Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
20.7.15 08:24

@areca Tyto stavy taky mívám, když nemůžu opravdu vydržet, nacpu se taky povoleným. Nejhorší pro mne teď bylo trhání meruňek a marmeládování, to jsem občas ždibíček meruňky do huby strčila :zed:
Konečně jsem se po 3 dnech vrátila na 59,5 kg, nevím, co to bylo, ale hurá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 08:30

@glorča @areca

dobry rano holky! Areco, perfektne ze jsi to v nedeli zvladla. Ty vikendy jsoum fakt nejtezsi. Ja minulou nedeli nezvladla dobre (diata sice ano, ale ty boruvky navic vse pokazily…). Ale tak mne to lezelo v zaludku, ze jsme tento vikend fakt vydrzela… dnes rano 63,7 - takze 100g dolu. Ale nejvic jsem rada, ze jsem za ten vikend ani nepribrala…
Jsem napsala do skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 08:38

@glorča to mě ovoce zas tak neláká…to kdybychom cpali do sklenic uzený, to už by bylo horší… :mrgreen:
@glorča @Radka68 já vám ty vaše váhy tak závidím… Já už bych chtěla bý taky níž…achjo. Vím, že bych měla být ráda, za to, co je teď…přece jen 14kg je pryč a být pod 65kg je úžasný, ale já chci víc..!!! :mrgreen:

No ráno mi zvedlo náladu to, že jsem včera hodila do pračky nějaké letní sukně a kraťasy, co jsem nosila ještě před prvním těhotenství a od té doby né. NO ráno už je to suché a všechno krásně obleču… :D Takže super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 08:40

@areca

zazrak - nasla jsem tu skupinu… :lol:
To s tim uzenym me pobavilo… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.7.15 08:44

@areca No jo, jenže uzený by se v naší dietě ztratilo, kdežto ty blbé uzrálé meruňky nééé! Uzené bych ani neřešila :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.7.15 08:51

@glorča Dobré ráno, to jsem byla asi já, žádala jsem o přijetí do skupiny, ale nemůžu se tam dostat, nevím jestli dělám něco špatně, nebo jsem nebyla přijata :)

@areca Dobré ráno. Děkuji za podporu :hug:, dnes váha -700g, takže dobrá nálada na lodi :lol:nyní 67,6kg, za 12 dní 3,3 kg dole. Mě to tak připadá, že když zhřešíme, mírně, jde váha dolů :) Jinak jsi to zvládla úžasně, jsme přece jenom lidi. :potlesk: Drž se!

@glorča Dobré ráno, záviděníhodná váha, gratuluji! :potlesk: Na tu bych se chtěla dostat.

@Pavla35 Dobré ráno, vítám nováčka a přeji hodně štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.7.15 08:57

Na kolik kč vás vyjde na měsíc keto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.7.15 09:10

@Pavla35 záleží v jaké fázi, já v první platila 6 300,–/měsíc. Tenkrát jsem kupovala už od nich namíchaný balíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 09:13

Já pořád čekám, jestli nebude mít Ketodiet dopravdu zdarma…? Mějí to většinou tak jednou za měsíc ne? TEď už by byl pomalu čas…nebo maximálně příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.7.15 09:24

@areca Taky pořád čekám, ale naposledy to bylo už tak před 2 měsíci? Pokud by byla doprava zdarma, písni sem, možná jsem to neuhlídala. Jinak bych chtěla kaši a tyčky, tak kdyžtak objednáme spolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.7.15 09:25

@katedub Děkuji moc, začím vše zjištuji ale moc mě keto dieta zaujala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 09:36

@glorča naposledy mám mailu info ze 23.6… to měli celý týden dopravu zdarma.

Holky máte některá zkušenost z mozarelou? Jde mi zase o gramáž :lol: Ten váleček má 125g a my v povolených máme 100g. Mám na to kašlat a dát si celý ten váleček nebo mám být poctivka a těch 25g dát pryč? Jak to děláte vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 10:01

@areca
ja si dam cely balicek, ale kupuju tu s tim mene tuku. Ona normalni sice nema sacharidy, ale je dost kaloricka bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.7.15 10:13

@Radka68 taky mám ligt ;) Mám dva kousky galbani ligt a pak už je ty z lidlu.
Dám si celou teda asi. :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.7.15 10:24

@areca
u tohoto druhu potravin se light vyplati. U jogurtu atd. to nedava smysl, tam je tuk nahrazen cukrem, ale u syru to rozhodne smysl davá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková