Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
14.7.15 15:24

@Radka68 jj já taky hlavně, když znistim, že málo piju tak to chvi dohnat a potom… Se to v tom ohřívačk nestihne ani ohřát :P
Já už jsem si tak zvykla na koktejly a tyčky, že normálka ani na normální jídlo nepomyslim. Teda samo pokud si předemnou nedalvají něco moc dobrého jako i třebas chlebíček :jazyk: to chutě mám neskutečný. Včera jsem byla nakupovat a moc se teda těšim na večer. Na salátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.15 15:29

@nokoska
jo, ja uz jsem si taky na to fakt zvykla… Me tak nikdo moc nenuti, tak je to v pohode. Akorat ta nedele se vymkla… Ale ne normalnim jidlem, to bych si nedovolila…
Musim rict, ze kdyby mne nekdo zacatkem cervna rekl ze to vydrzim tak dlouho a tak v podstate totalne v pohode, tak bych to snad ani neverila. Ja jsem pred 8 lety uz byla tam kde jsem ted - mozna jeste o 2 kila min. Ale to melo jine duvody (nervy…) a to bylo (co se vahy tyce) genialni. Tech 63kg zase chci. Dnes rano bylo 65,0. Tak jo, ok, to jsem vlastne rada - zacatek byl 72,4kg… Ale chci to dotahnout za kazdou cenu do konce… I kdybych mela litat jak stihacka na zachod… :lol: :lol: :lol:
To je mne totalne fuk… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.7.15 15:58

@Radka68 mě kdyby někdo řekl před e týdny, že budu mít touhle dobou 71 a pujdu ještě dál tlemim se jak blbá :lol: já jsem se o téhle ditě dozvěděla náhodou a potom přišla na to kdo jí držel a jak moc zhubla. Četla jsem recenze a řikala si, že bych celkem ráda zkusila něco takového. Odhodlala se a objednala! Kdybych nedostala prachy z dluhu uplně náhodou zpět… Asi by to vyšumělo. Včera jsem objednávala další komtejl a dokonce i pro chlapa… On totiž ve dne nejí a pak se nacpe večer. Tak myslím, že by mu to mohlo pomoct i kdyby nenastartoval ketozu tak určitě spalování naběhne pravidelností! No to uvidim co se stane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.15 16:09

@nokoska
ja jsem asi pred dvema lety „musela“ na prednasku jedne doktorky (firemni incentiv… delame vse pro Vase zdravi… :D tak delejte…) o zdrave vyzive atd… Ale je fakt, ze co rikala - napr. problem sacharidy - melo fakt hlavu a patu. Bylo to dost vedecke, same laboratorni analyzy - hormony atd, ale mela pravdu. Ale tenkrat se mne do toho moc nechtelo, chybela motivace dlouhodobeji hubnout.

To asi cloveka musi chytnout ve spravny okamzik.

Ja si ted objednala jeste 24 tycinek, ty mne dost pomahaji, mam pocit neceho pevneho v zaludku. A ty koktejly mne chutnaji, to uz jsem si zvykla.

Muj nejvetsi problem byl vzdycky vecer. Pres den v praci jsem toho nikdy moc nepojedla, ale vecer dosla domu a sezrala co se dalo… :mrgreen:
Je to i mentalni zalezitost, zkratka se hlidat a nepropadnout do tech starych koleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.7.15 16:28

Ahoj děvčata, všechny vás srdečně zdravím, snad mě mezi vás přijmete… :mavam:
Je mi 40,158cm, váha 70kg, ráda bych schodila na 60kg. S ketodietou jsem začala pořádně teprve včera, tak doufám že s tím pořádně zatočím. :lol:
Moc vám všem fandím, jste šikulky!!! Ráda si tady čtu vaše přispěvky ohledně receptů, děkuji vám za ně. Vím, že ted v první fázi toho moc nesmím, ale něco jsem našla na později, Směs na pečení nízkosacharidového chleba na :

http://www.victus.cz/…oveho-chleba Přeji všem hodně spalovacích úspěchů!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.15 16:47

@katedub
tady nejsme elitarni klub, to vis ze mame radost!

Ja teda nedavno jeden nizkosacharidovy chleb zkusila, povedl se opticky velmi, peceni bez problemu, ale nespolkla jsem to. Nechutnal mne teda vubec. Pokud to upeces a bude to dobre, dej vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.7.15 16:59

Radka68
Hmm škoda že tě nechutnal.
Zatím pečení v plánu nemám, jsem opravdu nazačátku, asi člověk v té euforii doufá, že najde i nějakou chutnou náhradu pečiva. Protože to mi bude chybět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.7.15 17:25

@katedub
Já myslela že mi to pečivo bude mnohem víc chybět, jsem totálně chlebová, ale (zatím) tomu tak neni.
A jak to budu řešit po dietě fakt nevím, to není řešení na vždy, to je jasný…
Uvidíme, co pekaři nabízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.7.15 18:30

Tak hlasim, že po více nez 14 ti denní pauze od ketodiet, kdy jsem jedla úplně normalne ( snidane jeden ks pečiva, svačina okurka, oběd normální, svačina ovoce, jogurt, večeře grilování, nebo jogurt) jsem nepribrala nic. Krom cca 20 dkg, což je asi plnej žaludek.. Asi třikrát jsem mela i sladke (bábovku, Borůvkové knedlíky, čokoládu..) Takže ta dieta bude asi fakt dobra :D Každopádně se k ni od víkendu zase vracím, ráda bych ještě 5 kg dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.7.15 19:10

Tak děvčata… hlásím se po pár dnech, mám dole cca 4 kg, držim se, mam před MS tak stojim. I centimetry ubyly, ale co mě tedy prudí úplně nejvíc, že mizí tam kde nemají :zed:. Holky, já si budu muset koupit menší podprdu :-( :roll:… to by mě tedy naštvalo… přes prsa už mínus 7 cm. To fakt naštve. Ale jinak jsem zatim spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.7.15 22:25

@areca Tý jo, díky, musím na ty sýry mrknout, teď ještě chvilku nemůžu, ale za pár dní pojedu v sýrech, už mě chybí. Já se nějak nemůžu dostat do té psychiky, co jsem měla na začátku, jako že v první fázi pouze a jen povolené potraviny, zjistila jsem, že pořád něco strkám do huby, potřebovala bych ji zašít a pít pár dní jen koktejly :lol:.Ale v ketóze lehce jsem, tak snad ještě něco málo shodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.7.15 22:34

@katedub Ahoj,jdu tě potěšit, já měřím 162cm a vážila jsem též 70kg, teď 59,7kg :dance: Ale je fakt, že dietu držím už 3 měsíc. Pokud budeš ukázněnější než já, zvládneš to mnohem dřív, já prostě nedávám tohle roční období, od jara až do podzimu pořád někdo slaví narozky, to se pak neudržím a sklenka vína sem, něco salámku tam…A pak to letní ovoce, áchych, dnes zrovna kousíčky melounku :zed: :zed: :zed: Takže držím takovou první fázi lízlou třetí :lol:
@viccca Ahoj,jsi dobrá, že jsi to tak zvládla bez přibrání! :potlesk:
@30jitka Děvče,nic si z toho nedělej, já hubnu všude, jen to moje vytahaný hnusný, špekatý břicho se ne a ne převtělit do pekáče buchet :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
15.7.15 07:28
@glorča píše:
Takže držím takovou první fázi lízlou třetí :lol:

:mrgreen: :mrgreen: To je dobré toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.15 08:13

@glorča Ahoj, moc děkuji za podporu. Buď na sebe pyšná…jsi šikulka. :D

Hurá…jsem v ketoze, papírek je celý fialový. Na strankach ketodiet mi tabulka ukázala, že má konečná váha by měla být cca 59kg. Tomu neuvěříte, tolik jsem vážila před 4 lety. Takhle se vyžrat…proboha, já jsem ale tele :zed:
No, uvidím jak to pújde…určitě budou krizovky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
15.7.15 08:22

@katedub Nic si z toho nedělej, hlavně, že jsi se dokopala do diety, teď vydrž cca 3 dny jsou nejtěžší, mě se hodně motala hlava a bylo mě slabo i jakoby na zvracení(před tím jsem prakticky jedla jen a jen sacharidy a najednou takový skok). Jinak já se jen přes tuhle minulou zimu vyžrala o 5 kg, takže vím, o čem mluvíš! Doufám, že tuhle budoucí zvládnu lépe(syn byl pořád nemocný, pak hned dcera a já s nimi zavřená doma zažírala stres :lol:,navíc pořád špatně spali, no hrůza, zimu nesnáším) :D Krizovky možná budou, ale většinou jsou až později, až začneš přidávat jídlo, tahle počáteční plná ketóza je zázrak, mě třeba ze dne na den opustily nezvladatelné chutě, dokonce jsem měla opravdu dobrou náladu, která přetrvává :lol:.Takže držím palce, uvidíš, že kg poletí dolů tryskem a to tě bude hodně motivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková