,
teda vy jedete…
Ale to je dobře… ![]()
A jak jdou diety? U mě dobrý..váha jde dolů..teda dnes né, ale zítra snad už zase jo. Mám to tak pořád.. Aktuálně 66,4kg. Šaty už mám vybrané… Normálně na šaty vůbec nejsem…poslední jsem měla na maturitě, takžě asi tak… Takže jsem si říkala, no nějaké šaty vyberu, ať to mám za sebou… A právě naopak. Uplně mě to chytlo a strašně mě to bavilo a mrzelo mě a pořád mě mrzí, že si člověk musí vybrat nej jedný…
Vždyť krásných je jich tam spousta.. Asi se budu muset vdávat víckrát.. ![]()
No šaty jsou hezké a hlavně bych nikdy neřekla, že takové šaty budu někdy mít… jsou takové sexy..
Už se těším na další zkoušku
A hlavně se těším, jak budou všichni koukat v ten náš den…protože fakt jak říkám, na šaty u mě není nikdo zvyklý.. ![]()
No jinak včerejší kruháč byl teda výživný. Trenérka nám dala pořádně zabrat. Ale dobře nám tak..
Aspoň tělo pěkně pracovalo a říkala, že když si dáme po cvičení protein ( což já samozřejmě dám) tak tělo po tomto cvičení bude spalovat až do druhého dne… TAkže mám teď super pocit, že mé tělo pořád ještě spaluje… ![]()
Holky SOS!!!
Myslíte, že me vyhodí z ketozy cca dvě lžíce koprovky? ( mouka, cukr…) Vařila jsem ji a bez toho to fakt neslo dochutit. Jenže teď si tu nadávám, že jsem ji radši chutnat neměla a vařit „naslepo“ jako ted vse… Achjo…
![]()
@areca
mam dneska totalni deprese, rano 300g vice nez vcera. To teda totalne nechapu, ze by to bylo tim, ze jsem si dala jednu (!!!) tycinku navic? To snad neni ani mozny. Asi jsem nejaky fyzikalni zazrak, tloustnu i ze vzduchu…
![]()
Ale neda se nic delat, jedu dal.
To s tema satama je prima! Ja taky driv spis jenom kalhoty… Ale ted uz par let musim do prace nacancana, zvykla jsem si i na saty a najednou me to chytlo. Clovek se v tom citi skvele - tady pokud to sedi, nic neskrti atd… Pokud to odpovida tak nejak tim stylem… Musis potom hodit fotku…, ![]()
@Radka68 a nemáš před MS? Me tak před 14dny šla váha až o 600g celkem nahoru a pak to skokove kleslo zase.
@areca
ani zase tak ne, ale vsechno mozne… To se fakt stava. Akorat je to rano takova rana do zaludku kdyz se postavim na vahu…
![]()
Radu nezoufej to jsi jen nebyla vyčůraná
. Já dneska jupí se zase rozjela jsem na 72,6 tj o dost od včera po 4 dnech stop mám obrovskou radost. Určitě to nebude tou tyčkou.
uvidíš zítra… Zase polezeš na váhu s nejistotou viď! Já takhle lezla denně.
Jinak šaty uplně vim o čem mluvíš taky jsem to tak měla a nakonec jsem si opravdu přišla jako princezna!
![]()
@nokoska
ale vycurana jsem byla… ja rano v koupelne funguju jak robot - na zachod, a pak hned na vahu… psycho… ![]()
Tak ani dnes nemam moc chut an koktejl, tycka dnes nema sanci… ![]()
Uvidime zitra… vsak rikam, psycho… ![]()
@areca:
Do satu a sukni se neda nikoho nutit, to clovek na to musim byt v nalade a prijit tomu na chut. Taky teda nakupovat v supermarketu v satech nemusim, to ne… ale nekdy se clovek chce citit tak „lip“… A sexy jsou saty vzdycky, oni ti chlapi fungujou velmi jednoduse…
![]()
@areca píše:
Holky SOS!!!
Myslíte, že me vyhodí z ketozy cca dvě lžíce koprovky? ( mouka, cukr…) Vařila jsem ji a bez toho to fakt neslo dochutit. Jenže teď si tu nadávám, že jsem ji radši chutnat neměla a vařit „naslepo“ jako ted vse… Achjo…![]()
Neboj, rozjetou ketozu to nerozhodí, pokud neochutnáváš celou porci denně
Mám to vyzkoušený. Taky jsou jídla, který ted manželovi a dceři nejsem schopná dochutit poslepu.
@areca Neboj,chutnej po lžičkách, ale opravdu tím z ketózy nevypadneš(já hřešila mnohem, mnohem víc, a taky nevypadla
).Holky, já si teď spočítala, co jsem do diety vrazila peněz a dostala jsem obrazně facku, už je to kolem 14 tis
,lepší nepočítat! Tak jedu 3 měsíc, takže člověk by normálně projedl tak 9000Kč, ale ta suma mě zarazila, asi si začnu promýšlet, co objednám. Dnes mě totiž došel balík z Dietalegre, mají tam výborná jídla a také něco pro hřešení, a jejich tyčinky(např. čokoládová),to se nedá s ostatními srovnat. mňam, ale zase cena, chjo! ![]()
@glorča a co jsi vsechno nakoupila? Taky se chystam k objednavani, tak at vim, co je dobry ![]()
@Madel Tak teď jsem koupila hlavní jídlo Parmantier(zatím nezkoušela),ale z dřívějška mám špagety(jsou moc dobré),pak slané tyčinky pizza(před tím jsem měla slané vafle a pizza mě chutnala víc, jak šunka sýr),pak jsem si vzala sójové kuličky(jedny slané a jedny sladké-ty jsou dobré, mňam),pak čoko tyčinky-vynikající, a pomerančové palačinky-dobré(před tím jsem měla Ketoaktiv palačinky, byly dobré, ale nešly mi tak dobřr opéct, pořád se trhaly, tyhle jdou),jo a taky zmrzku(jahodovou),tu jsem si dala včera zamrazit, dnes vyzkouším, jsem zvědavá. Jako dárek jsem dostala ještě 2 ks kávové zmrzky, vyzkouším později
.Jsem šílenec, ale už potřebuji víc chutí, tím, jak jsem byla už ve 3 kroku, tak mě teď jen koktejly a omelety opravdu nestačí
.Jinak první objednávku jsem dělala z Nicelife, mají tam také jídla Protifast, ale měli akce, tudíž levnější, teď mají hodně vyprodáno. Co mě tam ale nejvíc vyhovuje je, že mají mixy jídel, takže jsem třeba měla mix tyčinek a to bylo bomba, každá měla jinou chuť, všechny výborné! Teď jsem kvůli nedostatku zboží objednávala u Dietalegre.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu a vaše zkušenosti. Chtěla bych začít držet nějakou dietu z řad Keto. Potřebuji zhubnout nějaķých 5-8 kg, když to bude o něco víc, zlobit se nebudu
. Kila jsem úspěšně nabrala při kojení( všichni hubnou no a já tloustla). Dopředu děkuji za rady typu, úprava jídelníčku, pohyb atd. To vše dělám a nefunguje( někdy vydřu 2kg dolů, ale stačí si dát k obědu o trochu víc přílohy a jsem zpátky
). Prosím, poraďte, mám si koupit balíček od Ketodiet nebo Ketofit, jaké příchutě…nebo začít s něčím jiným. Napište jak jste začínaly vy.
@citronela13 ja jsem si nejdřív koupila balíček od ketodiet. Zjistila jsem ale, že nektere věci jsou pro me zbytecne.. třeba omelety, nebo polevky, ty fakt nemusím. Za me je nejlepší koktejl, na snídani kaše a nejaka tyčinka na mlsání.. Ketofit jsem nezkoušela, občas objednám tyčinky z protifast..
@glorča tak já taky z toho něco vyzkouším, úplně jsi mě navnadila ![]()
@citronela13 já začínala 4týdenním balíčkem KetoDiet, vyhovoval mi. Teď už jsem „zběhlejší“ v dietě
a tak si už objednávám jen to, co mi chutná. Nějak se mi přejedly omelety, tak už je teď nejím. Ale mají docela dobrý ty nový příchutě polívek, už mi to přijde jako klasická polívka z pytlíku
Jinak hlavně koktejly, ty mi přijdou fajn na tyhle horký dny. Příchutě si musíš zvolit podle toho, co ti chutná, já třeba nemusím ty extra sladké (oříšek, vanilka, karamel, sušenka,..), ale třeba podmáslí z Ketofit miluju, nebo čokoláda, káva, ovocné. A tyčinky na mlsání, kaše taky jdou. Pak jsem zkoušela chleba a muffiny od Dietalegre, to mi teda nechutná.
Teď budu objednávat na další měsíc, tak se nechám inspirovat @glorča + koktejl a tyčky od Diet.