Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
16.7.15 10:04

…a možná ještě pro inspiraci

http://food-inspire.blogspot.cz/…n-c-135.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
16.7.15 10:05

@katedub a není to spíš pro sportovce na nabírání hmoty? Jinak palačinky atd. se dají koupit i u Victus, Dietalerge atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.7.15 10:17

Areca, super s váhovými úbytky i ve 3. fázi, taky si to užívám :-) Tak ať to dál funguje a hlavně ať to držíš!

glorčo, a byl by problém se při oslavě udržet na zelenině, sýru, šunce, nějakém grilovaném masu případně? Musím říct, že nějak neřeším oslavy versus normální stravování, asi výhoda, že všechny rodiny jsou tak nějak zvyklé na zdravé stravování a dort i chlebíčky sice máme, ale nikdo neřeší, kdo to jí nebo nejí… Tak nějak si neumím představit, proč se oslav obávat :)

Mám jediný problém - začínám zase propadat večernímu „uzobávání“, sice ty povolené věci, ale přesně to, co jsem potřebovala odbourat, jídlo u televize. Takže zase vyměním česnekové kuličky za ředkvičky a okurku :lol:.
Každopádně se velmi těším na dovolenou, miluju, když nemusím nic připravovat a můžu si vybírat z hromady jídla, už několik let na dovolených all inclusive zásadně hubnu :mrgreen:. A k tomu ještě denně 2× cvičím, mezitím lítáme s dětma neustále po schodech na tobogány, plaveme, hrajeme fotbal… pořád něco. Ideální dietní program :-)

Nově příchozím přeji hodně sil do boje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.7.15 10:22

@areca ano, vím…šlo mi spíš o ty dresinky na salát, sirupy třeba na palačinky nebo jogurtů, marmelády atd…bez výčitek.
dívala si se blíže na web?
třeba to není dobré, ráda to skonzultuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
16.7.15 11:16

@katedub tak jsem teď koukala podrobna a dobrý člověče :lol: Prvně jsem měla na mysli jen ty koktejly tam. Ale teď jsem koukala a v kombinaci s těmi druhými stránkami to je dobrý tip jak se stravovat po dietě. Pro mě teda.
Přemýšlím, že už si něco objednám. Mají tam teď celkem slevy. A dovedu si představit nějakou tu marmeládu nebo to arašídové máslo pak na nějaký chlebík. Plus ty dochucující kapky jsou také skvělé. Použít do jogůrtů, tvarohů atd. Ten její dort z celozrných piškotů ( do teď jsem neměla tušení, že existují :D ) a odtučněného tvrohu např. je luxusní. To bych si pak taky připravila. No rozhodně se po dietě chci stravovat v nějakém takovém duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.7.15 11:47

@areca
jsem taky pro tabulku, ponevadz uz uplne taky stracim prehled. Ale jak to udelame? Ja klidne nejakou v excelu rada udelam, ale kam ji dat, abychom mely vsechny porad prehled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.7.15 11:49

@matiee

ja teda all iclusive letos nechci ani zadarmo… teda zadarmo mozna jo, ale ja se tam vzdycky silene prezeru… to sladky, to piti, tomu proste neodolam… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.7.15 11:51

@nokoska

sory ze pisu az ted, byla jsem rano u zubare, tak jsem na tom mobilu moc toho nenapsala, ted mam konecne v praci cas a klid… :P
To vis ze jsem skocila na vahu, to je moje droga - 64,3! Betalny…

A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
16.7.15 12:09
@glorča píše:
Jinak jsem koukala předběžně v obchodě, a takové ty balené Aktiv či Bona vita chlebíky vypadají po skončení diety na přechodnou dobu výborně, nejsou moc kalorické…

Prosím nemůžeš poslat odkaz co přesně myslíš? Ty myslíš takové ty suchary?
Já právě myslela, že bude lepší nějaký poctivý žitný chleba. Taky jsou balené, je jich tam vždy pár plátků. Jako spestření např. 2× týdnně na snídani… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.7.15 13:59

@areca ..že jooo :dance:, mě se ty kapky taky líbí, ale až na později samozřejmně. Já jsem na sladký, proto do jogurtů, tvarohů dobrá přísada :D
a ty dresinky, kečup, majolka…, na saláty, všechno bez sacharidů, cukru, tuku…
Dej vědět, jestli si něco objednáš jaké to je, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
16.7.15 14:14

@Radka68 já 70,6 jupí blíží se 10 dole :-) mnoo zubaře mě nepřipomínej, včera mě volala, že jsem na to v pondělí zapoměla. Tak v pondělí jdu se synkem a sebe odsouvám. Nechávám si předělat celou hubu do bílé :P pod každou černou mám skoro kaz. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.7.15 14:36

@nokoska
mne to dneska vybilili, vylestili, a co ja vim co… nechavam to jednou za rok, to se da prezit… :,(

Hledala jsem nejakej chutnej chleba bez sacharidu a bez tuku, resp. s nizkou kalorickou hodnotou. Zatim teda nic. Ty extra low carb maji tolik tuku (energie), ze to neni ono, nekdy vic nez normalni chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
16.7.15 15:34

@areca Odkaz nemám, mají to u nás v sámošce, viděla jsem i v Albertu, je to jakoby normální chleba ve čtvercích a s různými zrníčky, je hodně tmavý, suchar ne! Musím přesně kouknout na značku, ale jestli chodíš do Alberta, mají to vedle norm. pečiva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
16.7.15 15:36

Tu tabulku bych dala zvlášť nahoru, jak jsou fotky, ale nevím, jak se dělá nové téma k již rozjeté diskusi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.7.15 15:46

@glorča
ano, tam nahore by to bylo idealni, zkusime to pres administratora…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková