Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
9.7.15 11:35

@nokoska

ja jsem si koupila dve

- jedna ma 50g, v tom je 179kcal, 12,3g sacharidu a 25g bilkovin (tedy 50%)
- druha ma 35g, v tom je 127kcal, 7,9g sacharidu a 16,2g bilkovin (tedy 45%)

Obe varianty maji ruzny prichute - kokos, cokolada, mandle.
Chutove to celkem jde, ale nevim, zdali uz tim moc nezeru… :) uz jsem asi fakt psycho… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 11:39

@Radka68 v tom já bych naprosto tápala jsem ráda že to mam takhle dané. Tohle je dieta pro blbce :lol: pristě přesně pro mě! :oops: :P zrovna jsem si uvařila koktejl, ten je stejně nejlepší mě se už z těch omelet z edá kufr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 11:42

:D @nokoska

Diky za fotky!

Tak to je fajn.

Ty moje tycinka co ma stejnou gramaz (na ten jeden gram kaslem) ma ty udaje co se tyce sacharidu vcetne vlakniny, tak ty to mas vcetne vlakniny 6,4+8,1g celkem 14,5 g, ja tam mam 7,9g. Tak to je min. To me uklidnilo.
Ty bilkoviny a ty kalorie to je stejny.

To co ja jim to neni tycinka specielne na nejakou ketodietu nybrz pro sportovce na svaly… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 11:48

@nokoska

Jo, ja taky nemam naladu jeste rano chystat nejaky slozity jidla na celej den, to by me mohlo… Ja potrebuju pres den neco rychlyho, praktickyho, jednoduchyho… A vecer si dam neco taky moc jednoduchyho… Nejaky slozity vareni a pocitani to bych fakt ani casove nezvladla, to by se mne ani nechtelo.
Neco co si udelam velmi rychle v praci v kuchynce - koktejl - nebo rychle snim - tycinka. To je idealni. A vecer doma neco primitivniho. Akorat blby ze nemuzu dat ty decka na tu dietu taky… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 11:58

@Radka68 jj to je škoda, hele je vymyšlenej nápoj jako plnohodnotná náhrada stravy :D jen vidim toho mého šmudlu jak místo oblíbeného párku v rohliku :dance: pije koktejl :P minule jsem mu dala salátek luxsní a on se na mě podíval a řekl " to je dobrý jo?" Tak jsem říkala, zme luxusní a on na to " tak já snim tu topinku a ten salát ti nechám, když ti tak chutná!" :potlesk: bude mu 5. Sní všechno jen něčeho víc a něčeho málo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
9.7.15 14:07

@Radka68 O jakou značku a druh tyčinky co jíš prosím jde?? Ketodiet nepoužívám, ale tohle by mě zajímalo :) Sem tam si člověk něco sladkého dá rád. Jde o nějakou proteinovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 15:26

@Terkams

chtela jsem ti sem dat fotku, ale nejak to neklape. Jsou to tycky „Low Carb Protein Riegel“ od Firmy Layenberger, v N je to v drogerii (Rossmann) nebo ve vetsich obchodech. Nejak ten button pridej fotky nefunguje. Znas trik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 15:29

@nokoska

no jo, v 5 letech… :) :) :) Jak jsi sem dala ty fotky? Mne ten button „Pridat fotky“ nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 15:30

@Radka68 normálka chytrej telefon :lol: nafotila a vložila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 15:35

@nokoska
jo, ty jsi to delala z mobilu. Ja to mobilem nafotila, poslala si to v praci na PC a ted to tam nemuzu vlozit… OK, zkusim to jeste jednou z mobilu primo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 15:39

@nokoska
tvuj telefon chytrej, ja blba… :P :P :P To je tak, kdyz se chatuje v praci na PC… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 15:45

@Radka68 jak blbá jsi to dala na po2 :mrgreen: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 15:53

@nokoska

jo, proc to delat jednoduse kdyz to jde i slozite, ne? Uz fakt z toho vseho debilnim… :potlesk: Asi si dam jeden koktejl, jeste tu jednu porci v sufliku mam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
9.7.15 15:57

@Radka68 @nokoska :lol: :lol: :lol: Se směju, já už taky blbnu, asi ten nedostatek cukru vypíná mozky :D! Já dělám u diety němčinu a přesně od té doby, co dietu držím, nejsem ale absolutně schopná se něčemu naučit, vůbec si nepamatuji slovíčka a gramatika jde naprosto mimo mě(zrovna děláme čas minulý, pro mne neřešitelný problém),už si před lektorkou přijdu jak total dumm :mrgreen:!(tj. úplě blbá) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková