Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
to zvladnem. Ale urcite se citis daleko lip, vid? Ja se teda uz ted citim skvele, vsechny hadry uz pasujou, nic nesponuje… To je uplne neco jineho. Take chci ten srpen jeste velmi rozume zvladnout, rano koktejl, atd. Mam 3 tydny dovolenou, tak snad to zvladnu. Ale i tak jsem silene stastna, uz jsem tomu nekdy prestavala verit ze se zase vratim na mou vahu z mladi…
![]()
Areca - já mám tip na občasnou náhradu chleba - Vita Placky od www.lifefood.cz
Jsou tak nehorázně dobré!!! A vůbec ty věci od nich…
A gratuluju k úbytkům ve 3. fázi, taky si to užívám ![]()
glorčo, chutě mám taky, ale pomáhá mít ty kuličky, zeleninu na malé kousky, sušené maso…
Je to ho poměrně hodně!!!
@matiee děkuji za tip..ukládám
Dnes mi dorazila směs na chleba z Victusu, tak jsem zvědavá…
.
Heleď máš zkušenost z volným dnem? Mám v plánu si zítra dát „oraz“ od diety. Tak jsem zvědavá, co to s váhou udělá?
@areca píše:
@matiee děkuji za tip..ukládámDnes mi dorazila směs na chleba z Victusu, tak jsem zvědavá…
.
Heleď máš zkušenost z volným dnem? Mám v plánu si zítra dát „oraz“ od diety. Tak jsem zvědavá, co to s váhou udělá?
Nemám, tedy ono dost záleží, jak to plánuješ. Jestli si dáš jen něco „lehčího“ nebo rovnou svíčkovou se šesti? ![]()
Každopádně by to mohlo na chvíli zastavit hubnutí, pokud jedeš ve 3. fázi, naplánuj si spíš víc „lehčích zhřešení“ v průběhu běžného stravování, než jen jeden den, kdy zbodneš všechno. Nejde o jídlo, ale o to myšlení, bude se ti po tom stýskat, a pokud si dáš něco těžkého, můžeš mít problém se žaludkem nebo žlučníkem, tak opatrně… Takže svíčkovou ano, ale třeba se šmakouníma nudlema, chleba fajn, ale s rozumnou pomazánkou třeba… víš jak
a mezitím bych se na dva tři dny vrátila k normálnímu stravovacímu režimu.
Vlastně chceš zkusit sacharidovou vlnu, jestli tomu dobře rozumím. Zkus se podívat po netu, je toho hodně, najdeš určitě správné postupy ![]()
Dobrý den vám všem, jsem na úplném začátku ketodiety a potřebuji poradit
. Měla bych jíst 5× za den proteinová jídla(nápoj, omeleta…+povolená zelenina), ale já po 3 hodinách ještě nemám hlad
. Mám i přesto dodržovat 3hodinový interval a co vy také jste s tímto bojovaly. Děkuji za vaše zkušenosti a rady ![]()
@citronela13 určitě bych se snažila dodržet režim 5 jídel. Tři hodiny nutné nejsou. Záleží jaký máš denní režim. Aby jsi je stihla sníst. Klidne dej třeba po 3, 5hodinách…
@citronela13 Ahoj,já měla a mám opačný problém, skoro ty 3 hodiny nemůžu vydržet, jím třeba po 2.5 hod
.Myslím si, že můžeš jíst i po 4 hod(to píší v Ketoaktiv- 3-4 hod interval mezi jídly),víc bych nedávala, bylo by to kontraproduktivní.
Dobré ráno, děkuji za rady. Musím si den rozplánovat, abych těch 5 jídel za den stihla
, zatím jsem to nedala, ale dneska už musím
. Bojuju s tím, snad se zajedu. Jinak mám velkou radost, dnes ráno jsem vlezla na váhu a 800g za 2 dny je dole a to nevím ani jak ( dokonce jsem včera večer snědla 1meruňku, neudržela jsem se, to bude další můj boj - OVOCE.
Ahojky holky. Tak jsem si dnes udělala fazolky s celerem, houbama a špenátem. Jen podusila, okořenila… mňam, to jsem si teda pošmákla. Dnes 28 den v první fázi a mám dole něco málo přes 12kg.
![]()
Tu dobrotu jsem vám vyfotila ![]()
Tak já vám udělám taky chutě, dnes jsem si dala dřívější večeři, krůtí stejk, dýňové hranolky, zeleninová obloha, troška hořtice, mňam, mňam! vyfotit jsem nestihla ![]()
Ještě jsem vám chtěla napsat, jak mi dopadla krev. nechala jsem si nabrat kompletní krev, včetně jaterních a ledvin. Všechno dopadlo super! Jen mě trochu zarazilo, že jsem měla cukr 5,9 a hranice je 6. Před dietou jsem naopak spíš měla cukr i po jídle jen 4,9 nebo 5,8, ale hodinu po jídle. Pokud jsem nejedla, měla jsem do 4. Měřím se často u mamky, jen tak ze zvědavosti. Tak si říkám, že mi dieta asi nějak rozhodila cukr, jestli je to možný. Vlastně jsem si nechala krev nabrat téměř po měsíci diety, kdy jsme skoro bez cukrů. ![]()
@glorča píše:
Tak já vám udělám taky chutě, dnes jsem si dala dřívější večeři, krůtí stejk, dýňové hranolky, zeleninová obloha, troška hořtice, mňam, mňam! vyfotit jsem nestihla
@Hedvika68 Neboj,za chvíli si taky budeš moct dát, vlastně, ty už 1 jídlo za den svoje jíš, takže to taky můžeš
Dý%nové hranolky jsem dělala podruhé, je to skvělá záležitost, dělala jsem je z dýně hokkaido, vydlabala vnitřek, pak i se šlupkou nakrájela na tenčí jakoby hranolky, grilovací koření, trošku pálivé papriky nebo sušeného česneku, trošička oliváče a upéct v troubě(chce to trošku dýl, až je vidět, že tmavnou).Nejsou křupavé, ale hodně dobré! Udělala jsem z poloviny hranolky a z druhé polévku, si dám zítra ![]()
@glorča píše:
@Hedvika68 Neboj,za chvíli si taky budeš moct dát, vlastně, ty už 1 jídlo za den svoje jíš, takže to taky můžeš![]()
Dý%nové hranolky jsem dělala podruhé, je to skvělá záležitost, dělala jsem je z dýně hokkaido, vydlabala vnitřek, pak i se šlupkou nakrájela na tenčí jakoby hranolky, grilovací koření, trošku pálivé papriky nebo sušeného česneku, trošička oliváče a upéct v troubě(chce to trošku dýl, až je vidět, že tmavnou).Nejsou křupavé, ale hodně dobré! Udělala jsem z poloviny hranolky a z druhé polévku, si dám zítra
Děkuji za recept, určitě udělám, až budu smět. Já si takto jídlo dávám od prvního dne, ale jen zeleninové z povolených potravin. Zatím ještě bez masa, ale už si asi v sobotu maso dám. ![]()
@Hedvika68 jsi dobrá, to já své jídla začala hned s masem, netučným, ale masem ![]()