Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@areca Tyto stavy taky mívám, když nemůžu opravdu vydržet, nacpu se taky povoleným. Nejhorší pro mne teď bylo trhání meruňek a marmeládování, to jsem občas ždibíček meruňky do huby strčila ![]()
Konečně jsem se po 3 dnech vrátila na 59,5 kg, nevím, co to bylo, ale hurá!
dobry rano holky! Areco, perfektne ze jsi to v nedeli zvladla. Ty vikendy jsoum fakt nejtezsi. Ja minulou nedeli nezvladla dobre (diata sice ano, ale ty boruvky navic vse pokazily…). Ale tak mne to lezelo v zaludku, ze jsme tento vikend fakt vydrzela… dnes rano 63,7 - takze 100g dolu. Ale nejvic jsem rada, ze jsem za ten vikend ani nepribrala…
Jsem napsala do skupiny…
@glorča to mě ovoce zas tak neláká…to kdybychom cpali do sklenic uzený, to už by bylo horší… ![]()
@glorča @Radka68 já vám ty vaše váhy tak závidím… Já už bych chtěla bý taky níž…achjo. Vím, že bych měla být ráda, za to, co je teď…přece jen 14kg je pryč a být pod 65kg je úžasný, ale já chci víc..!!! ![]()
No ráno mi zvedlo náladu to, že jsem včera hodila do pračky nějaké letní sukně a kraťasy, co jsem nosila ještě před prvním těhotenství a od té doby né. NO ráno už je to suché a všechno krásně obleču…
Takže super ![]()
zazrak - nasla jsem tu skupinu… ![]()
To s tim uzenym me pobavilo…
![]()
@areca No jo, jenže uzený by se v naší dietě ztratilo, kdežto ty blbé uzrálé meruňky nééé! Uzené bych ani neřešila
![]()
@glorča Dobré ráno, to jsem byla asi já, žádala jsem o přijetí do skupiny, ale nemůžu se tam dostat, nevím jestli dělám něco špatně, nebo jsem nebyla přijata ![]()
@areca Dobré ráno. Děkuji za podporu
, dnes váha -700g, takže dobrá nálada na lodi
nyní 67,6kg, za 12 dní 3,3 kg dole. Mě to tak připadá, že když zhřešíme, mírně, jde váha dolů
Jinak jsi to zvládla úžasně, jsme přece jenom lidi.
Drž se!
@glorča Dobré ráno, záviděníhodná váha, gratuluji!
Na tu bych se chtěla dostat.
@Pavla35 Dobré ráno, vítám nováčka a přeji hodně štěstí ![]()
@Pavla35 záleží v jaké fázi, já v první platila 6 300,–/měsíc. Tenkrát jsem kupovala už od nich namíchaný balíček
Já pořád čekám, jestli nebude mít Ketodiet dopravdu zdarma…? Mějí to většinou tak jednou za měsíc ne? TEď už by byl pomalu čas…nebo maximálně příští týden…
@areca Taky pořád čekám, ale naposledy to bylo už tak před 2 měsíci? Pokud by byla doprava zdarma, písni sem, možná jsem to neuhlídala. Jinak bych chtěla kaši a tyčky, tak kdyžtak objednáme spolu…
@katedub Děkuji moc, začím vše zjištuji ale moc mě keto dieta zaujala ![]()
@glorča naposledy mám mailu info ze 23.6… to měli celý týden dopravu zdarma.
Holky máte některá zkušenost z mozarelou? Jde mi zase o gramáž
Ten váleček má 125g a my v povolených máme 100g. Mám na to kašlat a dát si celý ten váleček nebo mám být poctivka a těch 25g dát pryč? Jak to děláte vy? ![]()
@areca
ja si dam cely balicek, ale kupuju tu s tim mene tuku. Ona normalni sice nema sacharidy, ale je dost kaloricka bomba.
@Radka68 taky mám ligt
Mám dva kousky galbani ligt a pak už je ty z lidlu.
Dám si celou teda asi.
Díky
@areca
u tohoto druhu potravin se light vyplati. U jogurtu atd. to nedava smysl, tam je tuk nahrazen cukrem, ale u syru to rozhodne smysl davá.