Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
21.7.15 19:31

@glorča
Jo! Je to v háji. Sedím teď v Biergarten :mrgreen: :mrgreen:, a byla jsem „donucena“ dát si pivo. Ale tady jenom litr… :mrgreen:
To jsem zvědavá na ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.7.15 21:26
@Radka68 píše:
@glorča
Jo! Je to v háji. Sedím teď v Biergarten :mrgreen: :mrgreen:, a byla jsem „donucena“ dát si pivo. Ale tady jenom litr… :mrgreen:
To jsem zvědavá na ráno…
:lol: :lol: tak taková nálož piva by mě odrovnala :lol: :lol:. Ale klídek, alespoň zase nastartuješ metabolismus :pankac:. Člověk nemůže být za každou cenu striktní, když je takovou dobu jako ty POCTIVKA :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.7.15 21:34
@Radka68 píše:
@glorča
To jsem zvědavá na ráno…

no co, jiný druh koktejlu a taky máme dodržovat pitný režim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.7.15 21:37
@katedub píše:
no co, jiný druh koktejlu a taky máme dodržovat pitný režim :)
Že bychom držely s Radkou basu a skočily si taky na jedno?? :dance: :dance: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.7.15 21:43

@Hedvika68 no jasně a k tomu ještě nějakou flákotu, at máme taky ty bílkoviny. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.7.15 21:43

@Radka68 Tý jo, ty jsi kanon! Tak beera jsem si letos odpustila, ale opravdu slintám a závidím, zatím co se cpu nízkotučným jogurtem :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.7.15 21:48
@katedub píše:
@Hedvika68 no jasně a k tomu ještě nějakou flákotu, at máme taky ty bílkoviny. :pankac:

Já souhlasím!! :lol: :lol: Měla jsem brokolici s žampionama :lol: :lol:. Za chvilku na mě začne růst podhoubí, jím je každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
22.7.15 00:17

@Pavla35 Napiš mi SZ, pošlu mail :)
@glorča Asi tak, když si vygooglíš Ketogenic diet, tak ti vyjede to, co píšu já - tedy high fat and low carb dieta. Prostě angličani, američani atd. - ti kteří o ketóze (high fat/ low carb) nejčastěji mluví, tak o ní mluví jako o ketogenic diet. Podle mě se míchají jablka a hrušky právě proto, že tahle dieta co držíš tím že kupuješ produkty se jmenuje „ketodiet“ přitom dle mého názoru (a toho co jsem tak nějak zjistila výzkumem) je to spíš proteinová dieta. Chápu co tím chceš říct - protože ty právě píšeš sama o „bílkoviných ketogenních“ tzn. bílkovinná dieta - jde tu jen o pojmy a jejich míchání :) Samozřejmě že bych na nízkotučné asi zhubla více, já sama do ní původně chtěla jít, ale moje tělo řeklo ne - myslím si, že když hubnu cca 1kg týdně, tak hubnu v rámci zdravého hubnutí, které vydrží. Ketodiet je oproti tomu hodně náročné na psychiku - vydržet několik měsíců na tekuté stravě a pak když je povoleno jíst to nepřehnat aby kila zase nenaskákala zpět..no sama nevím, zda bych na to měla to vydržet - zvlášť v letním období s grilovačkama denně :) Pokud vím tak samotnou ketodiet není doporučováno používat déle než dva měsíce, zatímco na ketóze založené na vysokém obsahu tuků a nízkém obsahu sacharidů ve stravě jsou lidé i roky - pro organismus to není nic náročného.
Tvrdohlavě netrvám, jen předávám dál, co jsem se naučila a vyzjistila z dlouhodobého studování stavu ketózy ;) Já schválně zmiňuji sem tam jak držím ketózu já - právě hlavně pro nově příchozí, aby i ostatní věděli že existuje alternativa - poviditelná z běžných zdrojů a hlavně cenově dostupná :) :)
A hlavně..mě osobně fakt nepřijde 10,5cm přes břicho za měsíc a půl málo :) :)

@Radka68 Chápu co chceš říct, ale když jseš v ketóze tak fakt nesníš půl kila bůčku…kousek krkovice k večeři a k tomu už kolikrát ani nesním okurku, protože mám dost. Ona právě strava bohatá na tuky a bílkoviny hooodně zasytí a díky tomu bez problémů dodržuješ správný poměr input/output energie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
22.7.15 07:38

@Radka68 fakt super :potlesk: Pivečko závidím… Ikdyž mě by stačilo jedno malé vychlazené…Po litru už bych měla naváto.. :lol: Já ho moc nepiju, jen v létě jedno malé na žízeň, ale je to v tu chvíli mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
22.7.15 07:47
@Terkams píše:
  • vydržet několik měsíců na tekuté stravě a pak když je povoleno jíst to nepřehnat aby kila zase nenaskákala zpět..

jde vidět, že jsi o té „naší“ dietě toho také moc nenastudovala. Nikdo tu několik měsíců na tekuté stravě není a nikdy nebyl… Myslím, že z nás děláš zbytečně větší „blázny“ než jsme. Na tekuté stravě by nikdo několik měsíců nebyl…
Já začala v první fázy na tyčinkách, kaších, omeletách, zelenině + koktejlech. A to pouze 4 týdny. Pak to samé plus už maso, sýr apod. A to další 4 týdny. A teď už jím prakticky všechno…jogurty, tvarohy, sýry, šunku, tofu, soju, různé masa, játra apod. a konkrétně koktejl nosím jen po cvičení.
A mám za sebou 9,5týdne a dole je 14,5kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.7.15 08:28

@Hedvika68 @katedub @glorča

dobre rano holky, tak dekuji za moralni podporu!!! :P :P :P
Ja jsem si letos poprve za cele leto doprala jeden vecer na pivku. Bylo tady vcera tak silene vedro, ze jsem po praci rovno musela do Biergarten… ty tradice… :lol: :lol: :lol:
Flakotu jsem si k tomu uz ani nedoprala, jenom misku redkvicek… To teda byla kombinace…
Pullitra necepuji, takovy detsky porce… Ale nastesti to je tak necepovany, ze je to ma tak 850 ml, a jeste jsem nedopila, ponevadz to bylo v tom horku rychle teply…
Vaha obvykle +100g…

a rano jsem si dala po tomto hrichu jenom sklinku vody, koktejl bude az dopoledne - za trest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.7.15 08:39

@areca
tak jest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.7.15 09:02

@Terkams Ahoj,jak už tu psala @areca není jen o tekuté stravě, ani jí podobné diety, pokud ti vyhovují koktejly a chceš být na tekuté stravě, můžeš, ale nemusíš. Navíc první krok se jede 1-3 týdny, což se opravdu dá, neboť jak nastoupí ketóza, hlad ani chutě nejsou(teda alespoň u mne a to jsem velký žravec).Diety se dají různě kombinovat, např Dietalegre mají super jídla, ale uznávám, je to hodně o penězích. Já jsem hrozně ráda, že tahle dieta existuje, protože bych se do přípravy jídel od začátku nedokopala, tahle amaroun strava mě plně vyhovuje, není náročná na přípravu, koktejly jsou v parném létě naprosto super a navíc nemusím počítat žádné živiny, což bych ani nedělala a tudíž kdovíjak bych dopadla.Jak už jsem jednou psala, mám vrozený vysoký cholesterol, takže jíst tučné sýry a masa dlouhodobě by bylo pro mne hódně riskantní a nevěřím, že roky téhle diety nezpůsobí zdravotní újmu. Všechny i sebevíc vyvážené diety se po delší době někde projeví. Jinak ti fandím, pokud sis našla systém, co ti vyhovuje, tak je to dobře, ale jen chci upozornit, že ne každému by vyhovoval, tudíž, jak jsem psala, nové budoucí dietářky si samy musí vše nastudovat a rozhodnout se, co jim bude vyhovovat. I dieta s nižším přísunem tuků lze držet dlouhodobě a bez amarounů, s vlastním jídelníčkem, viz např. mnou zmiňovaná Dukanova dieta, probíhá zde také diskuse holek, co ji drží, občas nakouknu a mají skvělé výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.7.15 09:06

@glorča @Terkams

ja jsem kdysi pred lety chtela drzet metabolic ballance. Taky v celku rozumna vec, ale je to silene komplikovany. Vydrzela jsem to 14 dni… Tolik gramu toho a toho… Snad pro nekoho kdo je cely den doma a ma cas/naladu se s tim piplat… Vyhozeny penize z meho pohledu.

Vyhoda teto diety je i ta jednoduchost - udelas koktejl, vezmes tycinku. To se da delat i pokud se chodi do prace nebo je sluzebne na cestach.
A jednostranne to neni, ponevadz se postupne doplnuje o dalsi (pevnou) stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
22.7.15 09:24

@katedub dnes mi dorazí z těch stránek http://www.nutrinoid.cz/ ta dochucovací složka a jedno arašídové máslo bez kalorii. Tak jsem zvědavá. Dochucovadlo zkusím hned, ale to máslo mám v plánu až tak za 3 týdny, kdy už budu dietně na " volné noze".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková