Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Radka68 přesně tak je to hlavně o tom, že to jde pomalu, ale jistě. Dneska jedu zase na kolo tak snad zítra bude větší ubytek. V sobotu jsem dala 40km s prcekm na tyči. A hádejte… Nic
na vze nebylo znát nic
![]()
Jinak teda už si začínají lidi všímat a hlavně já začínám být prostě v pohodě. ![]()
@nokoska
to je fakt nekdy desny, to aby clovek mel nervy jako ze zeleza a nevzdal to… Ja vim… ![]()
Ale mozna/urcite jsi tim sportem vytvorila svaly, coz je dobre! To se sice nepozna hned na vaze, ale dlouhodobe je to idealni… Tak nezoufej!!! ![]()
Holky, vám fakt omelety nejedou? Mě chutnají
!Různě si je upravuji, např. na skoro hotovou omeletu dám kousky mozzarely light a rozkrojená cherry rajčátka(mají to i v receptech v Ketodiet),nebo třeba 2 plátky šunky, nebo šunku rozkrájím na kostičky, opražím trošičku cibule a na tom umíchám jako vajíčka, nebo nastrouhám cuketu(prosolím a nechám odkapat),pak přidám majoránku a mám něco podobného bramboráku, je fakt, že na tyto věci mě nejvíc chutná sýrová omeleta, není tak aromatická a divno chucená
.Já konečně už vážím pod 60 kg(dnes 59.7),tak ještě malinko a končím, nechci být hubená, jen normální
.
@Radka68 No kilo a půl borůvek tě asi z ketózy vyhodí, ale není to žádné drama, bohatě stačí ketózu zase 3 dny rozjet a pak normálně pokračovat, kdes přestala. Jen mě zajímá, ty máš borůvkovou plantáž?
Nedokážu si představit, nasbírat v lese tolik borůvek. Já mám na zahradě 3 keříky Kanadské borůvky, plodí hodně, ale pořád je to prostě pár borůvek, naráz jich posbírám třeba 2Okousků…Já zase včera nevydržela a dala si decko vína, ach jo, měla jsem dietu začít držet dřív a před létem skončit ![]()
@glorča i ty jedna…ty nás tady lakuješ, jaký máš depky z dovolený a z následného přežírání po a přitom jsi hubeňour jeden…
Dělám si legraci. Mám velkou radost, že už taky budeš u cíle..
Je to super pocit viď? Jsi dobrá…
A z hřešení bych si v tvém případě už nedělala hlavu. Váhu máš úžasnou, tak si klidně to vínko dej…
Můžu se ještě zeptat kolik měříš? Vím, ptala jsem se už několikrát, ale nechce se mi to hledat…
Já právě mám 167cm a chtěla bych mít těch 63kg. Což teď mám 65už. Jako mít něco málo pod 60 je můj sen, ale jsem realista a říkám si, že asi po dvou dětech už nemůžu mít postavu jako při maturitě…
@areca no ještě hodně, nevím přesně, na kolik se chci dostat, aby to bylo ideální (kdysi jsme mívala 58kg na 180cm - to už asi nedám.-)) ), ale ještě aspon 10 - 15kg.
@Radka68 já vim, to je jasný, jen to nemuselo být tak náročný
Hlavně, že existuje dieta, která mi funguje. Ted mám ještě tak 2 měsíce třetí fáze před sebou, pak chvilku oddych a pak bych zkusila třeba v říjnu/listopadu ješte jedno kolo, ale už ne po 8týdnech každou fázi, ale jen třeba po třech.
Jinak náladu mi ted zlepšuje, když oblíknu starší věci, co jsem chtěla už vyhodit ![]()
@nokoska To je mooc hezký výsledek po 17dnech ![]()
Ty recepty jsou super nápad, líbí se mi jak tvarůžky se zeleninou, tak i ta vylepšená omeleta. To bych jí ještě mohla dát šanci
ze začátku mi chutnaly, jedla jsem i 2 denně, a ted už mě nějak nelákají. I když je to možná i leností, nechce se mi vařit jedno jídlo pro tříleťačku, druhé pro mimino a ještě se patlat s jídlem pro sebe ![]()
byla jsem ty boruvky sbirat na takove velke plantazi na samosber (kousek za Mnichovem). Ja tam jezdim kazdy rok, mam to kousek u baraku. Je to obrovsky pole, jsou tam boruvky, rybiz, brusinky (ty budou az pristi tyden zraly), maliny (ty uz jsou obrany, je to ranna odruda). Boruvky zacinaji, je jich plno az do poloviny srpna. To jenom sednes ke keriku a mas hned kos plnej. Moje mala ze mne bude pomahat trhat… ha ha ha… jenom do pusy a za deset mimut: Mami, mne boli brisko…
To mas ty 3 kila za ctvrt hodiny natrhany. Byly skvely… bohuzel…
![]()
Moje mamka predloni nasbirala velkej kybl - to ma 10litru - za chvilku. Delali jsme marmelady, knedle, atd. Ale uz bych jich tolik nesbirala, kdo to ma zpracovavat, marmelad mam az do duchodu… ![]()
V lese bych je ani netrhala, dnes mas vsude nebezpeci vztekliny…
Příspěvek upraven 13.07.15 v 11:40
@areca píše:
@glorča i ty jedna…ty nás tady lakuješ, jaký máš depky z dovolený a z následného přežírání po a přitom jsi hubeňour jeden…![]()
Dělám si legraci. Mám velkou radost, že už taky budeš u cíle..
Je to super pocit viď? Jsi dobrá…
A z hřešení bych si v tvém případě už nedělala hlavu. Váhu máš úžasnou, tak si klidně to vínko dej…
Můžu se ještě zeptat kolik měříš? Vím, ptala jsem se už několikrát, ale nechce se mi to hledat…
Já právě mám 167cm a chtěla bych mít těch 63kg. Což teď mám 65už. Jako mít něco málo pod 60 je můj sen, ale jsem realista a říkám si, že asi po dvou dětech už nemůžu mít postavu jako při maturitě…
To si taky řikám, že po dvou dětech, už to asi nikdy nebude jako dřív, aspon u mě ne
Ale když jsme byli s mladší dcerou na vítání občánků, tak tam byla maminka se dvěma dětma, to mladší tak 3měsíční, takže krátce po porodu. A tipovala bych jí tak na 40kg, dokonalá postava. Jí ty děti musel přinést čáp, jinak si to nedovedu vysvětlit
![]()
@Madel ty neblázni… Jako 58/180 je už málo… A to sakra málo ne?
To už by jsi vypadala jako nemocná… ![]()
S vařením to mám stejné. Taky vařím pro tříleťáka+muže, mimino a pro sebe… Takže taky vyhledávám jednodušší recepty…
Taky jsem si říkala, že teď dojedu ty 4 týdny třetí fáze a uvidím kolik budu vážit. Kdyby to bylo tak těch 63kg dle mého odhadu, tak budu spokojená… Dám si oddych a pak bych zkusila na podzim ještě jedno kolo…třeba už jen po 14dnech. A uvidím, jestli se třeba nedostanu pod tu 60tku…
@Madel mám jednu kamarádku taky takovou…ikdyž v mém okolí mám problémy s kily po dětech pouze já se mi tak zdá. Ale konkrétně tato kamarádka má tak málo. V těhotenství vypadala normálně a sotva porodila, tak už je zase hubená až moc. Nevím přesně kolik váží..neptala jsem se. Ale Bude vysoká jak já cca. A když chtěla jít se mnou cca. 10 měsíců po porodu darovat krev, tak jsem jí v tušení, že to asi nebude mít, varovala, že je tam hranice 50kg, tak jestli má. Tak samozřejmě, že nemá. Tak akorát řekla, že to je blbý, to nemám teda…
NO nenaštvalo by to člověka? ![]()
Holky já normálně koukám jakou mám vůli… Už je upečená ta meruňková buchta a voní na celý dům… Dala jsem tam i vanilkový cukr. To je mazec… A já úspěšně odolávám…
A o víkendu jsme byli u známých…opékaly se špakáčky, které já taaaak miluji a taky jsem si nedala. Fakt jsem dobrá…
![]()
@areca
to uz je cloveku i dany do vinku… Bohuzel ty vlohy hraji velkou roli… Ale my se nedame…
![]()
Dobrý den, děkuji za rady a zkušenosti. Tak a už je objednáno- balíček na 14 dní, jsem zvědavá jak mi to půjde…Moc vám to přeju, jak vám jdou kilča dolů a věřím, že se k vám také už brzy přidám. Když to jen půjde, budu se zde chlubit s úspěchy i neúspěchy
,protože i já hledala poznatky, rady a zkušenosti s Keto. Myslím, že pro hodně z nás, které váhají, jsou tyto zpětné reakce k nezaplacení. Tak se mám na co těšit a hned jak balík dorazí, budu zpět ![]()
vitej v klubu!
Prijdou uspechy - i neuspechy (pitomy boruvky…), ale stoji to za to!!!