Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
12.7.15 21:40

SOS holky,

jsem asi uplne pitoma. Sest tydnu se drzim perfektne a ted jsem zhresila jak blbec: boruvky! Byla jsem na boruvkach, natrhala domu 3,2 kg. Ale jeste mnohem vic jsem pri trhani pojedla. Tak nevim… Kdyz to bylo tak dobry ze jsem zkratka nevydrzela… I doma jsem jeste nekolik hrsti z kosiku snedla… Co jsem napekla buchtu, to jsem si teda ani nezobla, ale to bylo aspon 1,5 boruvek co jsem dnes spraskala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myslite ze me to totalne vyhodila z ketozy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.7.15 08:18

Tak jen pro ifno pro ostatní, které třeba váhají, zda s dietou začít.
Dnes po 8týdnech…na konci 2.fáze mám o 13,2kg míň. Dnes začínám fázi č. 3 a už se teším, že si dám sýr… :lol: Ještě bych byla ráda, kdybych při třetí fázi dala dolů tak 2kg. Což si myslím, že by mohlo jít. Jinak jsem maximálně spokojená.
@citronela13 mám ketodiet. Celou dobu. Prvně jsem začala na 3týdenní balíčku, kde byl koktejl, omeleta, kaše a tyčinky. A toto složení diety mi vyhovovalo. Všechno od nich mi moc chutná. A pak už jsem objednávala jednotlivě, ale v podstatě jen pořád to samé. Polévky jsem nezkoušela..ty nějak nemusím…
Teď už také začínám přemýšlet, že by koukla do jiných firem, ale uvidím, jaké to bude jíst ve třetí fázi a podle toho se rozhodnu, jestli se vystačím se zbytkem výrobků od ketodiet, nebo ještě něco přikoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.7.15 08:22

A ještě jsem se chtěla pochlubit, že mi stašně lichotí, jak jsou lidé v šoku, když mě vidí právě po těch dvou měsících třeba. Protože 13kg na člověku, který měl nadváhu a teď už né je fakt dost… :dance: I chlap mi včera řekl, že je na mě pyšný, že jsem to dokázala… :lol:
@Radka68 ty jo… Ty jsi trdlo… :oops: :oops: Proč jsi jich snědla tolik? Achjo… Mrzí mě to… :hug: Ale bohužel se myslím, že tě to z ketózy vyhodilo. Ale to nevadí… Hoď si zase první fázi na týden a pak už pokračuj, tak jako před tím… První fáze tzn. to, že musíš jist/pít jen proteinové výrobky. Tzn. v tvém případě myslím jen koktejl nebo tyčinka…omelety atd. asi nemáš že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.7.15 08:33

@areca

ach jo, jsem taky na sebe nastvana… Ale neda se nic delat, byla to moje chyba a za hrichy se plati… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Udelam to presne jak rikas: jenom koktejly a tycka. Omelety nemam, ale to nevadi. Jsem dobre zasobena, koktejly a tycky mam, takze to neni problem… Jenom ja jsem ten problem.. :mrgreen:

Ale nevadi, ta dieta funguje, takze jedu dal…
Tech 13kg to ti teda fakt zavidim, to mas byt duvod byt pysna. :potlesk:
Rano uz jsem pila jenom koktejl, zase vse jak ma byt, alespon tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
13.7.15 08:56

@Radka68 no, to tě asi z ketozy dostane, to už je docela velký množství. Ty testovací proužky náhodou nemáš? Ale i když ono to někdy není tak tragický, pokud máš dobře rozjetou ketozu. Před nějakým časem jsem se ptala i v poradně, jak postupovat po „hříchu“ :-) a tak taky psali jako @areca, že je potřeba alespoň na 3 dny do první fáze. Tak držím palce ;)

@areca :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluju, to je paráda!!! Ty dvě kilča se ještě určitě podaří, to je jasná věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.7.15 09:05

@Madel
no jo, za blbost se plati… Prouzky namam, ale v podstate musim rict, ze jsem tu ketozu citila.

Takze prvni fazi udelam urcite cely tyden, to je jasny, to zvladnu. Ted uz zase zacinam pit, to mne osobne hodne pomaha. Voda nebo neslazeny caj. Jeste bych chtela tak 2kg dostat dolu, nez budu mit v srpnu dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
13.7.15 09:26

Jéé holky, jak já vám závidím, že už máte před sebou jen tak ty 2 kila… :-) Hrozně si nadávám, že jsem to nechala zajít tak daleko :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.7.15 10:06

@Madel a kolik ti ještě chybi? Já tě uplně chápu…a právě to jsem si přesně říkala, že musím začít zavčas ( ikdyž těch mých 15kg nahoře už bylo taky až až.. ) a nenechat to dojít až moc daleko. A jsem opravdu ráda, že se mi to podařilo..

Jinak teď jsem si právě odvážila 150g odtučněného tvarohu a smíchala s ve troše vody rozpuštěné dochucovací tabletou z koktejlů k tomu půlka avokáda a jsem úplně spokojená…panečku to je žrádlo… :lol:

A mám taky jeden tip na jídlo, co si vařím, když nestíhám.. Půl většího rajčete a k tomu cca 300g cukety. Oboje nakrájet na kostičky, osolit dokořenit kořením na zeleninu, hodit s oliv. olejem na pánev, zalít trochou vody a nechat dusit tak dlouho dokud se voda neodpaří… Už je hotovo ale ještě horké na talíři to zaskládám nakrájenými tvarůžky, které se tím teplem trochu rozpustí… a mňamka je hotová. Moc mi to chutná. Vařím když nemám vytažené maso atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.7.15 10:07

@Madel
ted se vykasli na to co bylo, to uz stejne nezmenis. Jenom ti to kazi naladu a nikam to nevede…
Ted to ber pozitivne, dala jsi se do toho, to je skvele. A jak vidis nikdo nejsme perfektni!!! Ja taky to po.. s tema boruvkama…

Ale to nevadi, jedeme dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.7.15 10:10

@areca
to zni dobre, ja totiz maso moc nemusim… Nejsem sice totalni vegetarian, zadny konkretni duvod nemam, jenom mi to maso proste moc nechutna. Snim rada sunku, nebo drubezi. Ale tak jednou tydne mi to staci, tak jsem rada za kazdou obmenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.7.15 10:22

@Radka68 to jsem ráda, že tě to inspirovalo. Jo a ty kostičky té cukety by měli být takové větší, aby se to nerozbleptlo…ale to poznáš.. :lol:

JInak pokud má někdo taky nějkaý recept, co si vaří, tak sem s ním… :palec: Já taknějak točím pořád pár jídel dokola, takže inspirace by taky byla fajn… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.7.15 10:23
@Radka68 píše:
@Madel
ted se vykasli na to co bylo, to uz stejne nezmenis. Jenom ti to kazi naladu a nikam to nevede…
Ted to ber pozitivne, dala jsi se do toho, to je skvele. A jak vidis nikdo nejsme perfektni!!! Ja taky to po.. s tema boruvkama…Ale to nevadi, jedeme dal!

To jsi řekla moc dobře… :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
13.7.15 10:26

Jinak jsem včera dostala meruňka, tak už jsem zvládla uvařit tvarohové knedlíky s meruňkama a jdu i na koláč… No budu se aspoň dívat, jak to chlapovi a návštěvě dnešní bude chutnat… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
13.7.15 10:30

Ahoj holky, já si zobla rybíz a nic se nestalo měla jsem drtek. Jinak mě váha už leze dolu jako šnek dneska po 17 dnech 1fáze mám z původních 80kg… 71,9 což je super!!! Ani ve snu jsem si nepředstavovala, že to sleze takhle krásně. Je. Člověk na to kouká jal to jde na začátku a má velké oči.
Ji nak jak uz. Jsem psala mě taky nejvíc chutná koktejl. Omelety vubec ble. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.7.15 10:41

@nokoska
jo, kdyz clovek by chtel, aby to slo porad tak rychle dolu jako na zacatku… Ale kdyz vidime, ze to je u kazde z nas potom pomalejsi, tak to motivuje, ze to proste tak je, ze clovek neni looser… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková