Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Radka68
To máš pravdu, že se to musí prostě dát.
Příspěvek upraven 16.07.15 v 07:33
@nokoska
krásné výsledky!
Příspěvek upraven 16.07.15 v 07:32
Myslím, že toto může být také cesta, po zhubnutí. Viděla jsem pár lidí, kteří po tom neuvěřitelně zhubli.
http://www.cordeus.cz/…lic-balance/
@nokoska @Radka68 tak hlásím, že já jsem taky úchylná. A opravdu už 9.týden lezu na váhu každý den… ![]()
Jinak pro ifno pro ostatní. Ve třetí fázi se také hubne… U mě asi stejně jako ve druhé fázi. Pro představuj… V pondělí 65,8kg a dnes 64,9kg..
Nevím jak to…piju dost, jím povolené potraviny v pravidelných rozestupech…a cvičit jdu až dnes. V úterý jsem měla mateřské povinnosti.. ![]()
Tak poslušně hlásím 64,3kg. Blaho na duši… Každej máme nějakej úlet… ![]()
Ale však hubneš, tak co? Vždyť máš skoro zase kilo dole! To je fajn, ne?
@Hedvika68 Ahoj, taky tě tady vítám. Začátek máš za sebou, ted už to půjde dál dobře. Hlavně je super, že za 15dní máš dole tolik kg
Jak dlouho plánuješ každou fázi? Chceš dát dolů těch 30kg najednou nebo třeba na víckrát?
Tady je to na motivaci super, holky jsou hodně disciplinovaný, takže člověka pak ani nenapadne to nedělat stejně. Dokonce jsem v první fázi vydržela 8 týdnů
Což jsem od sebe vážně neočekávala
![]()
@Radka68 Taky o dietě nemluvím, vědí to jen moji rodiče, manžel a jedna kamarádka. Před ostatníma jsem za šikovnou
jak hezky sama hubnu ![]()
@Radka68 píše:
@nokoskajaky uchylny babo jedna…![]()
![]()
![]()
Jsme pilny!!!
OK; Jsem asi (skrtam slovo „asi“) fakt totalne psycho, priznam se, ze uz rano i rychle curam a pritom uz vyslikam pyzamo, jenom abych nebyla o vterinu pozdeji na vaze, ponevadz se uz nemuzu dockat… Takze jsu asi fakt uchylná…
![]()
![]()
Ale vsechno ma nejaky vedlejsi ucinky…![]()
to nemá chybu
![]()
@Radka68 to nebylo stěžování si na to ale pochvalování si toho… ![]()
A tvoje váha je také luxusní..
Ještě jsem se nedozvěděla jaký je tvůj cíl? ![]()
@Madel děkuji
Když se ani necítím nějak záslužně…
Příjde mi, že to jde nějak samo.. ![]()
@areca To je dobře, že i ve 3 fázi hubneš, ale je to tvojí zásluhou a disciplínou! Jsi borec! Obávám se, že u mne bude 3 krok o tom, nepřibrat! ![]()
Holky, ptaly jste se na chleba a pečivo, až někdo upečete ten sypaný z Dietalegre, dejte vědět, nějak nemůžu najít, kdo jste si ho kupoval. Já jsem si pekla vlastní bulky(ve 3 kroku) podle receptů z Dukanových stránek, je tam tvaroh, vejce a oves. otruby, jako normální pečivo to rozhodně není, ale mě to chutnalo, můžete si tam přisypat, co vás napadne. třeba suš. česnek, kmín, medvědí česnek, ono je to asi tím tvarohem, ta lehce nasládlá chuť, ale mě to nevadilo, se šunkou to nebylo cítit
.U Ketodiet na stránkách mají Low carb bulky, ty se později chystám vyzkoušet, jen je tam tuším změna ve vejci(tam nemají celé vejce ale jen sníh z bílku).Na dovče jsem v Chorvatsku koupila proteinový chleba, ale měl hodně energie(tučný ze semínek),tak jsem si dávala půlku krajíčku, ten byl naprosto vynikající. Jinak jsem koukala předběžně v obchodě, a takové ty balené Aktiv či Bona vita chlebíky vypadají po skončení diety na přechodnou dobu výborně, nejsou moc kalorické…
@areca
Tak to jo. Neměla jsen brýle..
.. Stará baba halt… ![]()
To postupuješ fakt skvěle! Šikulka!
Můj cíl je moje „maturitní“ váha: 63kg.
@Radka68 Kolik že to měříš? tady se člověk ztrácí a fakt to nejde dohledat, neuděláme si někde v těch záložkách váhy a míry? jen kvůli motivaci, no ale zase aby nás to nevyhecovalo moc, a nesešly bychom se za pár měsíců někde na psychině ![]()
Holky za chvíli mám kulatohranaté narozky, zas to musím se všemi oslavit a vůbec nevím jak, už jsem doufala, že budu hotová a teď jsem z toho hotová
![]()
@Radka68 tak co? Skočila jsi ráno? Já jo ![]()
Holky ty chleby by to chtělo nastudovat já se na to pečivo těšim a chci to dělat všechno dobře. V těch ruzných tabulkách, aby se prase vyznalo. Nejlíp kdo bude ve 3 fázi a najde to pravé hned písnout. Potom budeme vědět po čem sáhnout. Já nemám třeba vubec čas po večerech péct. A navíc kuchyň je na půdě a nikdo se nemá k tomu ji předělat. Sporák co mám doma připálí a mřížku pod pekáčem
ať dělám co dělám.
@glorča já jsem také pro tabulku…
Člověk se furt ptá jak trubka dokola… ![]()
@Madel wow
!!! Dle tvých instrukcí jsem právě posvačila milko jogurt s kokosem a kokosovou tabletou a mńaaaaam
Je to strášně dobrý ![]()
Musím vám holky říct, že jsem na vás opravdu moc pyšná. Taky bych si přála aby mi to takhle šlo a měla jsem tak pevnou vůli. ![]()
První týden za sebou a 2 kg dole ze 70kg. Nevím, někdo uvádíte i více schozených kil, ale asi to závisí na počáteční váze.
Holky opravdu doporučuji se podívat na tyhle stránky!!!
http://eshop.aktin.cz/…ysyrup-400ml
je tam hodně věcí na spestření, proteinové, na dochucení, bez cukru, tuku a sacharidů. Majolka, dresinky, sirupy do jogortů, lívance atd.
Také zdravím všechny nováčky jako jsem já a držím pěsti!!! ![]()