Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Radka68 tak vyplachhnout pusu nepotrebuju
jJa nemluvim o bezhlavem napadeni lednicky. Myslim, ze racionalni uvaha me dovedla k teto myslence. Proste si dat jeden den na co mam chut. To, ze cekam az do utery taky svedci o tom, ze to neni nic bezhlaveho. á nevidím nic špatného na tom si jeden den zahresit, když už jsem na konci. To asi nepriberu za jeden den 15kg zase:-) Jak říkám, tento styl stravování mi vyhovuje, takže pak pijedu v netucne bilkovinove stravě dál, ale jednou za 14dní si prostě ujedu.
A ty máš v plánu se stravovat? Nebo máš v plánu být pořád na kojtejlech?
@areca
to máš zcela pravdu, na dietě se nekonečně vydržet nedá.
Já ještě příští týden. Od srpna bych chtěla více méňe normální ale lehkou zdravou stravu a snídani nechat koktejl. Možná jeden den v týdnu (neděli) bez omezeni ale s rozumem. Tak doufám že zase nenaberu. To by mě jeblo… ![]()
Holky máte některé zkušenost s ketozou ve třetí fázi? Já už si ji dlouho nekontrolovala a dnes jo a nic. Ještě zkusím ráno a uvidím. Každopádně jsem do teď neměla ani drobek ničeho nedovoleného, takže to musí být asi normální, že ketoza ve třetí fázi mizí?
Holky, možná by některé pomohl sprej. Prodávají ho v lékárně. Manžel ho dostal, když přestal kouřit, aby pořád nežral
sladké. Nevím, jak se jmenuje, ale něco takového je. Je pravda, že je to už 10 let, co nekouří. Prostě si stříknul, když měl chuť a ona ho přešla.
@Hedvika68 něco takového jsem kdysi zkoušela a mě to teda nepomahalo. Já jsem prostě zravec a nějaký sprej mě nezastaví…
![]()
@areca píše:
@Hedvika68 něco takového jsem kdysi zkoušela a mě to teda nepomahalo. Já jsem prostě zravec a nějaký sprej mě nezastaví…![]()
Ahoj všem,
tak já mám dnes radost
. Váha 63,6kg
Ve třetí fázi a bez ketózi to jde pořád slušně dolů…
![]()
@areca
Take dobre rano vsem! V nedeli rano 63,0 dnes rano 63,4kg. Take jsme spokojena, tento tyden jedu jeste na plny plyn… Takze jsme vlastne skoro stejne tezky/lehky!…
@glorča já jsem si to myslela…
Ale co už teď… ![]()
@Radka68 167cm. Takže já bych ještě o proti tobě tak kilčo dvě dát dolů mohla/měla. No uvidím co se bude ještě dít. Minimálně do konce prázdnin se mám v plánu stravovat takto ( formou třetí fáze) a pak uvidím. Zítra si dávám toho volňáska od diety, tak jsem taky zvědavá, jestli něco přiberu… ![]()
Holky mám tu tip na pomazánky, ro ty co mají rády. Po dietě by se dala jíst tato. Mají ji u nás v lidlu třeba..v takových kalíšcích teda. Chuťově je moc dobrá a je zdravá.. ![]()
http://nakup.itesco.cz/…001120542656