Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
25.7.15 13:08

@Radka68 tak vyplachhnout pusu nepotrebuju :mrgreen: jJa nemluvim o bezhlavem napadeni lednicky. Myslim, ze racionalni uvaha me dovedla k teto myslence. Proste si dat jeden den na co mam chut. To, ze cekam az do utery taky svedci o tom, ze to neni nic bezhlaveho. á nevidím nic špatného na tom si jeden den zahresit, když už jsem na konci. To asi nepriberu za jeden den 15kg zase:-) Jak říkám, tento styl stravování mi vyhovuje, takže pak pijedu v netucne bilkovinove stravě dál, ale jednou za 14dní si prostě ujedu.
A ty máš v plánu se stravovat? Nebo máš v plánu být pořád na kojtejlech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.7.15 13:36

@areca
to máš zcela pravdu, na dietě se nekonečně vydržet nedá.
Já ještě příští týden. Od srpna bych chtěla více méňe normální ale lehkou zdravou stravu a snídani nechat koktejl. Možná jeden den v týdnu (neděli) bez omezeni ale s rozumem. Tak doufám že zase nenaberu. To by mě jeblo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
25.7.15 20:48

Holky máte některé zkušenost s ketozou ve třetí fázi? Já už si ji dlouho nekontrolovala a dnes jo a nic. Ještě zkusím ráno a uvidím. Každopádně jsem do teď neměla ani drobek ničeho nedovoleného, takže to musí být asi normální, že ketoza ve třetí fázi mizí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.7.15 21:01

Holky, možná by některé pomohl sprej. Prodávají ho v lékárně. Manžel ho dostal, když přestal kouřit, aby pořád nežral :-)sladké. Nevím, jak se jmenuje, ale něco takového je. Je pravda, že je to už 10 let, co nekouří. Prostě si stříknul, když měl chuť a ona ho přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
25.7.15 21:06

@Hedvika68 něco takového jsem kdysi zkoušela a mě to teda nepomahalo. Já jsem prostě zravec a nějaký sprej mě nezastaví… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.7.15 22:37
@areca píše:
@Hedvika68 něco takového jsem kdysi zkoušela a mě to teda nepomahalo. Já jsem prostě zravec a nějaký sprej mě nezastaví… :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ahaa, tak to možná bylo jen placebo :mrgreen:, ale na manžela fungovalo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.7.15 22:42

@Hedvika68 :-O :lol: :lol: :lol:
zázraky se někdy dějí… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
27.7.15 07:49

Ahoj všem,
tak já mám dnes radost :D. Váha 63,6kg :dance: Ve třetí fázi a bez ketózi to jde pořád slušně dolů… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.7.15 09:17

@areca
Take dobre rano vsem! V nedeli rano 63,0 dnes rano 63,4kg. Take jsme spokojena, tento tyden jedu jeste na plny plyn… Takze jsme vlastne skoro stejne tezky/lehky!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
27.7.15 09:22

@Radka68 lehký :mrgreen: :mrgreen: A jako máš výšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
27.7.15 09:25

A pro všechny… ketodiet má tento týden dopravu zdarma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.7.15 09:51

@areca

169cm - ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
27.7.15 09:56

@areca No vidíš, už je to tu :lol: :zed: (ta doprava zdarma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
27.7.15 10:02

@glorča já jsem si to myslela… :mrgreen: :cert: Ale co už teď… :?
@Radka68 167cm. Takže já bych ještě o proti tobě tak kilčo dvě dát dolů mohla/měla. No uvidím co se bude ještě dít. Minimálně do konce prázdnin se mám v plánu stravovat takto ( formou třetí fáze) a pak uvidím. Zítra si dávám toho volňáska od diety, tak jsem taky zvědavá, jestli něco přiberu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
27.7.15 10:05

Holky mám tu tip na pomazánky, ro ty co mají rády. Po dietě by se dala jíst tato. Mají ji u nás v lidlu třeba..v takových kalíšcích teda. Chuťově je moc dobrá a je zdravá.. :palec:
 http://nakup.itesco.cz/…001120542656

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková