Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
15.7.15 08:23

@katedub a na jak dlouho to máš? Kolik týdnů budeš držet? A máš v plánu jet jen podle ketodiet? Za sebe ti můžu říct, že se fakt vyplatí být poctivá. Já jela přesně podle jejich pravidel a za 8 týdnů jsem shodila 13kg. Teď už jedu fázi třetí a váha jde pořád dolů. Takže za mě super. Ale fakt jedu poctivě, žádné ujídání, cvičím od druhé fáze, dost piju atd. Takže když se jede tak jak má, tak výsledky jsou větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
15.7.15 08:25

@glorča taky jsem člověk, který stres zažírá.. :lol: Respektive, to abych se nenajedla nebo neměla hlad mě teda snad asi nikdy nepotkalo… :lol: Tada krom dvou těhotenství, kdy jsem do 20tt :poblion: jako šakal… Jinak můžou být tepla, můžu mít stres a chuť a hlad mám pořád… :mrgreen: Je 30 ve stínu a já jdu po městě a ucítím gyros a jsem hotová… :lol: To je něco pro mě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
15.7.15 08:45

@areca No vidíš, jak jsi dobrá, ty tu opravdu pevnou vůli máš a už si váhu udržíš, u mne to bude opravdu boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.15 08:46

@areca U mě ta váha začala úderem čtyřicýtky a přestala jsem běhat.( zdravotní důvody) a jak jinak, taky zažírám stres, hlavně sladkostma.

Dietu mám nastavenou každou fázi na tři týdny, ale ještě nevím, bude záležet na tom kolik shodím v první fázi. Mám v plánu držet podle ketodiet a být poctivá, jen aby mi to šlo, ale jsem docela dost odhodlaná.

Dříve jsem hodně cvičila, fitko, aerobik, běh a nebyla jsem zvyklá na bříško, jenže ted mi trochu povyrostlo :), tedy celá jsem tak nějak povyrostla. Alespon mám trochu štěstí v tom, že mám souměrnou postavu. No, jsem na sebe zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.15 08:49

@areca Máš můj obdiv, 13 kg…, jsi opravdu borec, smekám!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.15 08:54

@glorča Děkuji a také držím palce!!! :lol:

Je pravda, že dnes se trochu cítím, jakoby na omdlení, ale to zvládnu.
Přinejhorším sebou fláknu, tak se zase zvednu a dám si koktejl. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.7.15 09:20
@areca píše:
@glorča taky jsem člověk, který stres zažírá.. :lol: Respektive, to abych se nenajedla nebo neměla hlad mě teda snad asi nikdy nepotkalo… :lol: Tada krom dvou těhotenství, kdy jsem do 20tt :poblion: jako šakal… Jinak můžou být tepla, můžu mít stres a chuť a hlad mám pořád… :mrgreen: Je 30 ve stínu a já jdu po městě a ucítím gyros a jsem hotová… :lol: To je něco pro mě :mrgreen: :mrgreen:

Teda, kdybych neviděla tvůj nick, tak si myslim, že jsem to psala já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nechápu, jak někdo ve stresu může hubnout, já ho taky zajídám, to jsem dělala vždycky… :-) A v obou těhotenství jsem taky zvracela do 18tt a i přesto jsem šla pokaždý rodit s 20kg navíc (aniž bych nezřízeně vyjídala denně ledničku)… v porodnici nechala vždy jen 4,5kg… :-) nechápu :-)
Jinak taky jak píšeš, i ve vedrech si klidně dám oběd a dezertík :-) :-)

Njn, tak co už, je potřeba s tím zatočit :-) :-) A hlavně vymyslet, jak to zvládnout po dietě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.7.15 09:24
@katedub píše:
Radka68
Hmm škoda že tě nechutnal.
Zatím pečení v plánu nemám, jsem opravdu nazačátku, asi člověk v té euforii doufá, že najde i nějakou chutnou náhradu pečiva. Protože to mi bude chybět..

Ahoj, určitě dej potom vědět, jak ti chutnal ten chleba. Zkoušela jsem ten už hotový a taky mi nechutnal, je hrozně sladký. I jsem ho zkoušela dát do toustovače, jak tu holky radily a pořád stejný. Tak jsem zvědavá, jaký je ten na upečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.7.15 09:25
@viccca píše:
Tak hlasim, že po více nez 14 ti denní pauze od ketodiet, kdy jsem jedla úplně normalne ( snidane jeden ks pečiva, svačina okurka, oběd normální, svačina ovoce, jogurt, večeře grilování, nebo jogurt) jsem nepribrala nic. Krom cca 20 dkg, což je asi plnej žaludek.. Asi třikrát jsem mela i sladke (bábovku, Borůvkové knedlíky, čokoládu..) Takže ta dieta bude asi fakt dobra :D Každopádně se k ni od víkendu zase vracím, ráda bych ještě 5 kg dolů ;)

To je super slyšet (číst) :-) Tak snad to bude v pohodě i dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.7.15 09:27
@30jitka píše:
Tak děvčata… hlásím se po pár dnech, mám dole cca 4 kg, držim se, mam před MS tak stojim. I centimetry ubyly, ale co mě tedy prudí úplně nejvíc, že mizí tam kde nemají :zed:. Holky, já si budu muset koupit menší podprdu :-( :roll:… to by mě tedy naštvalo… přes prsa už mínus 7 cm. To fakt naštve. Ale jinak jsem zatim spokojená. :palec:

Ahoj, to je asi dost individuální. Já mám dole cca 25kg a prsa a ruce (ruce bohužel :-( ) zůstávají stejný. Jinak první šlo břicho, zadek, nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.15 09:33

@Madel určitě dám vědět, ale později až budu u konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.15 09:44

Já už tu dietu držím pátý den, jenže nekoupila jsem si protein od ketodiet a používala svůj, z dob běhání. Jenže nějak mi ta kila nešla dolů, tak jsem se začala pídit. Zjistila jsem, že protein který jsem používala měl moc sacharidů, takže jsem si našla složení od ketodiet a skonzultovala s odborníkem přes proteiny a koupila nový. Začala jsem ho brát včera a super, hned v ketoze. Takže to beru jakože držím dietu od včera, proto možná i byla ketoza rychlejší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 10:57

@Madel
ja jsem pekla dva druhy, a oba putovaly do odpadkoveho kose…
Tak nevim - bud jsem vybirava nebo to fakt nebylo k jidlu… To byl recept z otrub a bilku…
Hotovou smes jsem jeste nezkousela, to snad az tak v srpnu nebo zari az zhubnu… Ale chci potom nejakou vyzkouset.

Jinak dnes nalada dobra, rano na vaze 64,7kg. Jeste 1,7kg a otviram sampansky!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.7.15 11:02

@katedub

jo, ty sacharidy… :mrgreen: Casto se pro sportovce nabizi proteiny s vysokou davkou sacharidu, protoze pri sportu jsou obcas potreba - hlavne vytrvalostnim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
15.7.15 12:14

@Madel já jsem na ten chleba taky strašně zvědavá. Tak bych si už dala pečivo. Jen furt nevím, jestli to má cenu objednávat. Aby nebyl hnusný… Tak bych si ho dala třeba s plátkovým sýrem a nebo s nakrájenou mozarelou a rajčetem…
Ale říkám si, že asi počkám. Už jen tři týdny a dám si nějaký dobrý žitný občas asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková